Hirdetés
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milkoma
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést kérek a dupla hozzászólásért, de gondoltam ismét jelzem, hogy még mindig fennáll a jelenség. Most a Windowst is újra telepítettem és még a tűzfalat sem kapcsoltam be, de továbbra sem tudok letölteni. Valamint még mindig 10 másodpercenként felugrik az UAC ablak, hogy rendszergazdai jogosultságok kellenek. ezt az egyet tudtam úgy megoldani, hogy kompatibilitás módnál bekapcsoltam a rendszergazdai futtatást.
Még azon gondolkozom, hogy az a gond, hogy másik partícióra telepítettem, mint az operációs rendszert, de érdekes módon így korábban működött és a Steamnek semmi baja mivel megfelelő jogosultságokkal rendelkezem a meghajtóra. Tényleg nem tudom mi lehet a gond

Továbbra is ebben szeretném kérni a segítségeteket, hogy mit lehet még ezzel kezdeni!
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bittorrent topik
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest