Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Jobb időt úszott ebben tökéletesen igazad van mint négy éve.De ne haragudj ahol ilyen kiélezett küzdelem van hogy ott nem hibázhat egy sportoló.az 1-4 helyezett jött be kisebb különbséggel.Szóval fejben nem igazi számomra Gyurta.
Miért kéne olyan ídőt úsznom??Úszó vagyok??Nem!!
Nem nekem kell számonkérnem de ilyet olimpián szerintem nem lehet hibáznia egy sportembernek.
De folyamatosan gyorsulnak az úszók őt meg lehagyták, ilyet nem lehet mondani. -
Traxx
őstag
Vízilabdában Londonban aligha lesz ott Kásás, Molnár, Biros, Benedek ugye már most visszavonult. Utánpótlás szerintem azért lesz
Az úszók között több ember lesz szerintem, akik Cseh Lacin kívül megmutathatják. Ő akkor még mindig csak 26 éves lesz, Gyurta 23. És ugye pillangón Cseh bőven ment Phelps-el...anélkül, hogy arra nagyon rákészült volna. Szal jó lesz az
Cselgáncsban is vannak tehetségeink. Boxban nem nagyon látok sokat, súlyemelésben fene tudja (de szóba került az is, hogy azt le is veszik a játékok programjáról).Az öttusában hagyományosan jó eredményeket értünk el korábban, de hogy a 19. hely legyen a legjobb, az azért ciki. Jó, benne van, hogy elszállhat mindenki a lovaglásnál, de akkor is...
Hozzátenném még, hogy ha a sportolók lehetőségei jobbak lennének, mint most, akkor ez a 10 érem jóval több is lehetne a jövőben.
-
Gyurta Dani sokkal, de sokkal jobb időt úszott, mint 4 éve. Ő is sokkal gyorsabb lett, de vele gyorsult a mezőny is, ez van.
És hogy a döntőben 54 századmásodperccel (!) rosszabbat úszott, mint az előfutamban? (ami amúgy az egyéni legjobbja volt, és pár napig fennálló olimpiai rekord is volt)
szerintem ezt nincs jogod számonkérni rajta...
majd akkor szóljál be, ha te vagy ott, és ilyen időt úszol 200 mellen, addig pedig inkább hallgass arról, hogy ki a jó sportoló.
-
Integra
titán
-
mokus1
addikt
Cseh Laci kitart.Phelps nem fog indulni??:S Őt azért nehéz lesz megverni főleg h biztos kitalálnak majd valami "okosságot".
Én véleményem hogy Gyurta az soha nem fog olimpiát nyerni mert azt mondja fiatal stb.4éve is az volt mégis 2. tudott lenni most meg előfutam és a döntő eredménye között nem lehet ekkora különbség aki ilyet csinál az nem jó sportoló, az nem fog tudni nyerni odaérni.A többi olyan úszó aki kiutazott és 30< helyen végzett az minek utaztatták ki??Érdekes...Nem erre kéne a pénzt ,,pazarolni" a sportban.
-
csak tartson ki Cseh Laci londonig, és akkor ott is lesz aranyérmünk
plusz hátha felbukkan még 1-2 úszó tehetség, és Gyurta Dani is beérik addigra. Ahogy elnézem vízilabdában is lesz keresnivalónk

