Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
válasz
LógaGéza #132 üzenetére
Szia, kondenzációs kazánt nem találok a listában. Ezek szerint ezek nem is támogatottak?
Hétfőre van időpontunk az OTP-be. Nem tudom, hogy mi lesz, ebből a pályáztból. De 3,7 milliós árat kaptam kondenzációs kazán kiépítésére egy szakitól. Ebben mondjuk gázvezeték kiépítés is benne van, illetve egy full új függőleges kémény is, ami azért sokat dob az áron. Jó lenne valamit kinyerni ebből a lehetőségből.
Tegnap beszéltem egy építésszel is, aki majd az energetikai tanúsítványt fogja csinálni. Azt mondta, hogy csak gázkazánra nem lehet igényelni, mellé kell még valami szigetelés is, ő a födémet ajánlotta, illetve ha csak homplokzati szigetelésre veszem igénybe, akkor pedig a legkomolyabb műszaki paraméterekkel kell kivitelezni, hogy el tudjuk érni a megfelelő %-ot.
Nagyon összetett lesz ez a dolog már látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest