Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizu_
tag
Sziasztok !
Én olivetti jp 192-eshez keresek fekete-fehér patront.
Tudtok olyan boltot ahol lehet kapni ? -
Haok
tag
Olivetti olichrome JP 190 es nyomtatóm van /volt ...de 150 es drivert használtam hozzá, mert azzal gyorsabban nyomtatott ;) /sokkal gyorsabban/
De érdekes hiba van vele:
televan a patron (vadi új), és ha nyomtatni akarok vele, akkor mozog a patron, meg az elektronika, úgy mintha nyomtatna, közbe + egy csepp festék sem jön belőle...nincs eltömődve, mert szó szerint megszívtam vele /először arra gondoltam eltömődött, erre megszívtam alul...=> a szám telement festékkel
Azóta úgy szétbuheráltam, hogy sztem nem is fogom tudni összerakni
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
Régen ide jártam patront töltetni, de nekik nincs oldaluk a neten: Hungaroliv 2001 Bt. 1054 Budapest, Aulich utca 8.
Találtam még egy csomó szervízt, ahol valószínűleg foglalkoznak patronokkal is: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
Nekem Olivetti jp 170 -es van, mostanában akartam reinkarnálni benne a patront, ezért pár napja már rákerestem: Bővebben: link
-
Johnny
senior tag
Nem akarlak elkeseríteni, de a 150-eshez pl. már 5-6 éve se lehetett boltban patront venni

-
twollah
nagyúr
Up, up, up.
-
Johnny
senior tag
JP 150 WS volt az első nyomtatóm
az ősidőkben, valahol van hozzá egy ezer éve lejárt szavatosságú fekete patronom. Ha meg tudod oldani az elszállatását (Nagykanizsa) viheted. -
twollah
nagyúr
Hol lehet kapni Pesten a kovetkezo Olivetti tintapatront ami az alabbi nyomtatokhoz jo, es milyen aron adjak darabjat?
OFX 1000 SERIE
OFX2100 / 2200
OFX 3100 / 3200
JP 150 WS / 170
JP 250 / 270
JP 350 S / 350 WS
JP 360 / 370
JP 450
A segitseget elore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az ősidőkben, valahol van hozzá egy ezer éve lejárt szavatosságú fekete patronom. Ha meg tudod oldani az elszállatását (Nagykanizsa) viheted.