Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #37338 üzenetére
Nem szedán
5 ajtós változat , azaz a hátsó ablak is felnyílik a csomagtértetővel, csak liftbackesen vagy hogy.erre meg : jahm. Mert kihívás, mert jó. ÉS azért is, mert makacs vagyok. Teszek rá, mit mondanak mások, ha valamit elhatározok, akkor nehéz eltéríteni. Ha valamihez ragaszkodom, akkor attól szintén nehéz eltántorítani. A hyundai , a chaintech, és egyéb dolgok ilyenek.
Chaintechről jut szembe, egyszer halgattam a mainstream vonalra itt a ph-n , asus [B]a7n8x [/B]deluxe E wifi - na azt a sz.pást ami azzal volt, nem kívánom senkinek.Bár nem mindenben vagyok ilyen. mainstream öltözékeket hordok, általánosan elfogadott programozási nyelvet használok, és megbotránkozok azon, ha valaki szemetel, vagy egyéb nem illő dolgot tesz. Mosógépem is "ezeréves" hajdú. És még sorolhatnám.
Az Operás beszólás meg köcsögség volt, 1998 óta, mióta először láttam , azt használom, jóval előbb volt tabos böngészés rajta , mint a többieken, firefox meg nem nyűgözött le, ennyi.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest