- Apple MacBook
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Analóg fényképezés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
JamesHun
üzenetére
Körülnéztem a BF3 topokban, de ott nem háborognak, hogy nem megy.
A jelenlegi Origin kliens kb. 109 MB-ot foglal el a memóriából, és ez a játék indulása után is nagyjából megmarad.A problémás játékokat valamilyen naplózó üzemmódban kellene elindítani, abból talán kiderülne, hogy min fekszenek el. Sajnos nem találtam ilyen kapcsolókat a problémás játékaidhoz.
Esetleg próbáld meg, hogy a problémás játékoknál az Origin kliensen belül jobb klikk -> Telepítés kijavítása. Ez nekem csak a Fifa 12-n jelenik meg, a többin nem.
Vagy próbáld meg átállítani az Origint angolra. Origin újraindítás után lehet próbálkozni a játék indításokkal. Utána viszont mindenképpen állítsd vissza az eredeti nyelvre az Origin-t!
Esetleg Origin kliensen belül jobb klikk -> Eltávolítás. Majd egy gép újraindítás után újra feltenni az Originből (jobb klikk -> Letöltés).
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 48GB RAM, RTX 5080, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest