Hirdetés
Aktív témák
-
Tabaqui
csendes tag
válasz
kabelmania27 #5 üzenetére
Kösz, már postoltam.
https://prohardver.hu/tema/one_otthoni_szolgaltatasok_tv_internet_telefon/hsz_7560-7560.html -
Tabaqui
csendes tag
válasz
MasterDeeJay #2 üzenetére
Köszi.
Opció nincs, csak ők, nem szeretem én se mióta nem UPC...
Nem tudom milyen doboz, de szerelő azt mondta, az admin jelszó rajta van. Az anyámnak most lecserélt ADSL modemhez úgy kellett kicsikarni belőlük a jelszót, mert azt titkos volt....
Nálam 10 éve fiber van, ilyet sose tapasztaltam, mint amit mondott az illető, mindig berheltem a wifit. Most valami fekete "designed by Vodafone" dobozom van one-nál, kiáll az oldalából egy roppant idétlen fémcső merőlegesen, öröm volt falra szerelni így...
-
Tabaqui
csendes tag
Anyuméknál éppen most szerelik be a fiber netet One-tól (cirka november óta tartó folyamatos kínkeserves balfasz szerencsétlenkedés után a cég részéről, de ezt most inkább hagyjuk is).
Most beszéltem a szerelővel telefonon, és azt mondta hogy ne változtassam meg a wifi "felhasználónevét" (gondolom hálózat nevére utalt, mert rákérdeztem többször is hogy konkrétan ugyanarról beszélünk-e), és jelszavát, mert "akkor nem látja a rendszerük a modemet a vezetéken, és nem tudnak frissítést kiküldeni az eszközre, és ha nem megy ki egy (firmware) update, akkor elmegy az egész net."
Erre többször is rákérdeztem, hogy a wifi nevéről és jelszaváról beszélünk-e, és ragaszkodott hozzá, hogy igen.
Létezik ilyen?
Aktív témák
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest