Hirdetés
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
leviske
üzenetére
Szia!
Ez a 4 játék:
Battlefield 3
MOH
Mass Effect 3
NFS The RunÉn mindent megértek, elhiszek az Originnek, EA-nak, de hogy 2 nap egymás után ez legyen???
Hihetetlen. Mondjuk tök nyugodt vagyok, számlák is megvannak, mindegyik dobozos. Ezt le is ellenőrizte az EA Support péntek délelőtt. Jelszavakat változtattam meg, most hétfőn egy jöhet még, az email cím és a nick cseréje az EA-n keresztül. ha így sem megy, előveszem a durcás énemet. 
(mondjuk az is röhej, hogy legelőször volt ugye a Bioware Social Club, utána regisztráltam be EA játékot (BF Bad Company, Dead Space 2), de ezek még köszönőviszonyban sincsenek egymással. De hogy is lehetnének, mikor egy-egy év telt el a regisztrációk között, és mikor volt a Bad Company, még nem élt az Origin, vagy nem kellett hozzá...na, ezeket is megpróbálom egyesíteni, de ez már csak egy kis plusz...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elsa Gladiac 940 ( geforce 6800 ) pcie 256mb
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- DELL Inspiron 1525 (PP29L) Pentium T2370 1.73 GHz 4GB DDR2 ~300 GB HDD
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt 4 kábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hihetetlen. Mondjuk tök nyugodt vagyok, számlák is megvannak, mindegyik dobozos. Ezt le is ellenőrizte az EA Support péntek délelőtt. Jelszavakat változtattam meg, most hétfőn egy jöhet még, az email cím és a nick cseréje az EA-n keresztül. ha így sem megy, előveszem a durcás énemet.