Hirdetés
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
JamesHun
üzenetére
Körülnéztem a BF3 topokban, de ott nem háborognak, hogy nem megy.
A jelenlegi Origin kliens kb. 109 MB-ot foglal el a memóriából, és ez a játék indulása után is nagyjából megmarad.A problémás játékokat valamilyen naplózó üzemmódban kellene elindítani, abból talán kiderülne, hogy min fekszenek el. Sajnos nem találtam ilyen kapcsolókat a problémás játékaidhoz.
Esetleg próbáld meg, hogy a problémás játékoknál az Origin kliensen belül jobb klikk -> Telepítés kijavítása. Ez nekem csak a Fifa 12-n jelenik meg, a többin nem.
Vagy próbáld meg átállítani az Origint angolra. Origin újraindítás után lehet próbálkozni a játék indításokkal. Utána viszont mindenképpen állítsd vissza az eredeti nyelvre az Origin-t!
Esetleg Origin kliensen belül jobb klikk -> Eltávolítás. Majd egy gép újraindítás után újra feltenni az Originből (jobb klikk -> Letöltés).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- BMW topik
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- RAM topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Bivaly Lenovo Thinkpad T14 gen6 (Magyar Core Ultra 7 265U 32Gb DDR5 1Tb SSD 33 hó GARANCIA)
- LENOVO Thinkpad 65W USB Type-C adapter
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
- Logitech G502X Lightspeed gamer egér
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ 120Hz OLED 3év Prémium GAR
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest