Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
leviske
üzenetére
Szia!
Ez a 4 játék:
Battlefield 3
MOH
Mass Effect 3
NFS The RunÉn mindent megértek, elhiszek az Originnek, EA-nak, de hogy 2 nap egymás után ez legyen???
Hihetetlen. Mondjuk tök nyugodt vagyok, számlák is megvannak, mindegyik dobozos. Ezt le is ellenőrizte az EA Support péntek délelőtt. Jelszavakat változtattam meg, most hétfőn egy jöhet még, az email cím és a nick cseréje az EA-n keresztül. ha így sem megy, előveszem a durcás énemet. 
(mondjuk az is röhej, hogy legelőször volt ugye a Bioware Social Club, utána regisztráltam be EA játékot (BF Bad Company, Dead Space 2), de ezek még köszönőviszonyban sincsenek egymással. De hogy is lehetnének, mikor egy-egy év telt el a regisztrációk között, és mikor volt a Bad Company, még nem élt az Origin, vagy nem kellett hozzá...na, ezeket is megpróbálom egyesíteni, de ez már csak egy kis plusz...)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hihetetlen. Mondjuk tök nyugodt vagyok, számlák is megvannak, mindegyik dobozos. Ezt le is ellenőrizte az EA Support péntek délelőtt. Jelszavakat változtattam meg, most hétfőn egy jöhet még, az email cím és a nick cseréje az EA-n keresztül. ha így sem megy, előveszem a durcás énemet.