Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
parandroid #61104 üzenetére
Plusz egy pont a rágott almákra, nekem egy Airem van. Néha hiányzik desktopról áttérve a Metro UI, az iOS egyetlen negatívuma számomra, hogy nincs konkrétan menü, vagy inkább csak menü van, nem lehet egy nyers hátteres oldalt beállítani, amire egy-két ikont rakok a sarkaiba. Ezen túllépve nem fagy, villámgyors, rengeteg minőségi (ingyenes is) applikáció van rá, a kijelző kiváló, valamint az üzemidő is remek. Amikor megvettem, azt hiszem az aktuális csúcsgalaxist is méregettem, de már ott akadt a menü... és nem mentség, hogy kiállított termék volt, egy 100000Ft feletti tablet nekem akkor se lassuljon be, ha telerakom a tárhelyét és párhuzamosan fut ez-az.
-
válasz
parandroid #61104 üzenetére
Almánál
az appok fizetőseka legtöbb app fizetős, viszont a minőség magasabb szintet üt meg. Ha együtt tudsz élni a zárt rendszerrel, nem akarsz nagyon belenyúlni semmibe, csak üzembiztos telefon kell akkor jó az iPhonede nekem nem kéne
esetleg WP-t is nézhetsz
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest