Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
gondolom, de akkor is haza kellene jutnunk. Na majd meglátjuk. Ünnepek alatt nincs ember, aki foglalkozna vele. De ez valahol érthető.
-
Faterkam
addikt
Sziasztok! H astra, A16Xer, 033504 hibakód, főtengely szenzor nyitott áramkör. Menet közben villás kulcs világít, leállítva, beindítva elaludt. Pedáltesztre ezt adta! Vidéken vagyunk januárig. Szerintetek használható így még?
-
-
Faterkam
addikt
Sziasztok! Ma az M3-ason 20km-es dugó, klíma megy 20 fokon. Egyesbe alapjáraton gurulunk 35-40 percet. Aztán 120km/h tempomat. Felérve Pestre az anyósülés gumiszönyegén pici színtelen szagtalan folyadék, (gondolom víz). felnyúlva a fűtésbox mögé ott könnyezik valami... Ez mi lehet pontosan?
-
Faterkam
addikt
Sziasztok! Benzines és automata B Merivát nézegetek. Első autónak 24 éves kölöknek. H Astra van már 13 éve a családban. A Meriváknak mi a gyerekbetegségük? Mire kell vételnél figyelni erősen?
-
Faterkam
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
2012-es ez már Classic III. néven ment, decemberig lehetett forgalomba helyezni az EU-ban.
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Nem akarok vallásháborút gerjeszteni, de egy utolsó szériás H astrába milyen gyári gyertya kell. Ha jól láttam Champion márkájó van benne. De erre rákeresve, és a motorkódot megadva: A16XER több típusú Championt dobott fel, szikraköz, elektróda távolság stb.A hiba, amiért cserélném:
Karácsony másnapján 3 hengerezett a mootor, pont indultunk volna vidékre több napra. Sikerül találni egy szakit aki kijött aznap. OBD kiírta, hogy a 3. henger nem megy. Gyertyák csere ide-oda ua. Gyujtótrafó kampec, élt 12 évet! Rendelt december 27-én újonnan egy Hella gyujtótrafót és 4db.NGK gyújtógyertyát. Most hétvégé nezek közül egynek repedt volt már 500km után a porcelánja. Kihagyott néha a gyujtás terhelésen. Most visszaraktam a több éves gyári GM champion gyertyákat. Evvel a hiba megszűnt egyenlőre!Szóval ha lehet linket, hogy milyen kell bele gyárilag légyszi!

-
Faterkam
addikt
Sziasztok! Astra Classic III. (H Astra) egyik napról a másikra elment a duda (kürt) aztán gondol egyet megin működik, aztán pár napig nem. Gondoltam a napon, (néha 50 fok is van bent, jó a fekete metál szín) kitágult a kormányba valami érintkező, de pontosan nem tudom, most két napja megint nem megy, előtte egy hétig igen, bár nem nyomkodom sokszor. Találkoztatok már ilyen hibával?

-
Faterkam
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
Valóban iigazad van, a helyes motorkód A16XER

Végül a gyertyákat hjagyom, marad az "eredeti Opel"
Szűrőknek ezt választottam:
Levegő +pollen +olajszűrő felülvizsgálati csomag Mann szűrő Opel Astra H, 1.6Olajnak meg ezt:
GM Opel Dexos 2 Motorolaj, 5W30, 5l -
Faterkam
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére

-
Faterkam
addikt
Sziassztok!
Két kérdésem lenne hozzátok
1, X16Xer 1,6 H Astra, 12 éves, érdemes bele 2 vagy 3 pólusú gyújtógyertyát tenni? Ha igen milye, típus vagy link jól jönne. Most "Gyári" Opel van benne kb két éves, ez sima, egy pólusú.
2, 5W30-cas olajból mit érdemes venni, típus vagy link jól jönne itt is!
Évi 10e km max, sajnos nagyobbrészt városban, (BP)
Köszi előre is!
-
Faterkam
addikt
Astra H 1,6 EasyTronic, A16XER.
300km-t mentünk vele, induláskor fél liter dzsuvás folyadékot szívtam le fecskendővel, a vonalig. Most megint kb addig van, mint induláskor. Az M4-en klímával 90-96 fok volt, Pesten dugóba 92-108C fok volt a 30 fokba. Holnap hívom őket reggel, mert 30 éve oda járok, minden kocsimmal eddig. ./
-
Faterkam
addikt
A vezérlés cseréjénél töltöttek rá 1l fagyállót, ez 2 hónapja volt, azóta én most néztem. Fél liter vizet le kellett szednem mert majdnem tele volt a kiegyenlítő tartály. Hétfő reggel hivom a szervizt, aki csinálta
-
Faterkam
addikt
Nálam kb. 104-106 fok a plafon, ennél a motornál, de ez még nem magyarázza meg, mitől dzsuvás a hütöfolyadék.
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Astra H, 11 éves, 95e km, nyáron volt vezérléscsere, most meg tele lett a kiegyenlítő tartály és olyan, mintha olaj került volna bele. Zselés szerű anyag a kupak alján, olyan a szaga is! Ez mitől lehet? Fogyasztás, olajszint rendben. A hütöviz országúton 78, dugóban 96fok. -
Faterkam
addikt
válasz
ncc1701
üzenetére
Minden éves olajcserénél kérem, hogy nézzenek rá. Fizetek érte nem keveset, hol töltenek rá, hol alkatrészt cserélek. A Klíma működik, ennél többet még mit tudok tenni?

(#106212) Scorp2011:

(#106217) bul07: Itt a II. kerület alján nem nagyon ismerek se Szakit, se normális szerelőt

-
Faterkam
addikt
válasz
bul07
üzenetére
Az olajcserét sajnos én nem tudom megoldani, azt csak szervizben, és/vagy szerelőnél lehet. Sem én sem ahol lakom nem alkalmas erre. A szürőket néztem, az megugorható általam is (remélem) érzésre evvel is levesznek, mint a Lenin képet

Pollenszűrő: nálunk javasolt évenkénti csere, mert 95% város, és rövidtáv, sajnos! ilyenkor már érezhető télen a fűtés teljesítménycsökkenése

(#106199) ncc1701: A klíma új kora óta nem egy acélos (digitális). Legutóbb szelepet cseréltek benne, mert a feltöltő gép nem is engedte tölteni. De két évenként tűnik el belőle gáz. Igaz most nyáron használtuk is. Bár az 1,6 115 Le-t megeszi rendesen

-
Faterkam
addikt
válasz
Faterkam
üzenetére
Na a héten megtörtént a kötelező 11. éves olaj, olajszűrő, levegő és pollen szűrő csere! Végre megcsinálták egyben a komplett vezérléscserét is. A klímára kellett még rátölteni, + ízzócsere a rendszámtáblánál. Ez volt 200e Ft. A legolcsóbb hivatalos Opel márkaszervizben. Arra gondoltam legközelebb a levegő és pollenszűrőt kicserélem én! Ti milyen márkát használtok a szűrőknél? Én Mann C30 130-cas levegőszűrőt találtam ~4e Ft környékén, ezt érdemes venni?

-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Astra H 1,6 EasyTronic, A16XER motorkód. Ez vezérműszíjas vagy láncos?

90e Km van benne, ezt mikor érdemes cserélni? Nyáron lesz a 11. éves szervize.

-
Faterkam
addikt
válasz
littlejohnny
üzenetére
Na én is erre jutottam! A következő olajcserénél ez is a listán van már :/
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
1 hónapja szivat a H Astra. Október elején megjelent a Check Coolant level! a kijelzőn. Nagyon nem ijedtem meg, mert már máskor is csinálta, ha pár mm-rel a hideg vonal alatt volt. Rátöltöttem kb. 2dl desztvizet, így a vonal felett volt a szint 2mm-el. De ezután is kiírta. Melegen kb egy ujjnyira van a vonal felett. Most ebből fecskendővel leszívtam. Hidegen pont a vonalig van a hűtőfolyadék. De persze most is kiírja néha. Már nincs ötletem :/ -
Faterkam
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
De 2016 márciustól eddig ment gond nélkül, előtte télen is kiment, meg szerintem most is. Szóval az első nagy hidegeknél csinálja :/
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Tavaly kiment az ablakmosó biztosítéka, itt írtam róla. Erre megint nem működik, direkt feltöltöttem téli szélvédőmosóval, a tartály nincs befagyva. Szerintem megint a biztosíték ment ki, de miért csinálja minden télen?
-
Faterkam
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Automatánál a 4 fokozat nem olyan rossz. A Kadettnél csak 3 volt. De H Astránál van 5 fokozatú EasyTronic is
-
Faterkam
addikt
válasz
Faterkam
üzenetére
A folytatás, ma reggel feltöltötték a klímát, most már hideget fúj. (mondjuk ma persze már hideg is volt az idő is) Egyenlőre szivárgás nincs! Csak büdös kikapcsolás után, de ez már tavaly is jelentkezett. A fővárosba nincs valakinek kontaktja egy Ózonos klímatisztítóhoz

-
Faterkam
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Minden évben elvittem az Interátba, kötelező szervízba. Elvileg mindent átnéztek mindíg, 1x takarították is 2 évesen, mert büdös volt :/
Egy haver valami túlnyomó szelepet nyomott meg, ott sziszegett, ő mondta, hogy van benne gáz, de hogy elegendő e, azt nem tudja, én sem. Szerintem megnézetem egy klímással. Nincs valakinek Budapesten egy jó tapasztalata klímaszervizzel kapcsolatban?

-
Faterkam
addikt
Kedves Fórumtársak!
A kedvenc H Astrám ma megint megviccelt :/
Legutóbb akkor írtam, amikor az ablakmosó nem működött. Tippetekre megnéztem a biztosítékot (7.-es). Az volt halott, hogy miért, a mai napig nem derült ki.
Ez az első klímás autónk. Ma bekapcsoltam (volna) a klímát. (digitális) de fél óra múlva is ugyanazt a meleg levegőt fújta, mintha csak a venti menne klíma nélkül :/ A kompresszor bekapcsol, gáz van benne, mert a szelep megnyomására sziszegett. Az autó 3 éves, a gar lejárt, a klíma ment vagy 20 alkalommal, valakinek tippje?
H Astra 1,6.-os EasyTroni, digitális klíma
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Túl vagyok életem első H Astra izzócseréjén
Még jó, hogy a jobb oldali égett ki, mert balkezes vagyok. Soha nem gondoltam volna, hogy Youtube videó, és 30 perc kell egy izzó kicseréléséhez. Nem vagyok egy műszaki szaki, de ez eddig nem volt gond, Főleg a C Corsa után. De már túl vagyok, működik minden... Kivéve az ablakmosóm. Tél közepe óta nem megy, gondoltam a teszkós téli befagyott, de már jó pár napja volt 14 fok is. Most sem jó. A motort sem hallom búgni, Mi lehet szerintetek 
-
Faterkam
addikt
válasz
Calogero
üzenetére
A manual nekem macera, de így is sokszor bele kell nyúlnom, mert ez a váltó butább, mint a Corsáé! 1-2 még oké, de 2-3 ha van egy pici emelkedő, Bimbó u és társai, azt már nem akarja, csak nagy fordulaton, ilyenkor inkább átlököm én :/
Mondjuk ez a digitális fogyasztás kijelzés halál
1.-be 39L, 2.-be 25L 
-
Faterkam
addikt
válasz
Gergőke88
üzenetére
Nincs semmi baj, sajnos. A Corsa 1,2.-es volt és 8-10L ott is megvolt. Volt G Astrám, E Kadettem, 3 és 4 sebességes automaták, azok is e körül ettek (10L) A G Astrát bevittem a Schillerhez, ott azt mondták, örüljek, ha rövidtávon a városba csak 10L eszik. Azóta nem tudok mit csinálni, ez van. A H Astrát 0Km kora óta én hajtom, járattam be, a 12L télen olyan kategória, hogy örülök, neki, mert lehetne ennél több is. Pár km.-re van a suli, stb és mire beviszem a gyerekeket, meg utána du.-n edzés stb, be sem tud melegedni. Ilyenkor nyáron picit jobb, de nem sokkal :/
-
Faterkam
addikt
válasz
Gergőke88
üzenetére
Bizony, de nem csak a kuplungot, hanem a váltót is léptetőmotor kezeli! Én már közel 15 éve tekerek Easy Tronic váltós autóval. Kezdetben C Corsa, Most meg H Astra. Mivel másba nem nagyon teszik. Épp ezért írtam, mert én inkább 90%.-ban városba hajtom, és ott a 12L fogyasztás simán megvan. Viszont ilyenkor, amikor kiszabadulok, öröm látni, hogy tudna jól is fogyasztani, ha tehetné!

(#44518) sasa58 Az jó, bár manuális váltónál jobban tudod a visszaváltásokat időzíteni, az előzéseknél, nekem meg ilyenkor le kell padlózni, vagy sport gomb. De a hatás ugyan az

-
Faterkam
addikt
Nálam Gyöngyös - Bp (M3) 6,6L átlag. Max. olyan 110-120Km/h körül. 1,6.-os Easy Tronictól ez egy álom!

-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
H Astra hátsó lámpába, főleg a bal oldaliba, izzót cserélni hááááát :/ -
-
Faterkam
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
-
Faterkam
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Szerintem eléggé. Sokan nem szeretik! "Nagyon jó, kényelmes, takarékos, de ha javíttatni kell akkor borsos az ára" ebben a takarékos sajnos városban nem áll. :/ C Corsánál nálam ~100e Km után meghalt a kuplung, váltó elektronika. A kocsi 10 éves volt, kb. 500eFt ért. 600eFt.-ért akarták javítani a márkaszervizben! :/
-
Faterkam
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Jé még egy ember, akinek EasyTronic.-os autója van?
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
H Astrához (2012-) Classic III. kellene bal hátsó lámpa. Ha jól láttam ez 2 részből áll. nekem csak a külső műanyag búra repedt be. De gondolom csak egybe lehet cserélni. Pesten hol érdemes nézni? Jó az olcsó utángyártott is. Gyors rákeresésre 12.000Ft.-tól 90.000Ft.-ig találtam árakat. Azért ez nagy szórás! :/
-
Faterkam
addikt
válasz
Faterkam
üzenetére
Ma reggel vittem ide, a teljes Astra H szélvédő csere 19eFt.-volt ( a gyári 120eFt helyett) elvileg 10 év garanciával. Most délután leszakadt az ég itt is, Eddig jól bírja, semmi csapadék!

-
Faterkam
addikt
-
Faterkam
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Azt elfelejtettem mondani, hogy fekete metál, ez mások szerint +6-8c fok a világos autókhoz képest :/
Oksa, kipróbálom mindenképp ezt a variációt!
(#42170) F_Gergely: Ez teljesen részletes leírás lett!
Holnap meg vasárnap megyünk vidékre ki is próbálom így is! 
-
Faterkam
addikt
válasz
Declare
üzenetére
"Nem a legokosabb a H klímája,"
Ezt aláírom, én még olyat nem tudtam sehogyse, hogy kellemes hűvös legyen bent. Lehet meg kellene próbálni tényleg az elején a belső lebegőt hűteni csak
Így jár aki Trabantokon nőtt fel :/Hallottam már azt is, hogy lehúzott ablakoknál bekapcsolni, lehűteni a meleg levegőt, ablakokat fel, ha már hideg jön be, és lezárni a külső levegőt, csak a belsőt keringetni. Szerintetek?
-
Faterkam
addikt
válasz
F_Gergely
üzenetére
Ez is digitális klíma, de én még normálisan sohasem tudtam belőni :/ Ha 25c fokra állítom, megdöglünk benn, ha lejjebb veszem, akkor meg nagyon hideget fúj, ha automatára állítom, akkor a előre fújja ki leginkább, ha lábra, meg szélvédőre, akkor nem érzek semmit, de megpusztulunk a melegtől. Ez az első klímás autónk, meglátszik

-
-
Faterkam
addikt
Jaj, akkor kutakodom még, egyenlőre ezt találtam, annyi hogy közel vannak :/
-
Faterkam
addikt
Rég írtam ide, sajnos most sem fene nagy örömömben :/ Egy belső udvaron parkolok a H Astrával, és reggel szól a leányom, hogy betört az üvege. Nézem, és az első szélvédőre esett valami, a tetőről, kb. 35-40cm hosszan két írányba repedt meg. Egy komoly becsapódási pontban a legmélyebb, de csak a külső réteg, a belső szerencsére nem repedt meg. Utána néztem, mindenhol cserét mondanak, mondjuk én is azt akarok. Az árakat nem tudom, de 30-40eFt között mondták. A kérdésem ezek minőségben megegyeznek a gyári üveggel? A forgalomba helyezéskor raknak rá hologramos matricát, jobbra le, avval ilyenkor mi lesz? Életemben nem cseréltettem szélvédőt, Tapasztalataitok?

Előre is köszi!
-
Faterkam
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
Igaz, hogy ez nem F, hanem H, de ~5 Km/h.-val több

-
Faterkam
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Némelyikre adtak még +1 évet, és amikor letelt a 2 év gyári, és gond lett, akkor meg próbálkoztak, hogy az csak "szavatosság" nem is jótállás! Persze a vásárlásnál ez is hangoztatva volt, hogy csak most, csak itt 3 év garancia

(#35651) Declare: Azért egy váltóelektronika, vagy egy termosztát hibánál jól jön a +1év gari!

-
Faterkam
addikt
-
Faterkam
addikt
-
Faterkam
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
Na nálam is a 11L városi étvágy után ~400Km vidék, és kevés város után 6,8.-cat mutat a kijelző! Jó lenne ez a 1,6 aut., ha nem városba menne napi 10-20km.-ket :/
-
Faterkam
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Ha megtudod :/

-
Faterkam
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére

Hozzán, valamiért Audi újításként ért el
-
Faterkam
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Ja az lehet, de az Audiba debütált anno

-
Faterkam
addikt
válasz
haddent
üzenetére
Nem az Audinak van Tiptronicja? Mindegy különben

Sajnos a fogyasztást nagyban befolyásolja a használat
Mi 90%.-ban városban használjuk rövidtávokon. Evvel nem tud mit kezdeni az automata, se a fél automata váltó. Most mentünk kb. 90Km-t vidéken, és 11l.-ről lement 8,4L.-re. Meghálálná, ha többet mennénk hosszútávon. A dugókat nem szerti 
Az automata és a félautomata váltókban az számít jónak, ha igen pici a reakcióideje. Ebben verhetetlen a sima automata. Aztán az Opel Easy Tronicja picit már lassabb, mert össze kell hangolni a kuplung és a váltási időt is. A többi megoldás még ennél is gondolkodósabb

-
Faterkam
addikt
Nálunk Corsánál volt ugyan ez 10 év után, (nem klímás) a víz nem fogyott a rendszerből, de olyan büdös volt, hogy télen nem tudtunk fűteni, ha meg igen, akkor le kellett engedni az ablakokat! 10-15 perc után csökkent a szag. A szervizbe fűtőradiátor cserét ajánlottak közel 60.000Ft feletti ajánlattal. Nem hitték el, hogy az utastérbe nincs nyoma a víznek, nem volt pedig. Erre azt mondták elpárolog, de a szag kijön :/ Nem tudom mi lett a megoldás, mert beszámították az autót, mi persze elmondtuk a hibát a kereskedőnek becsülettel, jól le is vettek a beszámítási árból, de szerintem ők úgy adhatták tovább! :/
(#35011) haddent: Az Easy Tronic az egy félautomata váltó. Ugyan úgy van benne kuplung, és 5 sebességes manuális váltó, csak nem te kezeled, hanem két léptetőmotor. 2 funkcióba lehet használni. az 1.-es az az automata. itt csak sebességbe teszed, a többit Ő intézi, megy automatikusan az 1, 2, 3, 4, 5. A Hátramenetet külön kell kapcsolni.
A 2.-es változat az az M, manual. Itt felfelé és lefelé tudsz váltani, mint a Rally autókba. Viszont kuplungolni itt sem tudsz. Az elektronika szélsőséges helyzetekben beavatkozik, vagy letilt. Pl nagy fordulatnál nem engedi tönkretenni a váltót, 5.-ből nem tudsz 1.-esbe váltani. (amúgy is végig kell menned, 5, 4, 3, 2, 1.)
Olcsóbb, jobb a fogyasztása (11l városban, télen, ez a jobb eredmény)mint a sima fokozat nélküli automatának!
Ja és miért jó ez? ha csak egy kezed van, vagy csak egy működik rendesen, akkor díjazod rendesen

-
Faterkam
addikt
válasz
7Sony7
üzenetére
Nagyon köszönöm a megnyugtató soraidat! A miénk 1,6.-os 16 szelepes, 105Le. Easy Tronikot csak evvel lehetett rendelni. Ez a Classic III. utolsó kiadásainak az egyike!
(#34995) diablo1984: Tényleg nem olcsó mulatság! A termosztátra 29.000Ft, a tömítésre 8.000Ft.-ot, és a munkadíjra 30.000Ft.-ot írtak. Tehát kaptam egy közel 70.000Ft.-os számlát. Viszont az autó még garanciális volt. Igaz letelt a 2 év, de amikor vettük 3 évet kaptunk rá! Én teljesen kiakadtam ezen! Ezért volt egy kis balhé, de aztán garanciálisan megcsinálták.
(#34996) 7Sony7: szerncsére 1,6.-os!
-
Faterkam
addikt
válasz
haddent
üzenetére
Elvileg a műszerfalon van egy visszajelző, ha túl meleg a víz. Nálunk ez sohasem villant még fel! Eddig én se tudtam miként kell megnézni a víz hőfokát. Most már kitanultam ezt a secret menüt. A mienk 2012 10 havi. Engem is idegesít, hogy nincs vízhőfokmérő benne. Bezzeg a J Astrába már visszatették!

-
Faterkam
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Pff, na most akkor figyelem folyamatosan :/
-
Faterkam
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Na ez az, de nem áll meg! Teljesen új gyári termosztát lett beletéve!
Szerk: Felhívtam Őket, és azt mondták ez még a gyári értéken belül van.

-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
H Astránál nemrég cseréltek termosztátot. 100-110Km/h sebességnél pályán 99-104c fokos a víz. Ez normális gyári érték? A csere előtt sajnos nem néztem.23c fok volt beállítva, kellemes idő volt a kocsiba, de nem nagyon lehetett a meleg levegőt érezni a fúvókákon.
-
-
Faterkam
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Na ezt a szerviz üzemmódot nem ismertem, akkor ez a pillanatnyi hőmérsékletet mutatja gondolom, majd megnézem!

Elvileg fel lehet tépni a hátsó padot, de inkább hagytam, mert visszajátszani egy rémálom. Felhajtani nem lehet tényleg :/
Benzines 1,6l 16v, kisebb motorral nem lehetett Easy Trinic

Mint írtam városban tökéletes a fűtés, (itt használjuk kb. 80%.-ot) mikor kimentünk az M3.-ra, 110Km/h.-nál és 22-23c fokon konkrétan egyből hideget fújt. A termosztátot nemrég cserélték, igaz még garanciába, de amúgy majdnem 80eFt lenne a csere. (láttam ilyen árajánlatot is) Remélem ez javít a fűtés hatékonyságán, mert a régi tévesen nyitott-zárt.
Sajnos a fogyasztással sem tudok mit kezdeni, városban 10-11L. nyáron se sokkal jobb. Ha mennénk vele többet vidékre is, ott 7-7,5L körül szokott fogyasztani. Ez van :/
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Még jó, hogy a jobb oldali égett ki, mert balkezes vagyok. Soha nem gondoltam volna, hogy Youtube videó, és 30 perc kell egy izzó kicseréléséhez. Nem vagyok egy műszaki szaki, de ez eddig nem volt gond, Főleg a C Corsa után. De már túl vagyok, működik minden... Kivéve az ablakmosóm. Tél közepe óta nem megy, gondoltam a teszkós téli befagyott, de már jó pár napja volt 14 fok is. Most sem jó. A motort sem hallom búgni, Mi lehet szerintetek