Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Állati volt a korizás, egyben hazaértünk, este pedig PTX úrság bulijára kukkantunk el, ez is izraeli, csak odapakolja már targoncával a gyümölcsöt raklapon.
-
Esmein
nagyúr
válasz
ngabor2 #49380 üzenetére
lajoskának el kéne húzni valami munkát végezni, mert unja hogy sosincs "kedve" az ilyesmihez. Haverok is hívtak lanpartyra, kb bekerülési költsége a dolognak 4eft, én meg kénytelen voltam lemondani. (bár az is érdekes, hogy ha azt mondom, nincs pénzem, akkor miért kezdenek el kombinálni, hogy biztos utálom őket?)
bolondember : a jég csak előrefele csúszós, oldalfelé nem, ez a korcsolya trükkje
-
Esmein
nagyúr
válasz
kételkedem #48960 üzenetére
egy fenét, most megyek aludni, hagyom a kisasszonyt dolgozni meg tanulni meg ilyenek
-
Esmein
nagyúr
válasz
philoxenia #48941 üzenetére
Úgy hatékony csak igazán a torokkezelés ?
Fene a fantáziánkat...
-
Esmein
nagyúr
válasz
kételkedem #48614 üzenetére
szimformatikus a lelkem
Rendes srác amúgy, én ismerem és tényleg jó lusta egy dög, alszik hajnali 10-ig, meg ilyenek...
-
Esmein
nagyúr
Egyszerűen nem birom 3800 méter fölé hajítani, most már bekapcsolom a monitort, meg bedugom az egeret, mert zavar a dolog
-
Esmein
nagyúr
válasz
bolondember #47989 üzenetére
taknyot dobtam el 3.8 kilóméterre ...
-
Esmein
nagyúr
vacak 3805
-
Esmein
nagyúr
válasz
Pisztillus #47962 üzenetére
mocskos anti-márkafan, pfffőőeeejjj
Srácok srácok, nem rosszalkodni a tildykével, mert szétvágok köztetek
-
Esmein
nagyúr
válasz
bolondember #47550 üzenetére
Szemtelenkedünk, szemtelenkedünk ?:
-
Esmein
nagyúr
válasz
venember83 #47004 üzenetére
nekem nem kéne... szúr
na, nincs itthon pályinka, úgyhogy ezzel a f*s jim beammel leszek kénytelen fertőtleníteni... egésség
-
Esmein
nagyúr
azt hiszem keresek otthon egy kis pálinkát, pedig nagyon utálom
kételkedem: nyilván a hűtőben van, nem szoktam rájárni...
-
Esmein
nagyúr
válasz
Winner_hun #46636 üzenetére
Makiveremre mutat a stack pointer...
(aki másnak vermet ás, stack pointer, senki más)
-
Esmein
nagyúr
válasz
bolondember #46606 üzenetére
mijért, valami baly van a hejesírásommal?
amúgy nincs.
-
Esmein
nagyúr
válasz
elmoraan (r) #46569 üzenetére
Szó sincs róla, a legtöbben 8-10 évesen már tudják mit hova kell rakni, hogy gyerek legyen belőle, de egy 13 éves még nem felnőtt... Ha belegondolok én milyen voltam akkoriban, legszivesebben egyszerre sírnék és röhögnék. Egy helyes megoldást látok erre a helyzetre, az pedig a mielőbbi megszakítás, úgy még van esélye értékes életet élni, míg ha most megszüli akkor biztos kihullik az iskolából és legjobb esetben minimálbéren fogja tengetni magát (a fickó meg ha egy minimális életösztöne van 3 perc alatt lelép, szörnyű de ez van).
Akár van felelőssége, akár nincs, a gyereket nem fogja tudni felnevelni, vagy állatias sorban csak(a családi háttérről sincs sok infónk, de van egy tippem rá, hogy nem milliárdosok akiknek ez nem okoz problémát).
-
Esmein
nagyúr
A vonaton rendszeresen látok ilyet, hogy anyuka apuka vonszolja a három csemetét babakocsi mittudomén, és nyilvánosan ordít a 4 éves forma kissráccal. Teljesen megértem, hogy aki gyerekkel utazik azt szétvágja a stressz, de ezt jelenti szülőnek lenni. Csinálunk kellemetlen dolgokat, fárasztó dolgokat, de a gyerek az első.
-
Esmein
nagyúr
válasz
bolondember #45264 üzenetére
Egyedül tuti nem merném, most mondja tildy hogy szétdarabol vele
yetike: akkor még nem láttál élőben, körülbelül úgy futok, mint a crysis egy 2000+-os palominon
-
Esmein
nagyúr
válasz
bolondember #45262 üzenetére
többen kell vinni, szerintem az lesz a megoldás...
-
Esmein
nagyúr
Wlblaaarrgh... reggelente szétszakad az agyam... Lehet kicsit száraz itt a levegő.
-
-
Esmein
nagyúr
válasz
venember83 #28761 üzenetére
Ó, az nem probléma, fater vasárnap 11 liter csilis babot főzött, már nincs belőle
-
Esmein
nagyúr
Muterom totál rákattant a muffingyártásra, én meg az evésre. Nem lesz ennek jó vége, hacsak az nem, hogy megtanulok én is sütni és nem döglök éhen, majd ha kirepülök otthonról
-
-
Esmein
nagyúr
#include <iostream>
using namespace std;
int main()
{
cout<<"Unom a porgramozas orat";
system("pause");
} -
Esmein
nagyúr
A magyar felsőoktatásnak mennyire értelmezhető az a tény bukásaként, hogy a tárgyfelvétel indítása után 20 perccel enged be a rendszer és már akkor is csak olyan órarend állítható össze, amelyben 5 napból 3-on 4 órányi lyuk van és 5 napból 2 végződik emellett 18:35-kor(a lyukas napokból kettő)? Ha nem jövök el az előadás végéről, akkor este kilenc előtt valamivel érek haza, és mivel reggel 8-kor jöttem el otthonról, nem olyan jó a hatásfok, mivelhogy a nap során 6 értelmes órám van
-
Esmein
nagyúr
tudom innen mindenki az msn networknél dolgozik, de azért megkérdezem, csak nekem nem megy? (meebo-n keresztül se)
-
Esmein
nagyúr
válasz
bolondember #24201 üzenetére
Alapítsunk céget, ahol te szervezed a dolgokat, én meg béralszok a kuncsaft helyett
Kb este 9-re érek haza suliból, csodás lett az órarendem, hála az etr-nek. Inkább befogom, és szerzek valami jó könyvet. -
Esmein
nagyúr
12 órát aludtam egy húzásra. Nem rossz egy kezdőtől.
-
Esmein
nagyúr
Innye, asszem vigyáznom kell, mit vetek interwebiális papírra, mert muter most jön, hogy olvas ám ő blogot is, köztük az enyémet itt a ph-n. Í...
-
Esmein
nagyúr
A mosogatást megcsináltam tegnapelőtt is, az volt a baj, hogy miért nem este, miért reggel. Az hogy korán feküdtem, hogy korán tudjak kelni tárgyakat felvenni, az nem kifogás. Most mosogatok, rendet rakok, meg bízom a jóistenben, hogy gyors halálom legyen, ha valami ilyesmit forgatna esetleg a fejében. Ha meg mégse, akkor retardált erőbedobással fogok ráfeküdni a svédbe kiköltözés témára.
szerk.: és közben alázatos hű szolgaként megcsinálok mindent, ne legyen balhé már erre a kis időre, amíg suliba járok.
-
Esmein
nagyúr
mindegy, sztornó, kicsi vagyok én még az önálló cselekedetekhez.
-
Esmein
nagyúr
Hölgyeim és Uraim, bonvojázs, este még talán visszanézek
-
Esmein
nagyúr
Nah, eljöttünk itthonról öcsémmel, mert faterom képes volt velünk összeveszni azon ki mikor mosogat, erre lenyomta az áramot, hogy majd megint megzsarol, és őszintén szólva teleszaladt kicsit a f*szom a dologgal, úgyhogy a svéd program kissé átütemeződik.( amit mondjuk meg is csináltam, csak nem lettem kész időre sajnos, úgyhogy...), na
szóval a tényállás, hogy itt vagyunk öcsémmel netkávézóban géppel monitorral ruhákkal és fél órán belül megyünk fel pestre. Ha bárki tud segíteni állással, vagy csak egy jó szóval, vevő lennék rá. Köszönöm, leülök
ps.: esetleg hirtelen, gyors albi még érdekelne.
-
Esmein
nagyúr
Online berugás, nincs is ennél jobb. Kár hogy a legpapírabb pia 25 fokos.
-
Esmein
nagyúr
Joghurtról jut eszembe, máshol is lehet kapni az országban félegyházi joghurtot, vagy ez csak nálunk van? Már csak azért, mert szerintem simán világszínvonalra küzdötték fel magukat a srácok, danone-t meg se eszem, mióta ez ilyen
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF F17 FX707VV 17.3" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest