- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milkoma
csendes tag
Sziasztok!
Egy számomra érdekes jelenséggel állok szemben. A tegnapi nap folyamán raktam fel egy teljesen friss WIN 7 SP 1-et (Új gép) Feltettem az origint, be is jelentkeztem, de mikor próbálnék letölteni játékot ezt az üzenetet kapom.
Elsőre az a jelenség tűnt fel, hogy fél percenként felugrik az UAC, hogy rendszergazdai jogosultságok kellenek a programnak. Kompatibilitás módban beállítottam, hogy mindig rendszergazdaként futtassa, így már nem ugrik fel az ablak, de továbbra sem tölt le semmit. Az UAC-ot is kikapcsoltam már és az Origint is újra telepítettem, de továbbra is a leírtakat tapasztalom. Ötlet, hogy mi okozhatja ezt?
Megjegyzés.: Az Origin ugyan azon a partíción található mint a Steam (korábban is így volt), de a Steam megfelelően működik, tudok letölteni.
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Path of Exile (ARPG)
- Spotify
- AliExpress tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest