Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
válasz
Motion_Blur #1606 üzenetére
inkább be kellene tudni állítani rendesen, mint izomból fikázni
amúgy firefox helyett most raktam vissza, 1-2 oldal megjelenítése/betöltése volt csak jobb FF-ben (http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest operával nem műxik, valamint a widescreengamingforum.com -on kisebbek a betűk operával) + az add-on-ok jobbak a firefox-nál (weather forecast), opera widget-ekkel nem vaok kibékülve DE amiért visszatértem ismét az operához: alapból megvan benne minden, nagyon könnyen és gyorsan konfigolható + sütikezelése is mesteri (kilépéskor töröltetem az újakat = védelem) -
EmThor
addikt
nekem a béhával vannak az utóbbi időben gondok opera alatt, nem akar néha bejönni, 8.51, az end***ss sütijét meg meg se jegyzi, pedig van egy jó módszerem, hogy amik süti kellenek bevetetem, aztán beállítom, hogy új sütik törlése kilépéskor, ez működött egyébként arra a pár oldalra, ahova meg akarom hogy jegyezze a pass-omat, de end***ss az sanyi! btw fibernet...
[Szerkesztve] -
EmThor
addikt
aha, újraindítással megy (mármint letöltést újraindítom, thx)
[Szerkesztve] -
EmThor
addikt
ááááááá nem megy a letöltés, 8asra raktam 9est ... ááá el se kezdeni tölteni, csak hiba-t ír ki, ilyen piros kis izé, jel, na minnyá visszaolvasok
-
EmThor
addikt
hi nekem semmi problémám nem volt [kop kop kop] régire telepítettem 9est! ajánaltos bekapcsolni a sütik törlését kilépéskor, amúgy be lehet állítani
''elfogad mind''-re. Tipp: sütik törlése kilépéskor kikapcsolva, beregelsz oldalakra ahova akarod, hogy meg legyél jegyezve, opera kikapcsol, opera bekapcsol, sütik törlése kilépéskor bekapcsol, opera kikapcs, opera bekapcs, és voi la -
EmThor
addikt
-
EmThor
addikt
az miért van, hogy a feliratok.hu fórumán bármilyen szöveg [hozzászólás, topictéma] fölé viszem az egeret, az aláhúzza a szöveget, egeret kiviszem oldalra a boxból, a görgetősáv és box közé és akkor nem érzékeli a dobozt, és jó. de az sg.hu fórumán meg nem csinálja, meg itt se, pedig sg.hu, meg feliratok.hu is ua. a motor
ja meg prohardware.hu főoldalre megyek és baloldalt ott egy hasábnyi szöveg, vmi it news, mint vmi rss feed, de kitakarja alatta a szöveget és nem lehet odébb húzni. pc dome fórumán is ez van, csak ott reklám oszlop takarja ki hozzászólásokat. 8.5 opera... thx
[Szerkesztve] -
EmThor
addikt
a personal bar egysoros ahogy alapból a firefoxban [ahol a kedvenc könyvjelzőim vannak]. firefoxban .css file átírásával 2+ sorosra lehetett állítani ezt a könyvjelző sort, hogy több kiférjen. lehet ilyet opera 8+ al csinálni, mert sok könyvjelzőt szeretnék kirakni de összenyomódnak és nem látszik már a nevük. thx
-
EmThor
addikt
szeressük meg az operát 30 nap alatt-ról:
IMDB KERESŐ
''Akkor menjünk is el az IMDB-re. Biztos feltűnt a kereső a bal oldal tetetje felé. Válasszuk ki az összes (All) gombot, és írjuk be a „Batman Begins” szavakat (mert ez az utolsó film, amit láttam) és indítsuk is meg a keresést az GO! gombbal. Ez el fog vinni minket a következő oldalra:
http://www.imdb.com/find?q=batman%20begins;s=all
Azt már tudjuk, hogy a batman%20begins-et kell lecserélnünk a %s-el. Azt is eldöntöttük, hogy az „imdb” lesz a key-ünk, tehát írjuk is ezt be a search.ini -be, miután az Operát kikapcsoltuk. Először kiválasztjuk az egyik keresőt, amit nem fogunk használni, majd mindent kicserélünk a [Search Engine X] sor után, így:
[Search Engine 6]
Name=IMDB
URL=http://www.imdb.com/find?q=%s;s=all
Query=
Key=imdb
Encoding=utf-8
Is post=0
Has endseparator=0
Search Type=0
VerbText=17063
Nameid=0
Position=-1'' -
EmThor
addikt
elküldtem freemail alól, 5 címről mailer démon írt vissza... ezért nem küldte el az opera levelezője akkor? thx előre is
-
EmThor
addikt
üdv, Opera levelezőjével lenne egy sürgős problémám. 23 embernek elkéne küldenem egy levelet. levelet megírtam, beraktam jegyzetek közé, hogy meglegyen! fogom, partnerek közt csinálok egy mappát, mind a 23 ember ékezetes nevével meg email címével. új levél, címzettek, mondom partnerek, az a mappa, 23 név, összes hozzáadása, gyönyörűen megvan, téma kitölt, szövegmezőbe beilleszt a jegyzet, kattint a küldésre, és semmi. nem veszi ki a postázandóból... alul mappa ellenőrzése azt írja ki. bejövő pop3: mail.freemail.hu, kimenő is jó [smtp.fibermail.hu], mert nautúr küld levelet, tesztet kipróbáltam másik 2 email címemre... mi a vér van? plíz help! lehet egyik email cím nem jó? mert kézírással kaptam meg a listát és lehet rosszul gépetem be... akkor is menni kéne nem? Név <email cím>, <2. email cím>, név <email>, név, stb így néz ki a címzett sor.... HELP plíz
-
EmThor
addikt
email törlésénél kikapcsoltam a figyelmeztetést. hol tudom visszaállítani? thx
-
-
EmThor
addikt
ja, a 90 mega ram amit épp' most fogyaszt, az normális? [1 letöltött és használt skin...]
-
EmThor
addikt
a personal toolbar-ba [1. kérdés, ez most 1soros, lehet 2soros, mint mozilla userChrome átírással lehet?] beraktam kedvenceimet, amikor megnyitom őket, akkor nem frissülve nyílnak meg, frissítenem kell, hogy az új hírek, stb megjelenjenek, mert pl 1 órával ezelőtti állapotot tükrözik. 2. kérdésem: hol állíthatom be, hogy ha megnyitok egy kedvencek oldalt az mindig legfrissebben jelenjen meg? [eszközök beállítások böngészés lapok újrahasznosítása??] thx előre is!
-
EmThor
addikt
meglévő freemailes leveleimet a thunderbird levelezőprogi, leszedte magának. át tudom rakni őket opera levelezőkliensébe? thx
-
EmThor
addikt
felraktam, pár oldalt megnéztem vele, veszett gyors, tiszta és pihepuha érzés, gondolom ahova viszem egeret, szövegaláhúzást ki lehet majd kapcsolni, de más érzés tényleg, holnap még tesztelek, byez
-
EmThor
addikt
győzzetek meg miért térjek át firefoxról operára? [firefox skin,irc kliens, tbird levelező progi, skinezett stb...], mert ha jobb miért ne? [maxthonba voltak egér parancsok operába gondolom nincs, olvastam hangparancsot, de éjjel...
] THX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest