- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Ilyen beviteli eszközről álmodnak a digitális művészek
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
JamesHun
üzenetére
Körülnéztem a BF3 topokban, de ott nem háborognak, hogy nem megy.
A jelenlegi Origin kliens kb. 109 MB-ot foglal el a memóriából, és ez a játék indulása után is nagyjából megmarad.A problémás játékokat valamilyen naplózó üzemmódban kellene elindítani, abból talán kiderülne, hogy min fekszenek el. Sajnos nem találtam ilyen kapcsolókat a problémás játékaidhoz.
Esetleg próbáld meg, hogy a problémás játékoknál az Origin kliensen belül jobb klikk -> Telepítés kijavítása. Ez nekem csak a Fifa 12-n jelenik meg, a többin nem.
Vagy próbáld meg átállítani az Origint angolra. Origin újraindítás után lehet próbálkozni a játék indításokkal. Utána viszont mindenképpen állítsd vissza az eredeti nyelvre az Origin-t!
Esetleg Origin kliensen belül jobb klikk -> Eltávolítás. Majd egy gép újraindítás után újra feltenni az Originből (jobb klikk -> Letöltés).
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Vivobook X15/2.8K (2880 x 1620)OLED 16:9/i5-1335U, 16GB/1TB SSD/UJ
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Eladó SAMSUNG Galaxy TAB S Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest