- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- SSD kibeszélő
- Epson nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
válasz
LógaGéza #132 üzenetére
Szia, kondenzációs kazánt nem találok a listában. Ezek szerint ezek nem is támogatottak?
Hétfőre van időpontunk az OTP-be. Nem tudom, hogy mi lesz, ebből a pályáztból. De 3,7 milliós árat kaptam kondenzációs kazán kiépítésére egy szakitól. Ebben mondjuk gázvezeték kiépítés is benne van, illetve egy full új függőleges kémény is, ami azért sokat dob az áron. Jó lenne valamit kinyerni ebből a lehetőségből.
Tegnap beszéltem egy építésszel is, aki majd az energetikai tanúsítványt fogja csinálni. Azt mondta, hogy csak gázkazánra nem lehet igényelni, mellé kell még valami szigetelés is, ő a födémet ajánlotta, illetve ha csak homplokzati szigetelésre veszem igénybe, akkor pedig a legkomolyabb műszaki paraméterekkel kell kivitelezni, hogy el tudjuk érni a megfelelő %-ot.
Nagyon összetett lesz ez a dolog már látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest