Hirdetés
- RAM topik
- Projektor topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Élő felvételt kellene készítenem a hét folyamán, egy kis pana handy kamerát használva. Max 720p-ben lenne a felvétel, és egy átlagos laptopot tudok erre használni (részletek később). A meglévő net sebességét sem tudom még (misét kell közvetíteni), de a legrosszabb esetben 5 mbit a feltöltés. Az lenne a kérdésem, hogy ezek a körülmények elegek lennének a közvetítéshez?
Ha igen, akkor a progi használata hogyan történik? Én semmi különöset nem akarok, csak annyit, hogy a kamera képét ki tudjam küldeni youtube-ra. Jól értelemezem, hogy kell egy jelenet (akármilyen?), illetve egy forrás, ez lesz a kamera. A youtube-ot hogyan kell beállítani?
Bocsánat a sok kérdésért, nekem teljesen új pálya ez...
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest