- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Dell notebook topic
- Analóg fényképezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
gyerekek, én ma olvastam a híreket, és sokkot kaptam.
(az angol helyett német nyelvtől kezdve addig, hogy ha az elmúlt évek reálbércsökkenéseit összeadjuk, az már reálbér-növekedés)
komolyan, hogy hazánk politikusai egy nap alatt ennyi okosságot hordjanak össze a józan ész ellenében, ez valami elképesztő....Én nem tudom, ilyen szellemi szintet képviselő emberek hogy lehetnek komoly pozícióban, hogy irányíthatnak egy országot?
Lehet, hogy túl idealista vagyok, vagy túl sok elnök embereit néztem, de tényleg nem értem...
Asszem, iszom még egy sört, mert ezt már nem bírom józanul.
Kemény nernap volt ez, na.
[boff]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest