Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dylen
senior tag
Van 2000-esem és 2100-asom is, de hogy azok mennyi ideig bírják..hát sajna saccolni se tudom
mert soha nem használtam még egyhuzamba merülésig őket, csak pl egyik nap 10 percet, másik nap 15öt..stb, és egyszercsak lemerült.
Ja és én még csak a kertig jutottam
úgyhogy alkalmam se volt ezt tesztelni, de még e hónapban lesz egy egész napos állatkertes kirándulásunk, na ott majd kiderül.
Én még! nem vettem bele kártyát, csak belső memóriával használom és nagyon gyors, úgyhogy gondolom ez alap, de igazából nem értek hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ubuntu Linux
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- BestBuy topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó új, bontatlan sosem használt dobozos Canon Pixma TS3751i, fehér tintasugaras 3in1 nyomtató
- EPSON WorkForce ES-580WII profi szkenner
- 2 db Brother Orink TN2420 utángyártott toner eladó (1 bontatlan +1 db csak felbontott, de új)
- MOST -20% az árából Canon SELPHY CP400 fotónyomtató
- Canon IR Advance C350 + tonerek
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mert soha nem használtam még egyhuzamba merülésig őket, csak pl egyik nap 10 percet, másik nap 15öt..stb, és egyszercsak lemerült.
úgyhogy alkalmam se volt ezt tesztelni, de még e hónapban lesz egy egész napos állatkertes kirándulásunk, na ott majd kiderül.