Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
válasz
LógaGéza
üzenetére
Szia, kondenzációs kazánt nem találok a listában. Ezek szerint ezek nem is támogatottak?
Hétfőre van időpontunk az OTP-be. Nem tudom, hogy mi lesz, ebből a pályáztból. De 3,7 milliós árat kaptam kondenzációs kazán kiépítésére egy szakitól. Ebben mondjuk gázvezeték kiépítés is benne van, illetve egy full új függőleges kémény is, ami azért sokat dob az áron. Jó lenne valamit kinyerni ebből a lehetőségből.
Tegnap beszéltem egy építésszel is, aki majd az energetikai tanúsítványt fogja csinálni. Azt mondta, hogy csak gázkazánra nem lehet igényelni, mellé kell még valami szigetelés is, ő a födémet ajánlotta, illetve ha csak homplokzati szigetelésre veszem igénybe, akkor pedig a legkomolyabb műszaki paraméterekkel kell kivitelezni, hogy el tudjuk érni a megfelelő %-ot.
Nagyon összetett lesz ez a dolog már látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő