-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Na, már van időm. Minden tisztelet egy László nevű embernek az EA support-nál. Másodszorra minden sikerült, ahogy fentebb írtam. Csak ha az első srác is tökös, akkor nincs Origin / Játék uninstall, reiunstall, és után több óra várakozás, hogy szinkronizálja az összes játékot. Origin összesen 30 játékot tartalmaz, így nem törlöm őket, ha nem muszáj. És akkor innentől a BF Hardline úgy prémium, hogy ez most jár, mivel a technikai probléma csak így oldódott meg.
Utólag elnézést a dühöngésért, de már kivert í víz, hogy megint, évek után ismét Support... Köszönöm az itteni segítséget is, még ha a megoldás elég meredek is lett 
-
regener
veterán
tl;dr: már jó?
-
Hunork
veterán
Na, hát felvázoltam a lehetőségeket!
Délutáni első ember nem értette a dolgát.
Akivel most beszéltem, igen.
A lényeg: korábban volt Origin Access előfizetésem, de már nincs. Azonban a játék elfelejtette. (hogy miért csak ez, rejtély) Ezt kellett orvosolni. Azaz a hardline nekem még Premium-nak látszódott/látszódik a Battlelog-ban. Tehát ha a délutáni manus értette volna a dolgát, akkor nem kellett volna mindent törölni, újratelepíteni (kliens, játék), és nem kéne éjfélig várnom, míg az összes játékot update-eli a kliens...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ebből egy dolog kiderült, nagyon nem mindegy, ki veszi fel a telefont.
Így utólag azt el kell ismerni, hogy legalább van magyar telefonos support, mert ezt levezényelni email-ben, online angolul, hát szerintem lepetéztem volna a sarokba. Ja, és persze ez a prémium-dolog a fiamnak jutott eszébe, tehát nélküle sem lennénk sehol, mert így már a srác tudta mit kell tennie.
Ennyi a mai napi Origin/EA mese, mindenki menjen nyugovóra, szép álmokat!
-
Hunork
veterán
Hát ennyi. Orogon reinstall is volt, utána minden manuálisan törölve.
Hálából most az összes rohadt játékot ellenőrzi, update-eli. Még 2 óra.
Jut eszembe: természetesen másik böngészővel is próbálta. Sikertelenül.
Ma több, mint 3 órát azzal töltöttem, hogy szegény EA / Origin és selejtes termékük, a Battlelog működjön.
Összeszámolom, hány forintom van benne.
Utána ha nem megy, lesz még egy telefonhívás. De azt nem viszik ki s virágboltba... És majd perkálhatnak kártérítést. Ennyit az eredeti W10-ról, meg a halom eredeti játékról. A crack-elős emberek meg vígan elvannak...

nem megy!!!!!!!!!!
-
Hunork
veterán
Amúgy egy szabvány levelet küldött a fiókomra, blabla az egész, orogin törlése, meg a játék, lépséről lépsre. Hát nem vagyok kezdő, már ez azért ismerős. Mindegy, most meglássuk, tölti lefelé. Kitöröltem kézzel a cache mappákat a Program data könyvtárból, még ezt tettem. Aztán ennyi.
-
Hunork
veterán
válasz
regener
üzenetére
Na, kérem. Egyrészt ez már nem először fordult elő, pont Te segítettél anno a DNS cache matatással (ea linket küldtél), hirdettem is, hogy tök jó a megoldásod!

Másrészt dobozos, szerintem Gameshop.
Aztán most már itt vagyok, uninstall, ccleaner, és dns cache törlés megvolt, gép újraindít, most tölti le a játékot.
De hogy ez miért van, mi okozza, rejtély. És nem csak nálam, ez ismert probléma.
Közben persze, míg beszéltem a csókával, a BF4, BF3 kipróbál, azokkal semmi gond.
Kb 1 óra, utána majd jelzem, hogy mi történt. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Utólag elnézést a dühöngésért, de már kivert í víz, hogy megint, évek után ismét Support... Köszönöm az itteni segítséget is, még ha a megoldás elég meredek is lett 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)