Hirdetés
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Billentyűzet gondom van
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
Aktív témák
-
Sipi16
őstag
Matisz papa új versenytársa [itt] tekinthető meg.
-
bnss
veterán
Szép napot!
Nem gondoltam volna, hogy ilyen reakciókat váltok ki, nem ez volt a cél. Az rendben van, hogy ON topic, de a napi x macskás és egyéb idióta kép (x>>5), kissé fárasztó számomra.
kételkedem: így már világos, nem kis munka lesz, viszont edzésben tart!
-
ToBeY
nagyúr
Jó reggelt.Rájöttem ma reggel hogy nem egészséges fogmosás közben tüsszenteni
-
Killing
addikt
válasz
kételkedem #49687 üzenetére
Ha ilyen idő lesz lehet hogy elmegyek biciklizni egy nagyot.
Az óraátállításnak kifejezetten örülök -> +1 óra szunya minden nap. -
kételkedem
addikt
Óraállításos szép reggelt mindenkinek!
Az idokep szerint nagyon barátságos idő lesz ma. Mindenki sétáljon egy kicsit a jó levegőn!
(#49616) Bon3ss: nem az enyém az ültetvény. A srácnak 12 hektáron van gyümölcsöse. A meggy az arany és az eladhatatlan között ingadozik. Az utóbbi években eladhatatlan. Ezzel szemben pl sárgabarackból, cseresznyéből a vártnál több pénze lett. Az 1 hektárnyi meggyet felszámolja, és cseresznyét ültet a helyére. Ez kb 800 db 6-8 éves meggyfát jelent, amit markolóval kirángattak a földből. Én legallyazom, a törzseket hazahozzuk, a gallyat elégetjük.
-
Killing
addikt
Jóregglt!
Indítsunk egy viccessel: -
pohár
félisten
Ejnye, hogy neked mindig azon jár az eszed!!
Amúgy a YT kereső kidobja a 'can' szóra a zenét, első pár oldalon ott lesz a dal
Na de így már túl könnyű megtalálni
szerk:
YT = YouTubeÉs igen, talált, az első zene lesz az
A csávó aki énekelte a Csillag Születikben, hát... nagyon komoly volt... Nem egy ember sírta el magát a stúdióban is...Nézd meg a RTL Most-on, megéri
71 perc össz-vissz a műsor, meglepően jó produkciók voltak -
pohár
félisten
Hát hogyisne
Najó, hátha nem lesz nagy segítség: a zene címének első szava a "can". Nem mint kólásdoboz, hanem mint a "tudni" szó angol megfelelője
A 2. szót már nem mondom meg mert a YT keresője kidobja kb 5-6. találatnak a keresett dalt
Ha ígyse menne, férfi az előadó(hátha nem segítettem ezzel sem sokat
)
-
pohár
félisten
Kis találós kérdés:
YT-n hallgatok egy nagyon-nagyon-nagyon közismert zenét, egyik komment:
I always start to cry when I hear it.
Melyik zenét hallgatom?
-
tibi666
senior tag
majdnem benéztem, de most már tudom, hogy ma állunk át téli időszámításra.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Egyébként valóban szégyen-gyalázat, ha egyszer oly vitézül őrködsz ezen, számodra nemszeretem topik elveinek példaszerű betartatásában (vagy legalábbis, ahogy Te értelmezed)!
Akkor már csináld rendesen, 7/24-ben!
Ne fáradj, ez még bőven a tűréshatáron belül van. Mindenesetre a saját elveidnek ellentmond...
-
Tim82
félisten
Na igen, de érdekes egyébként, hogy nálam böktél rá, miközben én csak kb. annyit írtam, hogy egyetértek Bon3ss-el.
Amikor korábban én szóltam pohárnak kép miatt, akkor nem volt fontos az első hsz. általad értelmezett szellemének betartása. Az is igaz, hogy a kis vitánk az off-ban azóta történt.
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #49649 üzenetére
Lényeg, hogy tudna.
-
tildy
nagyúr
Én az első hsz-ből mást olvasok ki, de az én vagyok...
pohár: Mihály névnap is van párszor egy évben...
from wiki:
Rafael [szerkesztés]Aktuális változat (ellenőrizetlen)
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából.
A Rafael férfinév a héber Refaél névből ered. Jelentése: Isten meggyógyít. Rokon név: Ráfis. Női párja: Rafaella.
Névnapok [szerkesztés]
június 20.
szeptember 29.
október 24. -
Tim82
félisten
Dehogynem szólhatsz rám. Jelezheted, hogy szerinted tartsam meg magamnak a véleményem.
Csak nem erőltetheted rám, hogy tényleg így tegyek, mert az személyi szabadságjogaim korlátozása lenne. Ez a szép a demokráciában.
pohár: miért is tenném pl. én? Engem ugyan időnként meglehetősen idegesít, és nyilván be is fogok még párszor szólni érte és Bon3ss-hez hasonlóan én is jelezni fogom, hogy jobban örülnék a linkesített verzióknak (egyszerűen azért, mert szerintem az első 10 ilyen fotóig volt poén, de nagyjából tízszer annyinál tartunk), de szegény anyukádat miért keverném bele a képbe?
Másrészt meg azért a macskás fotóknál komolyabb bajom soha ne legyen.
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #49646 üzenetére
Ezzel a linkeléssel az a problem, hogy a célközönséget nem találná meg, ha meg beteszem képként, akkor sokan elküldenek a francba hogy "eztnemármertnemszeretem", így egyik módszer se jó a másik félnek
Pl ha valaki nem kattintana rá a linkre mert teszem azt lusta, de ha képként meglátja nevet egy jót aztán kész
Teszem azt itt volt Csabee, ő tudtommal nem macskás, ha linkként tettem volna be valamelyik nap a képet, ő szerintem nem nézte volna meg, de így volt néhány vidám perce mert képként tettem beDe azért köszönöm hogy senki sem küld vissza anyámba a képekért
Ja és az RTL honlapján ez van:
2009. október 24. - szombat
Mária, Marietta, Rafael, SalamonIgaz hogy Mária nem most van, az van szinte minden hónapban, de Rafaelt nem hiszem
-
Csabee.
nagyúr
Mi ez az off az on topicban?
-
Pisztillus
senior tag
válasz
venember83 #49647 üzenetére
Tudom, hogy tudna, de nem szabályosan. Ez pedig számomra azt jelenti, hogy nem tud. (Na ez szép kerek lett, de biztos érted.)
-
Tim82
félisten
válasz
No problem.
-
venember83
nagyúr
válasz
Tudna. Csak nem érdekli már, következésképp nem is akar. Mondjuk nem is olvassa a totyikot.
-
Pisztillus
senior tag
Mint ahogy én meg adtam egy lehetőséget pohár-nak: linkeljen. Így berakta a képét és örül. Aki nem akarja megnézni, az nem nézi, akit meg érdekel, az megnézi. De nem fogom pohár-t sehová sem elküldeni, ha mégsem a linkelést választja.
Ami meg a szétválást illeti: Bár nem szoktam ilyet csinálni - mert az érintett nem tud reagálni - de ha minden úgy történt, ahogy VladimirR szerette volna, akkor biztos, hogy én nem lennék itt. És nem lennék egyedül...
Bocsi Tim, hogy neked címeztem, de az első része kapcsolódik hozzád.
Pohár: Az én naptáram szerint Salamon nap van, ő meg Rafael. Ha jól néztem...
-
pohár
félisten
Ma nem bolondember névnapja van?
Isten éltessen!
-
Esmein
nagyúr
válasz
venember83 #49641 üzenetére
pont ezért nem szólok bele, ha valakinek igaza lesz, mindenki veszít. elsunnyogok és rápipázok egy sodortra.
-
Tim82
félisten
Hatalmas tévedésben vagy, drága (továbbra is, mert épp olyanom van). Én nem fogom megszabni pohárnak, hogy rakjon-e be macskás fotót, csak kifejezem a véleményemet, hogy nekem nem tetszik, amihez - tetszik-e neked, vagy nem - éppúgy jogom van, mint neked. Ahogy pohárnak sem fog ettől sérülni az a joga, hogy ha olyanja van, továbbra is berakjon macskás fotókat az ON-ba, mert legrosszabb esetben is csak kérjük, hogy ne tegye a jövőben.
Még ha moderátor lennék, akkor sem erőltetném rá az akaratomat pohárra, mert nem tett és tesz semmi alapelvekbe ütközőt.
Az elveidről pedig annyit, hogy hangoztatni annak idején személyes sértődöttségből kezdted, ezt jól tudom, mert itt voltam én is. Ha nem kezdtél el volna fújni annak idején Verusra, akkor elveid kifejezése megmaradt volna egy időnkénti ejnyebejnyézésnél. Talán a régi off topik szétverésével kapcsolatban is kicsit magadba kellene nézned, mert ez valahogy elmaradt.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #49641 üzenetére
és nem csak az ég..sajna
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #49636 üzenetére
Ma is felhős volt az ég, valószínűleg éjszaka is az volt.
Esm: Unni lehet, de attól még itt minden on. Bár akkor ugye itt nem érvényesek az alapelvek, hisz lehet pl. értelmetlen flame hsz-eket is írni az első hsz alapján. Inkább nem folytatom a gondolatmenetet. Különben meg nem mindegy? Ez már rég nem elvekről vagy helyességről szól, inkább egyének közti feszültséget érzek, ami bizony mindenhol megvan, nem csoda, hogy itt is felütötte fejét. Befejeztem az okoskodást.
-
tildy
nagyúr
Dehogy álszent. Én tartom magam az elveimhez, viszont szeretem hangsúlyozni, mitöbb kifigurázni azt is , ha valamit nem tartok jó ötletnek, ám mégis úgy maradt...Akkor legyen is betartva. LEírták az on topik milyen lehet? Oké, akkor legyen ilyen.
Az más tészta, hogy még mindig elbaltázott döntésnek tartom az on topik létrehozását , és a ne legyen macskás képpel pont az várod el , mint anno mi páran vártunk el vladimirral és pár emberrel , csak épp más értelmetlen hsz-al kapcsolatban. Azt hogy mit kaptunk cserébe, minek lettünk lehordva nem ecsetelném.... Most kb te állsz azon az oldalon, amin mi anno álltunk...
JA és ne drágázz
-
Esmein
nagyúr
bele se szólok már, mert unom.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #49634 üzenetére
mindenhol izomlázam van, de a nemes felem nemes maradt továbbra is
egyébként mulatott éjszaka volt, de nem mondanám hogy felhőtlen -
tildy
nagyúr
Szép tita. Lehet ilyenem? Bár majd egy méteresre megnő, eszmei értéke 500 ezer, és kisebb őzet is, meg malacot is megeszik
A macskás nem tetszésre pedig: Itt minden téma "ON"-nak számít, ahogy a címben is szerepel..... Itt nem szól rá senki senkire, ha esetleg értelmetlen, vagy annak tűnő hozzászólást ír, viszont arra sem, aki az ellenkezőjét teszi. Ergo ahogyan be lehet böfögni a jó reggeltet, úgy éppúgy bele lehet rakni macskás képet is, mégha egyeseknek nem is tetszik. Pont emiatt jött létre az on topik, mert itt kötetlenül lehet ezt tenni. Tim82: ha plusz egy a részedről is , akkor frankón ellentmész annak, ami miatt anno az on topik létrejött az offal szemben
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #49632 üzenetére
Hát jól felhúztam most magam az tuti. Meg amúgyis most úgy 2-3 hete elég labilis vagyok idegállapotilag
Amúgy ma nem ittam. Jaaa, de mégis,egy kis dél-afrikai Pinotage volt terítéken, de csak 2 decit. Csak a vacsi elkendőzésére és az egészség miatt. Szigorúan.
Tegnap este mondjuk buli volt, másfél litert benyakaltam, volt is látszatja.Valakinek akit szeretek keményen beolvastam, mondjuk csupa igaz dolgot. Csak rosszul esett neki. És most rám neheztel. Aztán a képeket összerakva volt még pár fura dolog, pl. elkaptam egy kiscsajt a dizsiben, végigtaperoltam szegényt, meg a hasát nyalogattam, meg ilyenek, aztán megkérdezte hány éves vagyok, és mikor mondtam hogy mennyi, azt mondta (de nem emlékszem tisztán) hogy akkor csak 13 év van köztünk
És most olyan izomlázam van, alig birok lábraállni. Ennyit táncoltam volna? -
BlacKSouL
addikt
Az RTL klubbbbb fasztarisznya műsortervezőjének szex közben az utolsó pillanatokban ráb@sznék a hátára egy nagy lapáttal és beleüvölteném az arcába hogy REKLÁÁÁÁÁM te barom.
-
venember83
nagyúr
Kösz Mawyx.
Na, azt hiszem, lefekszek s alszok egy órával kevesebbet, mint valójában. Jóccak.
-
bnss
veterán
No azt hiszem megyek, és készülök még egy kicsit a jövő hétre, "mókás" lesz a sok zh. Jó éjt mindenkinek!
-
Mawyx
őstag
válasz
venember83 #49601 üzenetére
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #49623 üzenetére
Értem én, csak jó volt kötözködni
-
venember83
nagyúr
Valóban, macskaféle vagy mi, de nem macska. Hiúz, lynx a latin családneve, ha nem tévedek.
Pisztillus: Kösz, annyira pontos infó nem kell, csak egy megközelítő árra volt szükségem, Ilyen árban valószínűleg beruházok egyre a napokban.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #49617 üzenetére
Igaz. erre nem is gondoltam.
(Idény lapáttal lehetett volna meggyet szedni, sajnos.)
Most nem lettel valami népszerű Te sem.
-
bnss
veterán
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #49612 üzenetére
Mondtam is a gyerekeknek: csend legyen, mert szétvágok köztetek!
-
Killing
addikt
válasz
kételkedem #49611 üzenetére
Akkor érthető.
Fater is meggyfán vágta haza a stihlt.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #49609 üzenetére
Szép darab, ezzel aztán lehet rendet vágni!
-
Killing
addikt
válasz
kételkedem #49609 üzenetére
Ilyen szívós volt a szomszéd?
-
ToBeY
nagyúr
Vazze most volt a csillag születikbe egy tolókocsis szerintem jó volt de nem engedték tovább.
-
Esmein
nagyúr
bakker, egy dolog hogy angulol beszélgetek az ügyféllel, de blackberryvel van gondja mindig mindegyiknek, azt meg akkor se ismerném fel, ha azzal ütnek
-
BlacKSouL
addikt
-
Pisztillus
senior tag
válasz
venember83 #49596 üzenetére
Ácsi, nem azt írtam, hogy nem szeretem, hanem azt, hogy nem szoktam inni. De azért egy-egy jó sört le szoktam gurítani, de csak ritkán. Hogy Killing is értse: Nem mindegy, hogy idd ki a bilit, vagy vidd ki a bilit!
Tildy: Azért a meggyes jöhet, nem?(Na jól van, csak végigolvastam rendesen...
)
Csuklórögzítő: A Futuro nálunk olyan 2k körül van, de majd hétfőn pontosítok.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
venember83 #49601 üzenetére
Annak annak szántam,csak írtam hogy én sem csipolom a sört.
-
venember83
nagyúr
Eh, én ezt már nem bírom józanul, innom kell egy Budweiser Budvart.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest