- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezois
tag
Sziasztok! Volna nekem is egy problémám! Az én telomon nem müködik a kamera ha megnyitom csak a nagy sötétség fogad és pár másodperc után kilép magátol! A másik gond pedig az hogy ha a wifit bekapcsolom a telón itthon megszünik a net ha kikapcsolom vissza jön a net! Mi lehet a gond? Javítható?
[ Szerkesztve ]
-
mezois
tag
Tudna nekem valaki adni egy linket ahonnan le tudok tölteni egy recoveryt amivel miuit is tudok telepíteni mert a telomrol eltüntet a recovery semmi nincs rajta!
-
mezois
tag
Sziasztok! Valaki nem tudna adni egy linket a miui 6.5.5 romhoz mert ami nekem van az valamiért nem megy fel a telóra! Amit meg itt találtam linket az mind halott!
[ Szerkesztve ]
-
mezois
tag
A xiaomi eu 4.4.2 Zera_S 6.5.5 romot már nem lehet letölteni sehonnan?
[ Szerkesztve ]
-
mezois
tag
Felraktam a telomra egy miui 6.5.5.romot de nem tudok beállitani benne Google fiókot csak miui-t gapps állítólag van benne! Van rajta player áruház is de az sem megy!
-
hurjup
csendes tag
Nos, mától lett egy kijelzőtörött telefonom. Írj PM-et ha érdekel...
-
olimpic
csendes tag
Hello
Lenn egy opendott tabletem anno a tescos időkből amit nem lehet most bekapcsolni. Egyszer csak lehalt azt mondták. Tud ehhez valaki szakit, vagy lehetőséget a működőképességhez? -
Daemos
tag
Sziasztok,
Keresztapám adott egy ilyen opendot telefont hogy nézzek rá.
Korábban simán kikapcsolták és eltették egy dobozba, majd mostanába hogy elő vették és bekapcsolták, a telefon csak a "hello" feliratig megy és a lila gömb növekszik csak és ezt ismétli lemerülésig.
Factory reset meg format cash-t csináltam rajta de ugyan ugy produkálja...
Mit tudok tenni vagy mi okozza a hibát?
Előre is köszönöm!
-
kukinyo
addikt
Sziasztok!
Szerintetek mennyiért lehet eladni most egy ilyen készüléket? Ami makulátlan állapotban van, üvegfólia, szilikon tok van rajta, természetesen töltővel. -
kukinyo
addikt
válasz BeerBier #7320 üzenetére
Most néztem, a fóliát le kell róla szednem rettenetes állapotban van. A párom a táskájában hordta (kulcscsomó, aprópénz meg ami van egy női táskában). Mondjuk a készüléket megvédte a tokkal együtt. Ha esetleg Neked kell, írj egy privátot, merre vagy.
Szerk: Ja... látom az adatlapodon.
Akkor sajnos nincs a közeledben, ez Budapesten van.[ Szerkesztve ]
-
Papamaco
tag
Üdv.
Keresnék megvételre egy alaplap hibás,de jó kijelzővel rendelkező open dott telefont,ha esetleg van valakinek.
-
Papamaco
tag
Nincs senkinek sem egy alaplap hibás telefonja eladó?
-
jamesoliver
friss újonc
MTK IMEI repair tool is a program that can fix IMEI and other issues. It is very easy to use, just download the MTK IMEI Repair Tool and follow the guide step by step. You will be able to see your device's information on the screen as well as all of its data.
-
Pit221
csendes tag
válasz vigyori78 #3269 üzenetére
Sziasztok
Volna egy olyan kérdésem valaki meg tudná velem osztani a gyári romot és scatter file t?
Sem a fórumon sem pedig a neten nem találtam meg,linkek vannak de már sajnos nem elérhetőek.
Röviden 1.5 évig használtuk a telefont egyszer csak néznénk reggel meg rajta a híreket, és se kép se hang halott minden, töltést sem veszi fel nem rezzen világit.
Most találtam egy videót [link] s ez és az itt leírtak alapján nosztalgiából szeretnék bele életet lehelni.
Segítségeteket előre is köszönöm
Medion P4502 (MD98942)
Pit221 felhasználónak 2 pozitív és 0 negatív értékelése van a régi értékelési rendszerben!
-
andyTM
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Politika
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 4
- BestBuy topik