- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
tboy93 #62497 üzenetére
Szintén így szoktam. Jobb óvatosnak lenni.
tope: 2 dolog segíti az autosokat a motorosokkal szemben egy balesetben. Egyrészt az, hogy ott a karosszéria, és a sok-sok biztonsági felszerelés, ami csak azért van, hogy túlélj akár egy csúnyább balesetet is. A másik az, hogy az autónak jeletnős a tömege, így a tehetetlensége is. Ennek köszönhetően valószínübb, hogy hosszabb távon (kisebb gyorsulással) fog megállni, ami létfontosságú a túlélés szempontjából. Ez utóbbi miatt van az is, hogy a biztonságos autók egy komolyabb ütközés után úgy néz ki, mintha papírból lenne.
üdv, föccer
-
-
tildy
nagyúr
válasz
tboy93 #61124 üzenetére
Most, hogy esm tartalektelefonnak vett egy one + one-t ( 64-es) , az 5s-et kb csak telefonalsra hasznalja,az androidost meg minden masra.
epp ideje volt, hogy az apple kijojjon egy nagyobb keszulekkel.
Uk-ben a simlock kicsit maskepp van, en nem parazok simlockost venni, 10-15 fontert maga a szolgaltato fuggetleniti, akar 1 hetesen is. Bar a msotani telom nekem sem szolgaltatoi, sajnos az utobbi evekben kb 10 fonttal emelkedett az elofizetesek ara.
-
tildy
nagyúr
válasz
tboy93 #61109 üzenetére
Volt mindketto ( sot mindharom, azaz WP is, az majd egy evug) , a csaladban Esmeinnek apple, nekem htc van. En magamnak az eletben nem vennek iphonet, mikozben az ipadet, mikor volt, szerettem.
Egyszeruen nem jon be a kezelese, x ev utan talan majd most lehet eloszor normalis billentyuzetet hasznalni ( bocsi, de jobb szeretem, ha latom is, hogy kisbetu, nagybetu, nem csak egy pont mutatja, jelszobeirasnal vicces tud lenni) .
Viszont az biztos, hogy pl. edesanyam, akinek sose volt okosteloja, vagy tabletje, az ipaddel eleg jol elboldogul, az elso perctol kezdve. -
Integra
titán
válasz
tboy93 #61109 üzenetére
szerintem az alma közép és hosszútávon egyenes út a modernkori analfabétizmushoz. nemes egyszerűséggel butít. sosem tanulsz meg vele alapvető logikai műveleteket és gondolkodást, ami szerintem ma egyszerűen nélkülözhetetlen. arra viszont zseniális, hogy ne érts idővel semmihez ezen a téren, ellenben pont ezért (is) mindig megveszed majd az újat belőle, annyira leszoktat a gondolkodásról, hogy eszedbe sem jut, hogy van több és jobb, elveszi a választás lehetőségét az embertől, és inkább nem is akarsz váltani, mert félsz, hogy nem fogsz boldogulni nélküle. már csak ezért sem ajánlom soha senkinek ezt a márkát.
ezt amúgy az apple maga tudja a legjobban, hiszen ők találták ki ezt a rendszert. persze aki nem akar gondolkodni, nem igényli, feel free rohanni a legközelebbi almásbótba -
Integra
titán
válasz
tboy93 #61105 üzenetére
nem értem ezt.. kicsit idejét múlt már ez az álláspont semmiben sem tud többet és jobban egy apple mint az android. ez már pár éve a múlt. ezt te is pontosan tudod.
nexus ugyanolyan gyors és atombiztos mint egy iphone, többet és jobban tud, miközben teljesen szabad, azt csinálsz, amit akarsz. az android appokkal sincsen gond, megbízhatóak és nagyon jól megírtak - én meg is veszem mindet, mert úgy gondolom ingyen semmi sincsen, és igenis támogatni kell a fejlesztőket, és rühellem a reklámokat.
anno mikor volt szifonom, kifejezetten felkerestem a fejlesztőket, hogy almára is megírják e a programjaikat és a legtöbb azt mondta, hogy esélytelen.. aztán el is adtam az almát, mert nem akartam falhoz vágni, annyira egy ostoba készülék. pedig bizisten próbáltam együtt élni vele, de nem szeretem ha hülyének néznek és megakarják mondani, hogy mit és hogyan csináljak. -
parandroid
félisten
válasz
tboy93 #61105 üzenetére
Semmivel sem fizetősebbek, mint droidra, csak nehezebb ügy warezolni.
Egyébként a WP jó ötlet, ráadásul egész korekt áron be is lehet szállni egy Lumiába. Próbáltam azt is, tetszett, meg király dolog az integráció a hotmail-lel és a MS fiókoddal, ha előbb elérhető, akkor most lehet, hogy WP-m lenne, de almáról már nem váltanék vissza. Kicsit vérzett a szívem, amikor eladtam a 920-at (szerződéshosszabbításhoz adták valami 50 EUR-ért, vagy ilyesmi vicces áron), mert remek 'kis' készülék volt, és mindenben jóval többet tudott, mint az akkori i4-em, de túlságosan beleépült már az életembe az iOS.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automata kávégépek
- UHD filmek lejátszása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Autós kamerák
- Formula-1
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest