Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- 3D nyomtatás
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen monitort vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milkoma
csendes tag
Sziasztok!
Egy számomra érdekes jelenséggel állok szemben. A tegnapi nap folyamán raktam fel egy teljesen friss WIN 7 SP 1-et (Új gép) Feltettem az origint, be is jelentkeztem, de mikor próbálnék letölteni játékot ezt az üzenetet kapom.

Elsőre az a jelenség tűnt fel, hogy fél percenként felugrik az UAC, hogy rendszergazdai jogosultságok kellenek a programnak. Kompatibilitás módban beállítottam, hogy mindig rendszergazdaként futtassa, így már nem ugrik fel az ablak, de továbbra sem tölt le semmit. Az UAC-ot is kikapcsoltam már és az Origint is újra telepítettem, de továbbra is a leírtakat tapasztalom. Ötlet, hogy mi okozhatja ezt?
Megjegyzés.: Az Origin ugyan azon a partíción található mint a Steam (korábban is így volt), de a Steam megfelelően működik, tudok letölteni.
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Okos Otthon / Smart Home
- 3D nyomtatás
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs