Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDMI topic
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milkoma
csendes tag
És valóban, nagyon profik az EA munkatársai, minden elismerésem az övéké!
Fél perc alatt elhárították a jelenséget, kiderítve, hogy a hiba az én készülékemben van
Mindössze a mappa elnevezés nem tetszett az alkalmazásnak (tartalmazott egy aposztrófot). Átnevezés után már el is kezdte a letöltést.Ettől függetlenül nektek is köszönöm a segítséget, így legalább ezeket átlépve tudtak nekem segíteni!
-
Milkoma
csendes tag
Szia!
Windows összes frissítése leszedve, nem talál újat. Origin mappákat beállítottam, De a C-n van még 38 GB szabad hely, ahova megtelepítettem és a mappát is beállítottam 460 GB hely. Tehát ez sem lehet akadály.
Bár valóban én is azon gondolkozom hogy valamelyik Windows komponens hiányzik, vagy pont hogy összeakad, de nem tudom melyik, mert az otthoni gépemen is ugyan ez a felállás, telepített programok terén is (egyedül a konfiguráció tér el, de ugyanúgy Intel NVIDIA és SSD, valamint másik HDD-n van az Origin) és ott működik.
-
Milkoma
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést kérek a dupla hozzászólásért, de gondoltam ismét jelzem, hogy még mindig fennáll a jelenség. Most a Windowst is újra telepítettem és még a tűzfalat sem kapcsoltam be, de továbbra sem tudok letölteni. Valamint még mindig 10 másodpercenként felugrik az UAC ablak, hogy rendszergazdai jogosultságok kellenek. ezt az egyet tudtam úgy megoldani, hogy kompatibilitás módnál bekapcsoltam a rendszergazdai futtatást.
Még azon gondolkozom, hogy az a gond, hogy másik partícióra telepítettem, mint az operációs rendszert, de érdekes módon így korábban működött és a Steamnek semmi baja mivel megfelelő jogosultságokkal rendelkezem a meghajtóra. Tényleg nem tudom mi lehet a gond

Továbbra is ebben szeretném kérni a segítségeteket, hogy mit lehet még ezzel kezdeni!
Köszönöm szépen!
-
Milkoma
csendes tag
Sziasztok!
Egy számomra érdekes jelenséggel állok szemben. A tegnapi nap folyamán raktam fel egy teljesen friss WIN 7 SP 1-et (Új gép) Feltettem az origint, be is jelentkeztem, de mikor próbálnék letölteni játékot ezt az üzenetet kapom.

Elsőre az a jelenség tűnt fel, hogy fél percenként felugrik az UAC, hogy rendszergazdai jogosultságok kellenek a programnak. Kompatibilitás módban beállítottam, hogy mindig rendszergazdaként futtassa, így már nem ugrik fel az ablak, de továbbra sem tölt le semmit. Az UAC-ot is kikapcsoltam már és az Origint is újra telepítettem, de továbbra is a leírtakat tapasztalom. Ötlet, hogy mi okozhatja ezt?
Megjegyzés.: Az Origin ugyan azon a partíción található mint a Steam (korábban is így volt), de a Steam megfelelően működik, tudok letölteni.
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fél perc alatt elhárították a jelenséget, kiderítve, hogy a hiba az én készülékemben van
Mindössze a mappa elnevezés nem tetszett az alkalmazásnak (tartalmazott egy aposztrófot). Átnevezés után már el is kezdte a letöltést.