Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ollie
    MODERÁTOR

#107: Igen olvastam erről, bár konkrét listát nem találtam. A fórumokon írták hogy a Crysis 1, meg a Warhead sem regisztrálható, így azt meg sem próbáltam.

#108. Igen, tudom. Mondjuk ha nincs is lista, csinálhatnánk mi egyet, hogy mit lehet, és mit nem lehet regisztrálni. És akkor talán kicsit egyszerűbb lenne a történet. Esetleg az első hozzászólásba is beleírhatnánk, és akkor nem kellene keresgetni.

#109: A játékok:

BFBC2 Digital Deluxe edition, ez Steam-es, de most éppen 2 gigát frissít, úgyhogy nem tudom megnézni mi volt a hiba. :) De az EA accountomban szerepel, viszont az Origin-ben a "Saját játékok" menü alatt nem.

Dead Space 1 ez dobozos verzió, és meg is találja, ad is egy listát hogy melyik verziót akarom választani, nyelvek szerint lebontva. Kiválasztom az enyémet, és ezt kapom:

Origin

The Saboteur dobozos, ezt valószínűleg nem lehet regisztrálni, legalábbis most egy angol nyelvű fórumon azt olvastam hogy másnak sem ment.

Ugyanazzal az emaillel lépsz be Originbe, mint az EA accountodba? Az Originben az EA accountodba regisztrált játékokat látod, tehát ha nincs ott, akkor feltehetően 2 különböző EA accountot használsz.

A Dead Space-nél nem tudom mi a baja, nekem sikerült regisztrálnom.

Új hozzászólás Aktív témák