Új hozzászólás Aktív témák
-
Router
őstag
hát én a sima AT-s gépeknél nagyon vágtam a tuningot mert nekem is ilyen volt! ott a jumperokkal lehetett variálni mással nagyon nem ilyen féligszabvány lapokat meg köztudott hogy egy processzorcsaládhoz megcsinálták hogy jól működjön pl: egy irodai gépbe mert oda olcsó és jó kellett... de ezeket meg se próbálták húzni!
én a helyedbe vennék egy szabványos P1 lapot mert ha jót fogsz ki akkor 2-3k körül kapsz még AGP-t és SD ramhelyet is ezt meg addíg húzhatod ameddíg el nem füstöl! -
Router
őstag
én úgy tudom hogy még a mai lapok is 14.318MHz-ből állítják elő egy órajel generátorral a frekit! ja és szerintem az ISA busz nem bírná a tuningot mert annak majdnem hogy fix 8MHz kell, érzékeny az ilyenekre!
[Szerkesztve] -
Router
őstag
az a baj hogy nem igazán szabványos AT/ATX ez a lap és én túl sok jumpert sem látok rajta vagy ezt már biosból lehet tuningolni ha lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology NAS
- Cyberpunk 2077
- Napelem
- UHD filmek lejátszása
- Delta Force (2024)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest