- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
Sanki #105916 üzenetére
Ma reggel figyeltem az alapjáratot.
Valószínűleg valamit kompenzálhat a ECU, mert az alapjárat teljesen periodikusan ismétlődően röccen meg. Azaz ugyanolyan időközönként ránt egy aprót a motor és utána pár másodpercig jó, majd újra röccenés. Ilyen röccenéskor jó öblös hangja is van, ahogy lesik a fordulatszám. -
bodorjanos
aktív tag
válasz
Sanki #105916 üzenetére
Igen, azt láttam a szivosor.hu-n a leírásban. Az simán a szabadba nyílik, vagy cső van ott, amihez a kis "lyuk" csatlakozik?
A cseréket követően megjavult az alapjáratod? Szép egyenletes lett a motor járása?
Csodát nem várok már ettől a motorról, de ha ezt meg tudnám oldani, azért jól esne
A ragasztási hibát hogy szúrtad ki? Teljesen szembetűnő volt? Bocs, hogy ennyit kérdezek!
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest