Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
Sk8erPeter #18053 üzenetére
Telepítéskor létrehoztam egy rendszergazdát és azzal vagyok mindig bejelentkezve
12.10-es nem akar jó lenni, meg úgy rémlik a 12.00 sem volt már jó, de mindjárt megnézem
Egyszerűen kilépek a böngészőből majd újra el akarom indítani és még akkor is rengeteget kell várni, hogy elinduljon
Ha sorba raknám az összes programot a tálcán ami a gépemben van és mindegyikre sorba rákattintanék,de az Operára elsőként akkor is tök utolsónak nyílna meg az összes közül
Más progiba alapból bevág a másodperc töredéke alatt, de a komolyabb programok is sokkal előbb nyílnak meg.
szerk: a 12.00 ugyanolyan lassú
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest