Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni időjárás-állomás
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad823
őstag
Lényegi különbség nem tud két hasonló elrendezésű, hasonló méretű és súlyú(!) hűtő között. Az meg, hogy papíron 30W ide vagy oda, az tök mindegy, 135 mm-es magasság alatt lényegesen nagyobb teljesítményű hűtő nem igazán van, ha meg combosabb procit kéne hűteni, akkor nagyobb ház kell, amiben elfér egy egy kilós, 165mm-es hűtő.
-
-
Sundesz
addikt
Ez pl NR200-ba tökéletes lenne. Mi a fancért nincs itthon Thermalright elterjedve?
-
válasz
Aprósólyom #33 üzenetére
"Jó, de valamit kell rendelni egy olyan hűtő mellé, ami itthon egyáltalán nincs is, és ha sok olcsóbbat rendelek, akkor szinte nullán leszek, miután eladom a sok-sok portékát."
Na de az miért jó?
Vagy legalábbis én szeressem, ha befektetett pénz és idő busásan megtérül. -
válasz
Aprósólyom #31 üzenetére
Hát, ha csak 2000 forinttal olcsóbb kintről, akkor még nullára sem hozod ki, főleg, hogy sok darabnál a postaköltség is több lesz.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Geri Bátyó #26 üzenetére
Vagy 1-2 nagyon jónak tűnő hűtő, ami akár 2K-val is olcsóbb kintről. Hirtelen azon gondolkoztam, hogy berendelek 10-t Lesz nekem is, aztán normális áron eladom a PH!-n a maradékot.
Hirtelen ötlet volt, úgyhogy nem biztos, de nem vetettem el a gondolatot. Amazon.de-n látom, hogy van egy thermalright.EUR nevezetű seller, aki kegyetlen jó áron kínál minden Thermalright cuccot.
Egyedül az nem OK, hogy kb 10-15EUR a postaköltség, ami 1 termékre nagyon gáz lenne, ezért gondoltam hirtelen egy jó nagy dobozra, telis-tele jól összeválogatott Thermalright portékával.... -
válasz
Geri Bátyó #28 üzenetére
Ááá nem, ez tökéletes lenne, ha tower hűtőt terveznék... most a low profile marad még egy darabig.
-
válasz
Geri Bátyó #24 üzenetére
Erről nem is tudtam, köszi! Nagyon tetszik!
ITX projektekbe passzolhat a 110mm-es magasságával... kár, hogy nálunk nem tartják a webshopok.
[ Szerkesztve ]
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Aprósólyom #25 üzenetére
Szívesen! Nagy rajongója vagyok a Thermalrightnak.
Nekem is szívfájdalom, hogy nálunk szinte nem is forgalmazzák, pedig nagyon jók a hűtőik és meglepően jók az áraik mellé.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Geri Bátyó #24 üzenetére
Köszi!
Nem is lenne rossz ára, amazonon épp 26USD a fehér, csak hát a szállítás.... Magyarországon meg egyáltalán nem találom ezt a típust.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Aprósólyom #17 üzenetére
Olyan már régóta van: [Silver Soul 110] Ez 92-es ventivel van.
-
NandoXXL
senior tag
A folyékony fém egy idő után reakcióba lép mindennel.... Hiába a bevonat. Nem ajánlom senkinek, max extreme tuning esetén, vagy ha soha többé nem bontaná meg.. Elég rosszak a tapasztalatok.
-
-
jeni
félisten
Lehet egyel több?
Elvileg a 7 csöves jobb a 6 csövesnél,na bummm kilátszanak a szarvaik.
A 6 csöves kopaszka,bár lehet alacsonyabb is ezáltal.
Kérdés: ezen a THERMALRIGHT hol nyer plusz 30W TDP?
Nálam az ID-COOLING SE-207-XT SLIM fehér változata van meg egy fehér Arctic P12- 120 ventivel.[ Szerkesztve ]
-
Aprósólyom
addikt
Mini alatt én azt reméltem, hogy egészen kicsi mondjuk 80-92mm ventivel jön.
-
-
ha3flt
tag
Az is igaz, de a szám.tech. egységeken főleg rajta van a sor több évtizede egyfolytában, és nem kell messze menni más példáért sem, pl. autóból sem lehet már mosolygósat készíteni ezer éve, mert nevetnek rajta, odáig jutott a dolog - csak a ragadozószem megy a többé-kevésbé vicsorgó hűtőrácsokkal, elsőre már fel sem tűnik... De nem mondom tovább, csak kijött. : -)
-
-
Televan74
nagyúr
Kicsit félre ment, de azért jó ez is.
Inkább csak arra szerettem volna utalni hogy nincs új a nap alatt léghűtés és már kompakt víz terén sem. A legtöbb gyártó ugyanazt a sémát tudja követni. Van hogy a mérnököknek egy jó tervezéssel újabb fokokat sikerül nyerni, de nagy csodák már nincsenek.
Én sok hűtőt cseréltem és próbálgattam mire rájöttem, hogy ha van egy jó hűtőm, akkor felesleges cserélni csak azért mert egy tesztben azt olvasom hogy most ez meg az a legjobb. Jó sok tanulópénz árán kellett ez a megtanulnom. És így vagyok már a számítógép házak viszonylatában is. -
-
Hanok
senior tag
Kicsit ID-COOLING SE-207-XT SLIM szagú
-
Low Noise
senior tag
A ventik sarkainál azok gumi rezgéscsillapítók?
[ Szerkesztve ]
-
Graob160
csendes tag
A kis aranyos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A cég két színben készülő, relatíve olcsó léghűtése a picit szűkösebb gépházakban jelenthet megoldást, 250 wattos TDP-ig bezárólag.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest