Hirdetés
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Én nem értem ebben mi az új, egy ismerős miatt az előző hónapot ilyen szerveren töltöttük már és akkor is az volt, hogy inkább leléptek mással játszani, pont azért mert nem lehetett haladni. Meg olyan szennyezett volt a fél térkép, ahol ha nem ittál sört 30 percenként, akkor megölt téged. Az új dreames részen még nem voltam, de gondolom még ilyenebb lett. Viszont frissítés első napjaiban ha elolvastad bárki térképen hagyott üzenetét, csak az újraindítással tudtál kilépni belőle. Apró kis bug.

Viszont a klien programon futó reklám ablakban láttam, hogy jelenleg korai hozzáférésben tesztelik a custom szervereket. Az lehet segítene azon kinek mi nem jön be. Én tök jól elvoltam az északi túlélős részen, hiszen eredetileg túlélős craftolos játéknak volt beállítva, de van aki nem bírta, hogy 2 perc alatt megfagy favágás közben, mert nem sikerült fókabőr ruhát gyártania.P.S. Előző kérdéseidre sem tudom a választ, egyszer volt ilyen generátorom, azt nem én csináltam, és a fent említett szennyezett zónában, az forgott mint a fene. Cserébe hamar meghaltál, ha nem ettél buffolt cuccokat ellene. Sört sem főztem még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Okos Otthon / Smart Home
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Synology NAS
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Új AMD alaplap + Ryzen 5 3400g
- Samsung LE32R86WD 32 LCD TV 3 HDMI, DVB-T tuner (HD Ready)
- Ryzen 5 3400g Sérült, de hibátlan processzorok!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2 - i7-11G I 32GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest