Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amazon Kindle
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- TCL LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
Topikgazda
válasz Keef_Lee #26872 üzenetére
Próbáld ki, hogy a gyári eltávolítóval szeded le az Avastot, és újra felteszed, hátha megoldja.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
dqdb
Topikgazda
válasz Keef_Lee #27137 üzenetére
Aha, több, mint egy éve már. Elvileg teljesen különálló entitásként működnek a kínai tulajdonostól, ez az ő érdekük is, különben pillanatok alatt nullára írhatnák magukat Európában, ami a legnagyobb piacuk. A VPN esetében felettébb érdekes a helyzet, hiszen a böngésző natív VPN-t kínál, míg Kínában éppen most tiltották be lényegében a VPN használatát.
-
Robokutya
senior tag
válasz Keef_Lee #27353 üzenetére
na ez lett volna a következő ötletem hogy tüzfalon fogom meg az operát de nem tudtam melyik filet kell kordában tartani talán ez jobb megoldás mint hogy átnevezzem.
Köszi az infot.
A Foxot most én is benyaltam sajna de a notimon mog a régi verzió fut.
elvágom az internetet rajta és másolatot készítek az előzző verzióról és ott is tüzfalas megoldást keresek ha van neki.
Gondolom ott is van valami update exe amit meg lehet fogni.
Komolytalanok ezekkel a ha akarom ha nem dologgal Szerencsétlen alapfelhasználókat jól megszivatják így aki csak nyomkodja a klaviatúrát az szív a legtöbet ilyenkor.
Tűzfal: Elég ha csak a windows falán állítom be a filet vagy a vírusírtó fala az elsődleges ha használok? -
dqdb
Topikgazda
válasz Keef_Lee #27518 üzenetére
Jobb klikk a könyvjelzősávon > Webhely hozzáadása
Sokaknak útban volt, rendszeresen kérték a kikapcsolhatóságát, ahogyan a gyorshívó esetében is az ilyen célú csempéét (a ködös a emlékeimből az rémlik, hogy ez közel 2 évbe telt). Az azonban számomra is eléggé érthetetlen, hogy kikapcsolhatóság helyett miért tüntették el teljesen.
Én régen használtam még a könyvjelzősávot, ellenben egy ideje csak Ctrl+D, és értelmesen felcímkézem a linket, mert úgyis csak a címsorban pötyögve hívom elő a könyvjelzőket is, számomra sokkal gyorsabb így.
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
Topikgazda
válasz Keef_Lee #27521 üzenetére
Hát nem tudták ezek a drága felhasználók kikerülni?
Páran szerették volna a rendelkezésre álló helyet teljesen kihasználni, és zavarta őket, hogy számukra feleslegesen fogta a helyet. A másik (szerintem fontosabb) ok usability megközelítés volt: egérrel mindig a bal oldali elem eltalálása a legkönnyebb, így sokan oda tették volna a legtöbbet használt lenyitható mappát, de a + jel ebbe az ösztönös mozdulatba kissé bezavart.A kikapcsolhatósága teljesen logikus lépés lett volna, a teljes kinyírása kissé érthetetlen, bár valószínűleg úgy voltak vele, hogy van rá több alternatív lehetőség is (az általam említett jobb klikk, az Orlin által említett Ctrl+D és ott állítgatás, vagy szimplán a címsorból a favicon vagy site nevének a ráhúzása a könyvjelzősávra).
-
dqdb
Topikgazda
válasz Keef_Lee #27523 üzenetére
Ezek a kizárólag balgombos egérhasználóknak ne igazi alternatívák.
A drag and drop megoldás miért nem? Az kizárólag bal egérgombot igényel, igaz, nyomva kell tartani egy rövid ideigVárom majd a következő frissítést. Bízom a kikapcsolhatóságban.
Az Opera 51-ben biztosan nem lesz benne, és semmi nyoma annak, hogy az Opera 52-ben visszakerülne.[ Szerkesztve ]
-
BitRider
senior tag
válasz Keef_Lee #29519 üzenetére
102.0.4880.56 a legújabb, ez az offline telepítő. Ha ezzel így nem megy föl, akkor uninstall után ki kéne iktatni mindent az AppData-ból (Local és a Roaming mappából is), ami Opera és utána próbálkozni a telepítéssel, beállítással.
dqdb: Amúgy csinálja. Jó vacak ez az újabb verzió.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Keef_Lee #29534 üzenetére
Elkezdtem használni, majd idővel kiderül, mik azok a funkciók és tulajdonságok, amik az Operában megvoltak és hiányoznak. A VPN-t mondjuk nem használtam Operában sem, de nyilván ki mit használ, annak megfelelően kell böngészőt választania. Az eddigiek alapján számomra eddig tökéletes a Vivaldi.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- BMW topik
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- DIGI internet
- Nintendo Switch
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest