Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Aksitéma: a jó töltőn rengeteg múlik! Nagyon hamar haza tudja vágni az aksikat a vacak töltő. Érdemes olyat venni ami kisütni is tud (lemeríteni teljesen mielőtt tölteni kezdi; amikor a digifotógép kikapcsol hogy ''battery low'', akkor még általában jócskán van energia az aksiban), ezek már általában intelligensebb töltők.
Ha hosszabb fotózásra indulsz, akkor pedig érdemes egy tartalék feltöltött garnitúrát magaddal vinni, hogy legyen mire kicserélni. Erre a célra a régi 1600-as is megfelelhet, ha rendbe rakod (teljesen lemeríted és feltöltöd párszor).
Sebességre milyen a gép? Azaz, ha nyomod az exponáló gombot, akkor tényleg rögtön exponál, vagy még ''gondolkodik'' egy fél másodpercet?
És ha előtte félig lenyomod a gombot, fókuszálsz, és onnan nyomod be teljesen, mennyivel jobb a helyzet? -
Dylen
senior tag
Van 2000-esem és 2100-asom is, de hogy azok mennyi ideig bírják..hát sajna saccolni se tudom
mert soha nem használtam még egyhuzamba merülésig őket, csak pl egyik nap 10 percet, másik nap 15öt..stb, és egyszercsak lemerült.
Ja és én még csak a kertig jutottam
úgyhogy alkalmam se volt ezt tesztelni, de még e hónapban lesz egy egész napos állatkertes kirándulásunk, na ott majd kiderül.
Én még! nem vettem bele kártyát, csak belső memóriával használom és nagyon gyors, úgyhogy gondolom ez alap, de igazából nem értek hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mert soha nem használtam még egyhuzamba merülésig őket, csak pl egyik nap 10 percet, másik nap 15öt..stb, és egyszercsak lemerült.
úgyhogy alkalmam se volt ezt tesztelni, de még e hónapban lesz egy egész napos állatkertes kirándulásunk, na ott majd kiderül.