Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
give3
tag
Sziasztok!
Szakértő segítségre lenne szükségem!
Van egy Onda v811 Dual-magos tabletem, amire feltettem a 2.11 SD frissítést. (4.1JB)
Az akku nagyon gyorsan merült, ezért úgy döntöttem hogy inkább visszateszem az 1.55 frissítést. Találtam egy rá való romot, amiből kiszedték a kínai appokat, és ráadásul ez is telepíthető SD kártyáról.
Végigment a frissítés indul is az ICS, de eltünt a recovery a gépről. Sehogyan sem tudok belépni. Próbáltam szoftverből, home+pover gombokkal, de villan egyet a kijelző, és továbbmegy a betöltés, elindul a gép.
Megpróbáltam ismét visszatenni a 2.11 (4.1JB) SD-ről, de már nem lehet, itt is továbbmegy a betöltés, nem áll meg a frissítésnél.Hogyan tudok meggyőződni arról, hogy van-e recovery a gépen, és legfőképpen hogyan tudnék belépni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy Watch8 44mm (SM-L330) - új
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs