Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ZIDOO médialejátszók
- Bemutatkozott a Tenstorrent legújabb AI fejlesztői platformja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
válasz
Motion_Blur #1606 üzenetére
inkább be kellene tudni állítani rendesen, mint izomból fikázni
amúgy firefox helyett most raktam vissza, 1-2 oldal megjelenítése/betöltése volt csak jobb FF-ben (http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest operával nem műxik, valamint a widescreengamingforum.com -on kisebbek a betűk operával) + az add-on-ok jobbak a firefox-nál (weather forecast), opera widget-ekkel nem vaok kibékülve DE amiért visszatértem ismét az operához: alapból megvan benne minden, nagyon könnyen és gyorsan konfigolható + sütikezelése is mesteri (kilépéskor töröltetem az újakat = védelem) -
Steelheart
senior tag
válasz
Motion_Blur #1606 üzenetére
Töröld a cache-t és utána elvileg minden rendesen fog müxeni, több cache ürítésre sem lesz sok szükség. Az Opera intenzívebben használja ugyanis, amit lehet, mindig onnan tölt be. Mondjuk ha frissítésre nyomsz, automatikusan frissíti. Vagy nem tudom.. nálam sosem csinál ilyeneket, és a 9es eddig midnenhol müxött, ahol jártam. :S
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest