Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Autóhifi
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
leviske
üzenetére
Szia!
Ez a 4 játék:
Battlefield 3
MOH
Mass Effect 3
NFS The RunÉn mindent megértek, elhiszek az Originnek, EA-nak, de hogy 2 nap egymás után ez legyen???
Hihetetlen. Mondjuk tök nyugodt vagyok, számlák is megvannak, mindegyik dobozos. Ezt le is ellenőrizte az EA Support péntek délelőtt. Jelszavakat változtattam meg, most hétfőn egy jöhet még, az email cím és a nick cseréje az EA-n keresztül. ha így sem megy, előveszem a durcás énemet. 
(mondjuk az is röhej, hogy legelőször volt ugye a Bioware Social Club, utána regisztráltam be EA játékot (BF Bad Company, Dead Space 2), de ezek még köszönőviszonyban sincsenek egymással. De hogy is lehetnének, mikor egy-egy év telt el a regisztrációk között, és mikor volt a Bad Company, még nem élt az Origin, vagy nem kellett hozzá...na, ezeket is megpróbálom egyesíteni, de ez már csak egy kis plusz...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Milyen autót vegyek?
- iPad topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen program, ami...?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS - Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Android Streaming / Média Boxot keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hihetetlen. Mondjuk tök nyugodt vagyok, számlák is megvannak, mindegyik dobozos. Ezt le is ellenőrizte az EA Support péntek délelőtt. Jelszavakat változtattam meg, most hétfőn egy jöhet még, az email cím és a nick cseréje az EA-n keresztül. ha így sem megy, előveszem a durcás énemet.