- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akos2110
tag
Sziasztok!
Egy elég nagy problémám van az originnel azon belül is a fifával kapcsolatban, próbálom érthetően és egyszerűen leírni a történteket.
Mostanában legfőképp fifázni szoktam online, de 3 napja nem tudtam fellépni. Ez furcsának is tűnt majd kb 3 óra múlva kaptam is az emailt hogy bannoltak. Az indokuk "abuse of ingame exploit" volt, amit teljesen nem értettem, mert mindent normálisan és fair módon használtam (a másik hogy nem is értem hogy ez pontosan mi lehet). Ezért kapcsolatba próbáltam lépni a a supporttal. Először live chaten próbálkoztam, ahol harmadik próbálkozásra végül valaki megértette a problémámat, de ő is továbbküldött hogy egy adott email címre írjak e-mailt. Ezt meg is tettem és megkérdőjeleztem hogy miért kaptam, erre csak a sablonos választ kaptam. (mindent megnéztek és jogosnak találták azt persze nem írták le, hogy miért) Írtam egy második e-mailt is megkérdezve "abuse of ingame exploit" mire vonatkozik de újra csak a sablonos választ kaptam és, hogy az ő részükről befejezettnek tekintik az ügyet.Már nem tudom, hogy mit tegyek mivel normális indokot nem kapok és ezek szerint magamat megvédeni lehetetlen.
Aki esetleg tudna valami tanácsot adni, annak előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen autót vegyek?
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Warhammer 40.000
- Könyvajánló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest