Hirdetés
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tud valaki működő megoldást arra, hogy hogyan regisztrálhatom be a cdgalaxis-ban vett (elvileg van jelentősége) Crysis és Crysis Warhead-emet? Két külön dvd, amiket külön is vettem meg, de mindkettővel kb. ugyanaz a problémám.
Amiket csináltam:
- rohadt sokat kerestem (ebben a topikban is), hogy hogyan kell ezt csinálni
- megtaláltam ezt az oldalt: https://help.ea.com/article/redeem-your-serial-code-in-origin
- regeltem pogo-n, így lett EA classic screen nevem is
- ezen az oldalon: https://activate.ea.com/activategame.do
próbáltam beregelni a játékokat (az ea screen name-re); a crysis warhead-et el is fogadta, jött is róla e-mail, de ezzel együtt nem jelent meg Origin-en (amit az oldal az elfogadás után ajánl, az EA downloader-t, az meg automatikusan frissül Origin-re...)
- mindezek után próbáltam a live chat-et Origin-en (USA lokalizációval elérhető), de azt írta, hogy előreláthatólag 180 percet kéne várnom (este 8-9 körül, egy félórával később meg már 240 percet kellett volna)
- tehát átváltottam a lokált az origin online felületén magyarra (ilyenkor chat nincs, de van e-mail, ami igazából egy ticket-et nyit), ebbe a ticket-be leírtam a mindkét játék kódját, születési dátumomat, e-mail címemet, ea classic screen nevemet, kértem, hogy aktiválják őket, leírtam, hogy EA activate aktiváltam az egyiket, de nem jelenik meg és csatoltam egy szép ki képet, amin a két füzet (rajta a kódokkal) látszik, és egy ráragasztott post-it, amin megint a szerepel az Origin nevem, EA classic screen nevem, az hogy Origin regisztrációhoz készítem a scan-t és az aznapi dátumma válaszoltak a ticketre, ebből idézek (nem személyes tartalom és nem is PH-s pü):
"Ahhoz, hogy a regisztrációt meg tudjuk csinálni, kérem győződjön meg róla, hogy Önnek az Angol verzió van meg, nem a magyar (CD galaxis kiadás, ez utóbbi esetében nem tudunk segíteni)."
- Természetesen a magyar van meg, hiszen itthon boltban vettem.
Aztán leírja, hogy regeljek pogo-ra ugyanazzal az e-mail címmel és kössem össze.
(A regelés már megvolt és mivel ugyanavval az e-maillel volt automatikusan össze is kötötte.)"Továbbá kérem küldjön 1 képet,amin a következők szerepelnek:
- a játék doboza
- a lemez
- a kód
- egy papírlap, rajta az <08275611> ügyszám kézzel írva
- a blokk, számla, amit a vásárláskor kapott."Ebből természetesen a blokk sincs meg. Ezután telefonszám, amit ha küldtem a képet, akkor felhívom munkaidőben stb. stb. és beregelik.
Erre még nem reagáltak, egyelőre azt tervezem, hogy megírom, hogy "de magyar van meg és blokkok sincs és ha ez így nem megoldható, akkor számomra nincs értelme az Origin fiókomat használni/fenntartani vásárolni rá" - ami nem csak fenyegetőzés (már az elején úgy voltam vele, hogy ha megy, akkor beregelem a Crysis 2-met is és talán ha lejjebb megy az ára, akkor megveszem a 3-at is -- multiplayer nem érdekel).
Ha ez se megy, akkor megpróbálom az USA chat-et, hátha ott lazábbak. (Ha ez se megy, akkor pedig tényleg törlöm/nem használom az Origin fiókomat.)
Új hozzászólás Aktív témák
- dell Xps 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest