Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tiv83us

veterán

válasz pohár #18928 üzenetére

Erre most szivesen reagalnek, de inkabb nem teszem. Ha vegig vitted a jatekot es igy sem ismered fel, akkor szerintem baj van a szemeddel. Igen, valoban nincsen ket szeme, meg szaja, meg fulei, de az amikor definialni probaltuk a kovetelmenyeket, hogy legyen arca az avataroknak, kb arra gondoltunk, hogy ne kerjenek be a tagok egy pl egy ejjeli szekrenyt, vagy egy focilabdat, hanem valami olyasmit, ami illik a tobbi avatar koze, tehat van "arca".
    Peldaul egy ilyet is kerhetne akar valaki, mert hiaba, hogy nem Goncz Arpad megrajzositva, de megis van "arca". Remelem igy ertheto. Ezt a kivetelezeses temat meg hagyjuk szerintem, ugy jartam el, mint barmelyik "regular" tag, vegig mentem a lepcsokon es direkt kihangsulyoztam, hogy objektiv elbiralast kerek, direkt ezert nem is Kidus* biralta el (o az ugyeletes moderator ebben), hanem egy masik ebben a temaban "fuggetlen" arckepes moderatort kertem meg.

*A forumon eleg koztudott, hogy Kidussal kozeli a kapcsolatom.

Ha valakinek segitseg kell, hogy bemerje, hogy mi is az avatarom, akkor talan ez es ez segitseget nyujthat behatarolni, igy talan konnyebb lesz.

Na megis reagaltam, mert ez a szandekos provokacio nalam nem fekszik.

Pisztilus: BUEK Neked is! Igen, mostansag csak read-only uzemmodban vagyok :)

Új hozzászólás Aktív témák