-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milkoma
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést kérek a dupla hozzászólásért, de gondoltam ismét jelzem, hogy még mindig fennáll a jelenség. Most a Windowst is újra telepítettem és még a tűzfalat sem kapcsoltam be, de továbbra sem tudok letölteni. Valamint még mindig 10 másodpercenként felugrik az UAC ablak, hogy rendszergazdai jogosultságok kellenek. ezt az egyet tudtam úgy megoldani, hogy kompatibilitás módnál bekapcsoltam a rendszergazdai futtatást.
Még azon gondolkozom, hogy az a gond, hogy másik partícióra telepítettem, mint az operációs rendszert, de érdekes módon így korábban működött és a Steamnek semmi baja mivel megfelelő jogosultságokkal rendelkezem a meghajtóra. Tényleg nem tudom mi lehet a gond

Továbbra is ebben szeretném kérni a segítségeteket, hogy mit lehet még ezzel kezdeni!
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- SSD kibeszélő
- Robotporszívók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Újszerű GoPro Hero 10 + tartozékok / Go Pro Hero 10
- AMD Ryzen 9 5900X processzor
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest