Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Apple asztali gépek
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remek masina. Az O.Boox szerintem az egyik legjobb szoftvercsomaggal működik, nincs náluk jobb.
A kézírást remekül alakítja át nyomtatott szöveggé, pedig aztán én macskakaparással írok,de nem szokott neki gondot okozni.
PDF re jegyzetelni remekül lehet, el is menti.. Én az egyetemen nem használtam mást csak ezt, erre jegyzeteltem, kompatibilis a NotePaddal, egyből szinkronizálta, ami egyedülálló ebben.
PDF, PPt stb, anyagokat haszáltam, közben Google- ha nem is kifogástalanul-de használható volt. A felülete egy az egyben mint a papír ,remek írásérzetet ad az érdessége,de ebben a monokróm változat jobban teljesít. A toll hozzá remekül működik. Egyelőre negatívum, hogy képek azért kissé élénkebbnek adják vissza mint a valóság, ott azért mettebb , fakóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest