Új hozzászólás Aktív témák

• cocka

veterán

válasz garga01 #7638 üzenetére

te hogyan torrentezel, mostmár kb. nem is érdekel, de gondolom ott is az ész osztás megy nem a seed

Hogy jön ez ide, hogy neked milyen tévképzeteid vannak rólam?

Azt a részét nyilván elengedted, h a szolgáltató úgy korlátozhat be rajta, ahogy csak akar.

Arra is vannak kerülő módszerek, de nehogy azt gondold már, hogy szinte semmit nem lehet visszanézni, mert akkor szintén tévképzeted van erről, plusz úgy érzem kezd ez a beszélgetés érdekes irányt venni, nevezetesen: exdigisként fikázzuk az exvoda TV szolgáltatásának működési elvét.
    Aztán ha esetleg mégis valamilyen formában lekódolják az exdigiseknek a csatornáik nagyját plusz az egy időben rögzíthető csatornák számát, akkor majd emlékezz rá, hogy én szóltam! De tudom, téged ez nem érdekel.

De összesen amúgy egy műholdas HD+ előfizetésem (1 éve pre-paid) van.

Ez is hogy jön ide? Ez nem a műholdas TV szolgáltatások topic-ja.

Megint ide kevered a több tuneres boxot,

Mi az, hogy ide keverem? Hát te írtad, hogy saját set-top boxod van.

Mondjuk amikor többtuneres set-top boxot írtam, akkor pl. erre gondoltam:

[link]

Nem pedig azokra, amiknél a DVB-C-hez DVB-S is oda van kombózva. A DVB-S nem is ennek a topic-nak a témája.

ez ilyen overboomer gondolat, hogy mindent is fel kell venni

Nagyon sok mindent nem veszek fel. Mondjuk szerintem én nem szóltam be neked, csak tájékoztattalak, hogy készülj fel korlátozásokra, ha esetleg megszűnik a DVB-C-s FTA. Ha még most nem is, de pár év múlva biztosan. De én ezt csak a DVB-C-re írtam, a DVB-S-ed egyrészt nem érdekel, másrészt itt off-topic.

Csak utána kell olvasni, meg érteni hozzá...

Értem, tehát kérjek a szolgáltatótól CI+ modult és kártyát, aztán vegyek egy linuxos set-top boxot és mókoljak feleslegesen, amikor a szolgáltatói box a csatornák vételét (értsd megjelenítését) alapból tudja.
    Igazán kíváncsi lennék, hogy mennyi exvodás, DVB-C-képes saját set-top boxszal rendelkező egyén van mondjuk itt, aki hajlandó volt utánaolvasni és érteni hozzá.

és nem non-stop van írva.

Na ennyi. :D

jön az FTA DVB-C kábel is a boxon

Remélem ennek hamarosan vége lesz, csak a fair play kedvéért! Tulajdonképpen többek közt ez az, amire utalni szerettem volna.
    De te simán lecsaptad azzal a labdát, hogy

1. ja nem is exvodás vagy, hanem exdigis, tehát az FTA DVB-C garantált
    2. neked amúgy nincs is kábeles előfizetésed, csak műholdas van (de azért a múltkor is nekiálltál ellentmondani, amikor arról volt szó, hogy csak úgy simán koaxon mennyit lát előre az EPG, aztán kiderült, hogy nem is exdigiről volt szó)
    3. csak szüleidnek van 3rd party DVB-C set-top boxa, de nekik elég annyi, amennyire az képes

úgy h nem értesz hozzá

Kezdem unni ezt a nem értesz hozzá szöveget. Akkor hidd ezt, ha neked ettől nagyobb lesz az egód!
    Az a vicc az egészben, hogy két külön hajóban evezünk, de mindketten ugyanarra tartunk.

Az egész félreértéshalmaz alapja az, hogy effektíve két különböző szolgáltatónál vagyunk és más-más technológiát használunk a vételre.

Új hozzászólás Aktív témák