- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS ROG Ally
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
slesoma #9284 üzenetére
Tehát egyszer megvan adva a megosztások résznél, és a sambánál is.
Ugye megcsinálod a megosztás nál, bekapcsolod a smb, az smb résznél újra megadod a megosztandó mappát.
A hiba azt írja hogy vagy nem jó a megadott ip cím, vagy a megosztott mappa neve.
Tehát nem találja.
.
Egyébként nem igazán értem, én nem rég használom ezt a rendszert, és nekem semmit nem kellett a Windowsban állítanom soha. A Rendszert is nem egyszer újra telepítettem, a megosztások megmaradtak, igaz arra az időre én lehúzom a lemezeket. Majd Telepítés után vissza felcsatolom, megadom azt a 3-4 klikk és minden megy. a Clamav szoktam még felrakni. De nekem egy ócska pc-n pöpecül működik probléma mentesen. Pedig telepítettem rá dockert-t is, azon belül egy csomó "szart" ismerkedés céljából.
Kb akkor kezdett jelentősen csökkenni a teljesítmény amikor 3-4 virtuális szerver futott rajta.
Mindez egy Core2duo gépen, 2GB memória. -
törölt tag
Sziasztok,
Arra lennék kíváncsi hogy a megosztásoknak meg lehet adni hogy csak bizonyos fájl formátumokat lehessen rá másolni.
PL
Media megosztásra csak avi, mp4, mpeg stb... minden más fájlformátumot ne engedjen másolni.
Ha igen, akkor ezt hol lehet megadni, beállítani?Továbbá az is érdekel, hogyan lehet a megosztásoknak kvótát adni. azaz pl a media megosztás max 10GB lehet. De pl más megosztásoknak meg teljesen más kvóta legyen megadva. Ezt meg lehet oldani? Be lehet rajta állítani? Ha igen, akkor hol?
-
törölt tag
Megtudja valaki mondani, hogy hol tárolja a rendszer a docker-be letöltött image fájlokat?
-
törölt tag
Milyen gép lenne a megfelelő választás az openmediavault telepítésére, és az alábbi igények zökkenőmentes kiszolgálására. Maximális 3-4 felhasználó csatlakozna rá, csak belső hálózaton lenne. internet csak az update erejéig.
Feladatok amiket ki kellene szolgálnia.
- Fájl megosztás Samba
- Docker pihole
- Docker intranet web szerver
- Docker média szerverEsetleg, de szerintem ebben az esetben 16Gb memória alatt nem úszom meg.
- Docker UNMS?
- Docker Unifi cloud-Key?
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest