Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Akos2110

tag

Sziasztok!

Egy elég nagy problémám van az originnel azon belül is a fifával kapcsolatban, próbálom érthetően és egyszerűen leírni a történteket.

Mostanában legfőképp fifázni szoktam online, de 3 napja nem tudtam fellépni. Ez furcsának is tűnt majd kb 3 óra múlva kaptam is az emailt hogy bannoltak. Az indokuk "abuse of ingame exploit" volt, amit teljesen nem értettem, mert mindent normálisan és fair módon használtam (a másik hogy nem is értem hogy ez pontosan mi lehet). Ezért kapcsolatba próbáltam lépni a a supporttal. Először live chaten próbálkoztam, ahol harmadik próbálkozásra végül valaki megértette a problémámat, de ő is továbbküldött hogy egy adott email címre írjak e-mailt. Ezt meg is tettem és megkérdőjeleztem hogy miért kaptam, erre csak a sablonos választ kaptam. (mindent megnéztek és jogosnak találták azt persze nem írták le, hogy miért) Írtam egy második e-mailt is megkérdezve "abuse of ingame exploit" mire vonatkozik de újra csak a sablonos választ kaptam és, hogy az ő részükről befejezettnek tekintik az ügyet.Már nem tudom, hogy mit tegyek mivel normális indokot nem kapok és ezek szerint magamat megvédeni lehetetlen.

Aki esetleg tudna valami tanácsot adni, annak előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák