-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milkoma
csendes tag
Sziasztok!
Egy számomra érdekes jelenséggel állok szemben. A tegnapi nap folyamán raktam fel egy teljesen friss WIN 7 SP 1-et (Új gép) Feltettem az origint, be is jelentkeztem, de mikor próbálnék letölteni játékot ezt az üzenetet kapom.

Elsőre az a jelenség tűnt fel, hogy fél percenként felugrik az UAC, hogy rendszergazdai jogosultságok kellenek a programnak. Kompatibilitás módban beállítottam, hogy mindig rendszergazdaként futtassa, így már nem ugrik fel az ablak, de továbbra sem tölt le semmit. Az UAC-ot is kikapcsoltam már és az Origint is újra telepítettem, de továbbra is a leírtakat tapasztalom. Ötlet, hogy mi okozhatja ezt?
Megjegyzés.: Az Origin ugyan azon a partíción található mint a Steam (korábban is így volt), de a Steam megfelelően működik, tudok letölteni.
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest