Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
válasz
rothfb #15795 üzenetére
Szerintem nem volt. Nekem már az fura volt, hogy a kártyát beolvasta az ATM, pint kért, megadtam a bankkártyájét, majd tovább is engedett az összeg választós felületre. Viszont ott újra pint kért, amin érthetően elhasaltam. Nem emlékszem, hogy pin megadásán kívül lett volna bármilyen más lehetőségem.
Ismerős mesélte, higy tévesen ő is tett már ATM-be szépkártyát, de ott eleve fordítva tette be, es automatikusan kidobta a kártyát az ATM.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest