Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dylen
senior tag
Van 2000-esem és 2100-asom is, de hogy azok mennyi ideig bírják..hát sajna saccolni se tudom
mert soha nem használtam még egyhuzamba merülésig őket, csak pl egyik nap 10 percet, másik nap 15öt..stb, és egyszercsak lemerült.
Ja és én még csak a kertig jutottam
úgyhogy alkalmam se volt ezt tesztelni, de még e hónapban lesz egy egész napos állatkertes kirándulásunk, na ott majd kiderül.
Én még! nem vettem bele kártyát, csak belső memóriával használom és nagyon gyors, úgyhogy gondolom ez alap, de igazából nem értek hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Motoros topic
- BMW topik
- Gyúrósok ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenMediaVault
- 5G-s változatban is elérhető a OnePlus Pad Go 2
- Battlefield 6
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- darkFlash Shadow Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mert soha nem használtam még egyhuzamba merülésig őket, csak pl egyik nap 10 percet, másik nap 15öt..stb, és egyszercsak lemerült.
úgyhogy alkalmam se volt ezt tesztelni, de még e hónapban lesz egy egész napos állatkertes kirándulásunk, na ott majd kiderül.