Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Élő felvételt kellene készítenem a hét folyamán, egy kis pana handy kamerát használva. Max 720p-ben lenne a felvétel, és egy átlagos laptopot tudok erre használni (részletek később). A meglévő net sebességét sem tudom még (misét kell közvetíteni), de a legrosszabb esetben 5 mbit a feltöltés. Az lenne a kérdésem, hogy ezek a körülmények elegek lennének a közvetítéshez?
Ha igen, akkor a progi használata hogyan történik? Én semmi különöset nem akarok, csak annyit, hogy a kamera képét ki tudjam küldeni youtube-ra. Jól értelemezem, hogy kell egy jelenet (akármilyen?), illetve egy forrás, ez lesz a kamera. A youtube-ot hogyan kell beállítani?
Bocsánat a sok kérdésért, nekem teljesen új pálya ez...
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest