- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLC programozás
- Steam Deck
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Uppendáré vazeg
-
D.Orion
veterán
''Lomok a fiókból amik funkciójukat még el tudják látni(nah magyarul jók, de nekem nem kellenek):
Eladó 3 db procihűtő!
1db Arctic Cooling Super Silent 4 Ultra procihűtő.
[link]
A hűtő sosem volt használva, vadi új. Megszokott svájci mínőség, megvan hozzá a gyári paszta is bontatlanul + egy matrica Ára 3K!
2db használt Spire Falcon Rock II
[link]
2K-ért vihető mindkét Falcon Rock.
A gyártó szerint elbír 3400+ egy procival, de én 2500+Barton-ra nem javallom, mert windowsban, nyított gépháznál is 55fokos volt ezzel a procim.
A dobozuk nem a weboldalon feltűntett, mert régen még ilyen kék kis dobozkában voltak.
Eladó tovább még egy ''alutömb'' egy S478-as 2400+ os Celeron D hűtőt, sajnos venti nincs hozzá. 500Ft-ért bárki viheti.
IDE kábelek:
2db sűrű eres. Az egyik sárga(50cm hosszú) a másik 1 szürke színű(50cm hosszú). Ár.:250Ft/db
2db sima szürke 2*1m-es ide kábel. Ár:350Ft/db
1db mx440 hűtőbordája. A kártya elhallozása után került hozzám a borda. Kicsi kékre festet 4*4cm-es aluborda. Rögzítő nincs hozzá, mert álítólag úgy volt felragasztva a GPU-ra. 200Ft-ért vihető.
Régiség:
1db Sound Blaster Vibra 16Xv hangkártya. Nem tom működik-e. 500Ft
1db S3 Trio64 V2/DX. Talán 1MB-os példány lehet, mert 2 chiphely üres. 500Ft.
Eladó továbbá még marhasok UTP kábel.
A tavalyi hálókiépítésből maradtak vissza. Kicsit koszossak. Semmi bajuk csak nem kellenek semmire. Tipikus 8 eres kábel.
15 méteres darab
57! méteres darab
Az UTP kábeleket igény szerint méretre is vágom és ledugózóm. Ez legfőképp az 57m-es darabra érvényes.
Ezekre árat írjatok ti.
Posta természetese játszik, mert mindenki Pöstön lakik. De azért csak ésszel, mert az utp-t én fel nem adom.''
Hát ez volna a jelenlegi helyzet. A celeron hűtőért valaki írt mailt neki válaszoltam. Az mx440 hűtőt is kereste valaki, de én marha a levelek válogatása közben sajnos kitöröltem és nincs meg a címe. Kérem ha lehet akkor írjon privit vagy ide a fórumba. -
D.Orion
veterán
Hy all. Szeretnék elnézést kérni mindazoktól akik írtak mailt, de nem válaszoltam. Sajnos teljesen kiment a fejemből a fórum ezen topikja és a mail címem is. Volt egy format c azt utána meg megfeledkeztem erről a topikról. Elnézést mindenkitől.
-
D.Orion
veterán
Hy all. Mindenkitől elnézést kérek, hogy nem voltam tegnap, de nekem valahogy nem akarzott bejönni az oldal délután.
Harley a proci PQI 400-as ramokkal ment 2200Mhz-en, de ezt bármelyik ram viszi ami 400-as. Fenntebb ha jól emléxem leírtam a maxot is.
A gépem minden alkatrésze elkelt, mert tegnap egy lakótelepi barátom meglátta a fórumon(nem tudtam, hogy megvenné meg azt se, hogy ph-zik) és délután átjött és elvitt mindent igen jutányos áron.
PII-es gépet se keresek már, mert megvan geree@bl jóvoltából.
A topikot még ma záratom, további jó vadászatot. -
Tanya-
tag
szia
VGA megvan még? 18ért vinném ha adnád -
Charlie Gordon
aktív tag
14 K a lockos bartonért ?
-
Tyrael
senior tag
http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=4782
itt vannak PII-es gépek olcsóért.
Tyrael -
D.Orion
veterán
válasz
Printszkrín #26 üzenetére
Már van egy jelőltem, de holnap derül ki, hogy az enyém lesz-e
Szerk.: Holnap este megmondom, hogy keresek-e még PI/PII gépet.
[Szerkesztve] -
Realradical
őstag
Van egy P2 lapon egy 433-as vagy 533-as procim egy sima fehér házban...ha kell átadom 5k-ért...
-
D.Orion
veterán
UP
-
D.Orion
veterán
Új árak!
Abit AN7 13! Ez a legalja!
Proci: 2500+ Barton. !Lockos!
Alapfeszen viszi a 2200Mhz-et.
Eddig ez a legtöbb amit a ramok miatt ki tudtam belőle hozni:
11x206 2274MHz@1.688V
2.5-3-3-7
Memória olvasás: 2866Mhz/sec
Memória írás: 1152MB/sec
Memória késleltetés: 98.8ns
Hűtővel együtt 16K, nélküle 14K.
VGA: Alkudjatok vazeg
A táp lehet nem lesz eladó, mert jól jön a p1/p2-be majd.
A többire meg állnak az első hsz-ben leírtak. -
D.Orion
veterán
válasz
Printszkrín #20 üzenetére
Hy. Pont ilyen volt az első gépem is(na jó az első egy 486dx volt, de az nem számít). fehérvár környékén jársz?
-
Narancs
őstag
Hali!
Innen nem érdekelne esetleg valami? Vannak fain p2-es cuccaink. [link] -
Sonnor
csendes tag
MSn cimem: v_kalman kukac hotmail pont com ha erdekelne akkor keress meg ott
-
Sonnor
csendes tag
Alalap proci engem erdeklne 25k ert egyutt!!Esetleg ha erdekel akkor lenne egy 633 celeron 256 rammal meg 1 merkuri alaplappal
.ezt mennyit erne meg neked?
-
D.Orion
veterán
Figy most tesztelem a procit. Mégsem lockmentes
Alapfeszen viszi a 2200Mhz-et.
Eddig ez a legtöbb amit a ramok miatt ki tudtam belőle hozni:
11x206 2274MHz@1.688V
2.5-3-3-7
Memória olvasás: 2866Mhz/sec
Memória írás: 1152MB/sec
Memória késleltetés: 98.8ns
Jobb ramokkal mennem sztem tovább is de az enyémek itt kifújtak. -
Ház: nagytoronyATX
Táp: 300W
Alalplap: A7N266-VM
VGA: Integrált Geforce2 MX 32MB Max.
Processzor: AMD duron 1100
Memória: 256/266 MB DDR
HDD: 20 GB Seagate
CD-ROM: Pioneer, ami tullkép egy A05-ös dvdíró de valamiért csak cd-t olvasni akar.
int hang, USB, alaplaphoz telepítő Cd, stb.
Odaadnám a lap+proci+hűtőért.
szerk: az egyik AMD hűtőért meg adok hozzá egy hálókarit.
[Szerkesztve] -
geree@bl
senior tag
Hali!
Nekem van egy-két alkatrészem, ami érdekelhetne:
PIII 450/512/100 (passzív hűtés)
Intel Seattle II (se440bx-2)
2*64Mb Sdram (133Mhz)
Intel 740 8Mb (passzív hűtés)
7.000 Huf az ára, ha érdekel privibe jelezd kérlek!
/Ja, és le tudom vinni fehérvárra, mert minden héten arra járok!/ -
D.Orion
veterán
Leírnád a másik gép adatait is? Monitor nem igazán kellene, mert van itthon 2 is használaton kívűl. Egyébként van tipped, hogy jutna el a gép Székesfehérvárra
Mondj egy árat a gépekra azt majdmegegyezünk.
MOD: Harley, hát a procit 15K alatt nem akarom eladni hűtő nélkül.
[Szerkesztve] -
Dryman
őstag
Lenne egy komplett p1-es cuccom, csak meg kéne alkudnunk!
megkímélt dizájnos AT házikó. és ami benne van:
dtk P1-es via chipsetes alaplap, 166MHz P1 MMX processzor 2x16MB SD RAM, floppy, 2,1GB Quantum HDD, S3 Trio PCI videóvezérlő, 10/100-as Realtek hálókártya rj45-tel és koaxos BMC csatlakozási lehetőséggel is...ja és az egészhez van egy kis 14''-os de már OSD-s digit monitorocska.....billentyűzet egér és win 98 jár a cucchoz!
A masina győrben van....
Van ezenkívül olyan szintén P1-em is körülbelül hasonló cuccokkal, de a procija egy AMD K6-2 300MHz-es cucc 100MHz-es rendszerbusszal, ez már kicsit gyorsabb mint az előző...
Ha érdekel írj privátot! -
M4R1NE
tag
2600+ tbredB-t beszámítasz a prociba? Mennyit kéne rádobni?
-
D.Orion
veterán
Egy késő esti up!
-
D.Orion
veterán
Nah akkor megnyítnám ezt a kis bazárt.
Amik eladó sorba kerültek:
Alaplap: Abit AN7
Mindene megvan; doboz, cd, kábelek. Az északi chipszet hűtő egy Zalman NBJ47-re lett cserélve csapágygondok miatt. Ha kell odaadom a régi hűtőt is.
Írányár: 17K(hogy legyen miből alkudni, pofátlanul)
Proci:
Egy jó kis lockmentes 2500+ Barton. Alapfeszen viszi a 3200+ ot. Van rajta egy Termaltake Volcano 11+ hűtő, amely 1 hetes. Együtt ez is 17K(mert szeretem ezt a számot).
VGA:
Nos hát igen; inno3D 6600 AGP 128MB/128bit DDR. Gyári hűtés van rajta, de már újrapasztilláztam, mert ugye az a ragacs amit az inno rak alá pasztának az, khmm...
Tuningolva nem volt, autófrekin 345MHz/592MHz -et dob ki. Samsung 3.6ns ramok vannak béforrasztva a nyákba
Írányár:21K
Táp:
300W -os codegen/kodegány. Ára: 3K NEM RÖHÖG, JÓ TÁP!
Lomok a fiókból amik funkciójukat még el tudják látni(nah magyarul jók, de nekem nem kellenek):
Eladó 3 db procihűtő!
1db Arctic Cooling Super Silent 4 Ultra procihűtő.
A hűtő sosem volt használva, vadi új. Megszokott svájci mínőség, megvan hozzá a gyári paszta is bontatlanul + egy matrica Ára 3K!
[link]
2db használt Spire Falcon Rock II
[link]
2K-ért vihető mindkét Falcon Rock.
A gyártó szerint elbír 3400+ egy procival, de én 2500+Barton-ra nem javallom, mert windowsban, nyított gépháznál is 55fokos volt ezzel a procim.
A dobozuk nem a weboldalon feltűntett, mert régen még ilyen kék kis dobozkában voltak.
Eladó tovább még egy ''alutömb'' egy S478-as 2400+ os Celeron D hűtőt, sajnos venti nincs hozzá. 500Ft-ért bárki viheti.
IDE kábelek:
2db sűrű eres. Az egyik sárga(50cm hosszú) a másik 1 szürke színű(50cm hosszú). Ár.:250Ft/db
2db sima szürke 2*1m-es ide kábel. Ár:350Ft/db
1db mx440 hűtőbordája. A kártya elhallozása után került hozzám a borda. Kicsi kékre festet 4*4cm-es aluborda. Rögzítő nincs hozzá, mert álítólag úgy volt felragasztva a GPU-ra. 200Ft-ért vihető.
Régiség:
1db Sound Blaster Vibra 16Xv hangkártya. Nem tom működik-e. 500Ft
1db S3 Trio64 V2/DX. Talán 1MB-os példány lehet, mert 2 chiphely üres. 500Ft.
Eladó továbbá még marhasok UTP kábel.
A tavalyi hálókiépítésből maradtak vissza. Kicsit koszossak. Semmi bajuk csak nem kellenek semmire. Tipikus 8 eres kábel.
15 méteres darab
57! méteres darab
Az UTP kábeleket igény szerint méretre is vágom és ledugózóm. Ez legfőképp az 57m-es darabra érvényes.
Ezekre árat írjatok ti.
Posta természetese játszik, mert mindenki Pöstön lakik. De azért egy csak ésszel, mert az utp-t én fel nem adom.
A végére pedig amit keresek:
PI és PII gép érdekelne. Internetes le/feltőltésre használnám, úgyhogy jó lenne ha akadna benne egy 10/100-as rj45-ös ajzatú hálókari. Minnél kisebb a gép áramfelvétele annál jobb, ja és ne legyen nekem tele ventivel, mert 2 méterre van a gép a fejemtől, és nincs köztünk 1méter vastag van
Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android játékok topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW2521H
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest