- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS ROG Ally
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caipi
tag
Sziasztok,
Mivel nem bonyolultak az itthoni beállítások ezért újratelepítettem a teljes OMV-t. Végigmentem lépésről-lépésre mindenen. SMB működik, Bittorrent működik, és a MiniDLNA újra nem látszik. A webes kezelőfelületen zöld a műszerfalon, de se a pc-ken, se a TV-ken nem jelenik meg.
Ismét lefuttattam az alábbi parancsokat:
"sudo service minidlna stop
sudo rm -rf /var/cache/minidlna/*
sudo minidlnad -R -d
sudo service minidlna start"
Ebből a "sudo minidlnad -R -d" parancsig jutottam (ebben a témában járatlan vagyok, nem tudom mit tesz. Illetve sejtem). Ennek eredményeként a webes felület műszerfalán először piros, majd mostmár zöld a MiniDLNA és a teljes hálózaton látszik. A parancs nem tudom mit csinál, de még nem futott le a szerveren, még továbbra is írja a sorokat.
Valaki tud tippet adni, hogy mit is csinálok éppen?Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest