- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Projektor topic
- Asztrofotózás
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
Egyetértek, engem is a külső kijelző fogott meg az N2-ben, nem is értem miért tartották meg a Flip3 méretét a 4-en.
A Flip4-et aktívan használva nem olyan rossz az üzemideje mint amire számítottam és miután az energiaprofilt áttettem fikszen lightra így kimondottan elégedett vagyok az akkuidővel, teljesítményromlást így sem látok igaz én nem is játszok rajta. A helyedben lehet kivárnék a Flip5 megjelenéséig, akár hatással lehet az N2 árára is.Öcsielvtárs
Mondjuk én nem is nagyon tudok már olyan mobilt mondani, aminek a kinézetére felkapnám a fejem. Eléggé egyformák. -
futo001
senior tag
Igen, elvileg lenne rá lehetőség de nem láttam még példát rá. Persze témában járatosabbak lehet találkoztak már ilyennel, én még nem.
Amúgy én is agyaltam, hogy várjak-e egy N2-re vagy Flipre menjek rá, végül utóbbi mellett döntöttem mondván mégiscsak Samsung meg húgom Foldja is milyen jól teljesít és olvasva az N2 tesztet utólag sem bántam meg a döntést. A Flip4 kamerája is gyengus, de legalább a képminőségével nincs baj, inkább csak a felbontásával.
-
futo001
senior tag
Nem tudom milyen használatból eredő sérülésekre gondolsz. Nekünk egyik készüléken sincs ilyesmi, a Fold3 pedig kapja az ívet rendesen húgomtól.
Amúgy egy darabig én sem értettem mire jók ezek, aztán egyszercsak megvilágosodtam, hogy nekem is erre van szükségem, ugyanis a Flip fér be zsebekbe, nyeregtáskába stb mikor edzek. Legjobb, nem is kéne más. Remélem kitartanak a koncepció mellett és fejlesztik tovább. A kijelző egyenetlensége csak szögből látszik amúgy, aki úgy nézi annak mindegy is mit adnak a kezébe.paatrick
Így van, ugyanis nem a kamera app hozza kétre a képet, az csak a kezelésért felel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Oppo első olyan hajlítható telefonja, amely globális forgalmazásba kerül pont nem egy Fold ellen megy, hanem a divathullámra ül fel.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP szerverek áron alul
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest