Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
válasz
Declare
üzenetére
"- Vizhöfokmerö az nincs ez teny (menüben a közepsö kijelzön meg tudod nezni egyebkent)"
Ezt kifejtenéd bővebben? Ilyen opciót a középső kijelzőn én nem találtam!"- Hatso üles nem dönthetö? Hat en ilyet meg autoban nem is hallottam. Nekem dönthetö külö ket reszben."
Nem a hátsó támlát, hanem az alsót amin a gyerekek ülnek és a huzatot nem lehet rendesen felhúzni.Ez benzines, a tied meg GTC ahogy olvasom, lehet ezért is a különbség?

-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
2 éve próbálunk összebarátkozni egy új Astra Classic III. (H).-s Opellel. Easy Tronikos, elektromos klíma stb. A bőrön kívül sok extrával adták szinte alap áron! Az Eu.-s piacra 2012 év végéig lehetett eladni Ez már az 6. Opel a család életében. Amit elsőre sem értettem, nincs benne vízhőfok mérő, a hátsó ülést nem lehet előre billenteni, a tompított fénye nagyon gyenge, a fűtés a kezdetektől nem az igazi, a csomagtér zárja már 3x adta meg magát :/ 900Km.-nél cserélni kellett a lambda szondát. Most a termosztátot, (20.000Km) talán javul a fűtésünk országúton, városba volt rendesen. Valakinek van hasonló tapasztalata, vagy mi fogtunk ki egy érdekes példányt? Pedig a Németeknél rakták össze, eddig vegyes a vélemény róla :/ -
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Egy Astra H-ra kéne téli gumi szett, 4db, 196x65 R15. Valakinek tapasztalata? Normális áron milyen márkát érdemes nézni? (15eFt/db körül)
Ezt találtam, de nem ismerem őket: [link]
Ebből igazából a HANKOOK Ice Bear W442, FULDA Kristal Montero 3 és a BARUM POLARIS 3 amit nézegettem árban.
-
Faterkam
addikt
válasz
Borokafa
üzenetére
Akkor avass be, mert már 3.-an véreztünk el. Az eleje ok, de ahol a támlával találkozik, a biztonsági öveknél ott fogja valami, és nem enged!!! Amúgy ma tettem fel légterelő műanyagokat a 4 ajtóra, hát az is érdekes volt. Igaz, itt inkább én bénáztam. Begyűrte a hátsóknál a gumit egy helyen, utána persze nem ment fel az ablak, vagyis felment, csak az elektronika akadásnak észlelte és leengedte félig. De ez már legalább ok

-
Faterkam
addikt
A H Astránál nem lehet teljesen kibillenteni a hátsó ülés alsó szivacsát. A gégi üléshuzatot akartuk feltenni, így mvel ezen nem tépőzár van, hanem gumi + kampók, csak alá lett gyűrve!

-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Szerintetek van e összeszerelési különbség (minőségben) a Lengyelországban vagy Németországban (Bochum) összerakott Astra Classic III. esetében?
Üdv!
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Van itt valakinek tapasztalata H Astra 1,6 Easytronic-al kapcsolatban? Főleg fogyasztás, (város) menettulajdonság stb. A váltáson gondolkodom C Corsa -> Astra classic III.
-
Faterkam
addikt
válasz
Vesztor87
üzenetére
C Corsánk van 2002-es. 1,2-es Easytronic.
Az 1. meghibásodása, a gyújtáskapcsoló mechanika eltört, kb. 5 éves korában. (én csak városban használtam, a napi 25-30 indítás megvolt rendesen)
A 2. a főtengely szenzor meghalt és letiltott az elektronikája. Trélerrel kellett szervizbe vinni sajnos.. Ez is kb 5-6 éves korában volt azt hiszem.
3. 100eKm-nél (az idén) kuplung csere, ez ennél a modellnél húzós, a hydrocsapágy miatt (Easytronic).
4. az Easytronic váltó elektronikájának felújítása, ez a kuplung után volt (100eKm fölött. most van benne 109eKm)
Olajcsere, stb. minden évben.
Mondjuk nekem 4-5 éves korában a bajonettzáras fényszórók foglalatai elkezdtek beégni, ma már mindkettő ki van iktatva, és semmi gondom vele
Ez C corsa betegség 
Ami engem most bosszant, ha a fűtést feltekerem, akkor fagyállószag van a kocsiban

-
Faterkam
addikt
válasz
Arlekim
üzenetére
Jaj, nekem azután jelentkezett, hogy éves revízión volt, olaj, lég és pollen csere, stb. És nekem a régi folyadék maradt benne, ami 10 éves. De így télen kipusztulok, mert már fáj a fejem hosszútávon, olyan dió szerű fagyállószag, nem tudom másképp leírni, ezt érezni kell. A hűtőnek lehet köze hozzá? Bár akkor hidegvízzel miért nem? Inkább nálam a radiátor vagy a folyadék...
-
Faterkam
addikt
Szisztok!
Van egy 10 éves, Easytronic 1,2-es C Corsánk, és olyan gondom van vele, ha a fűtésnél a vizet feltekerem maxra (piros) akkor nagyon erős, büdös fagyálló szag lesz az utastérben
Hidegre visszaállítva (kék) ez megszűnik. Szervizbe ilyennel még nem találkoztak, tanácstalanok
A radiátort 60-ér cserélnék, úgy hogy az se biztos, hogy az a baj. A hűtővíz + fagyálló nem folyik sehol, csepegés, folt, se bent, se kint az autó alatt nincs. Én még arra gondoltam, lecseréltetem a hűtőfolyadékot, de ez se tuti, legalábbis a szerelő szerint. (a hűtőfolyadék még az eredeti, gyári, csak néha kellett utánatölteni, kb. -25.ig jó)Valakinek ötlete esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Látatlanba nem könnyű megmondani, pontosan. De ha szerelőhöz mész, ott rögtön evvel fogják kezdeni!