Jó lenen vívásban is visszajutnunk oda, ahol lennünk kell.
Nekem az abszolút csalódás Gyenesei Leila volt, egy világbajnoktól ez tényleg siralmas teljesítmény...
-
Traxx
őstag
Hát összefoglalva felemás volt ez az olimpia...annyiban igaza van Schmitt Pálnak, hogy sokszor csak minimális szerencsén múlt a jobb helyezés vagy az (arany)érem. Én vártam volna még egy cselgáncsot, meg 1, max. 2 vívást.
Amit még hiányoltam, az nem is az érem, hanem a tisztességesebb szereplés az ökölvívóknál, öttusázóknál. A Varga-Hirling kettőstől is minimum döntőt vártam. Szávaynak - ha előzetesen a végső sikerére nem is tettem volna, az első körös kiesése nekem szintén csalódás volt. Az úszó Kovács Emesétől se ilyen szereplést vártam az EB második helye után. Tudom, fiatal, lesz ez még jobb is. Kammererékben is reménykedtem...
Aki meg nagyon odatette magát (az aranyérmeseken kívül) elsősorban a Kozmann-Kiss páros, arannyal magasan felérő bronzot nyertek. Cseh Laci is iszonyat, mit produkált, ha nincs Phelps, most félisten lenne. Fodor Zoltán ezüstjét abszolút nem vártam, azt se tudtam, ki is ő
És majdnem arany lett belőle... Pars Krisztián negyedik helye és Fazekas Robi nyolcadikja is remek. Gyurta Dani is fog még a dobogó tetején örülni
A női kézicsapatra se mertem volna tenni, hogy negyedikek lesznek, előzetesen simán elfogadtam volna.És aki személy szerint hiányzott: a férfi kézicsapat
Ebben a sűrű mezőnyben egy kis szerencsével elcsíphető lett volna egy jó helyezés. A másik Berki Krisztián, iszonyat mérges voltam, hogy nem egy ilyen kvalitásokkal bíró ember kapott indulási lehetőséget a nemzetközi szövetségtől.Összességében nem volt rossz olimpia, de lehetett volna szebb is. Azt mindenesetre nem bánnám, ha 4 év múlva a kajak-kenu és a vízilabda mellé visszazárkózna a cselgáncs, a vívás és az ökölvívás is. És akkor Londonban több okunk lesz örülni

-
válasz
Integra
üzenetére
Az a "maflás" nagyon kemény volt, hogy nem fújtak érte! Ott azt hittem szopatni fognak minket, de szerencsére nem. Bár volt egy két érdekes ítélet, mint pl, mikor az amcsi kapusról ment ki a labda és ők vihették tovább... Az olyan egyértelmű volt. Ha azt én a TV-ből láttam, akkor a bírónak is kellett volna. Na mindegy megvan az érem azt kész!

-
Integra
titán
Kemény Dénes elmondta, kicsit tartott attól, hogy az amerikaiakkal kell játszaniuk, de nem feltétlenül az erejük miatt. "A bíráskodáson sok múlhatott volna, ezt a két játékvezetőt szerettük volna elkerülni, megpróbáltunk mindent, de őket jelölték ki. Biztosak voltunk benne, hogy egy szintig elmennek, egy-két ítéletet meg is kaptak, de alighanem belátták, a magyarokkal nem lehet kicseszni, mert a magyarok jobbak, és megállíthatatlanok. A sportágnak ugyanakkor jót tett, hogy ők játszották a döntőt, lendületet kaphat."
és akkor eszembe jut az a kurva nagy maflás amit véletlen az egyik bíró nem látott...
-
mokus1
addikt
válasz
shankeesham
üzenetére
Na ja.Az egyesnél hibázott az biztos.Mert ennél többet tud.
-
válasz
barbikenje
üzenetére
"de jelenleg úgy tünik, hogy maradnia kellett volna."
kinek? hol? a tanítványai hagyták ott....

------------------------------------------------------
más :
király ez a kép

-
Pubszon
veterán
Nagyon szép volt ez a záróünnepség.
Csak kár, hogy vége, pedig még elnéztem volna pár hétig...
-
barbikenje
aktív tag
Korrekt vélemény, és már csak akkor tudnék igazán okosan szólni, ha tényleg ismerném Katinénit, és dolgoznék a keze alatt, de ilyen alkalom meg nem lesz. Utána lehet, hogy másként figyelném a dolgokat, de jelenleg úgy tünik, hogy maradnia kellett volna.
Azt viszont el kell ismerni, hogy bár az olimpiai játékok a legnézettebbek, a világversenyeken elég jól szerepeltek versenyzők.
A lényeg a lényeg, remélem mind edzői, mind versenyzői oldalon meglesz a méltó utánpótlás, és bár nem vagyunk sportnagyhatalom, ad a nemzet jónéhány nagy bajnokot a jövőben is, akikra fel lehet nézni, és követhető példaként állnak majd a fiatalság előtt.
Szükség van rájuk. -
mokus1
addikt
válasz
barbikenje
üzenetére
Kajak-kenu más mint a kézilabda.
Az edzés egyezik kőkeményen behajtja de emlékezzünk arra amikor a natasa elment.Kati néni volt benne a hibás nagyrészt.Mert sokban különbözik az igazi eset amit az újságokban írtak.Szóval edzőnek se az igazi Kati néni mert nem ő írta ő csak végre hajtotta amit "bármelyik házsártos öregasszony" megtud csinálni.Azért más mert a kajakosoknak nem jó ha hetente verseny van.Egyszer van csúcsforma!!Más 2 vagy 4perc alatt annyira belepusztulni a pályába hogy utánna a létezésdről se tudsz vagy 60 perc alatt is hajtasz de más a 2 érzés.
Szóval én azt mondom Kati néni nem jó edző.Csak jó végrehajtó.
-
barbikenje
aktív tag
Én is dolgoztam olyan kemény edzővel, mit amilyen A Fehér tenyér című filmben volt látható. Még az arca is olyan volt a manusnak. De ha hoztad a szintet, akkor legalább annyi kibuggyant az öregből, hogy ez jó volt, ezt kell csinálni. Ha lazultál, amikor nem kellett volna, kaptál olyan lelkiterrort, hogy mentél rögtön a Dunának, és ha az a keményarc voltál, akinek tartottad magad, másnap visszamentél edzeni. De ilyenkor "bezsebelhetted" a jól kiérdemelt büntimunkát is. Kőkemény, és következetes volt az úr, a neve Savanya Ferenc (valamikor a Pick-Szeged, és talán az ország ifista kézi-válogatottját is edzette)... De neki lett igaza. Minden évben legalább egy csapattal mentünk az országos döntőre.
Az elmondások szerint ilyen lehet Fábiánné is. (<=embernek rohadt egy fajta, de lehet hozzá igazodni, mert következetes)
De csak akkor van eredmény, ha mögötte kőkemény munka (heti 6x2 óra edzés, vasárnap legalább 1 mérközés) áll. -
mokus1
addikt
válasz
barbikenje
üzenetére
Amúgy ha jóban megnézed vagy tdod.
Kati néni férjének sokkal nagyobb érdeme van a sikerekben.Mivel ő írta az edzésnaplót ami nagyon fontos, Kati néni meg kegyetlenül behajtotta a lányokon. -
barbikenje
aktív tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Utána néztem. Igazad van, és egy kis helyreigazítás, Fábiánné Rozsnyói Katalinról van szó(<=most már jól írtam?)... Viszont megjelent egy két cikk, amiben Kati néni megmondta, hogy nem a lányok dolgoztak ellene, hanem olyan erők, amelyekkel ő nem bírt, és már célozgatást is kapott arra vontakozóan, hogy ne erőlködjön, neki reszeltek...
-
válasz
barbikenje
üzenetére
"A kajak-kenus életben történtekről a meglátásom az (és gondolom nem én vagyok az egyetlen aki ennek hangot ad), hogy az élet Rozsnyóiné Kati nénit, a "kibírhatatlan pokolfajzatot" igazolta, és az a majom, aki a helyére lett ültetve, egy balfasz, aki jól teszi, ha eltakarodik arról a helyről."
Milyen helyről, Te nagyon okos?

Rózsnyóiné Kovács és Janics edzője volt. Otthagyták, nyertek. Szerintem neszójjábe', mert ahogy a német mondja, it's not your business... -
Wolverine
félisten
A belga Tia Hellebaut.
#4166: senki nem lett a helyére ültetve... A szövkap nagyon régen Angyal Zoltán (szvsz Atlantában is már ő volt), az meg más kérdés, hogy Kovács és a többiek edzőt váltottak és a jövőben nem Fábiánnéval dolgoznak.
-
mokus1
addikt
válasz
barbikenje
üzenetére
Kati néni miért "pokolfajzat" kinevelt olimpia bajnokoat és vb-okat.
Sári Nándor meg tényleg nem a legjobb edző.Mo-n vannak jobbak sokkal jobbak.De azért ő is idehozta Kucseráékat igaz azt mondják itthon a válogatokon felpumpálták őket itt meg nem merték. -
hobizoli
nagyúr
"Én is csalódott vagyok a vártnál gyengébb teljesítmény miatt, többet vártam - mondta Schmitt a MOB sajtótájékoztatóján. - Ugyanakkor senkit nem illetek negatív szóval, a szakszövetségeknek kell megmondaniuk az okokat, nem kell egymásra mutogatni.
Ezzel o eppen nem ezt teszi am, aaaaaaaaaaaaaaa....

hobizoli
-
barbikenje
aktív tag
Sziasztok!
Véleményem szerint MINDEN MAGYAR OLIMPIKON GYŐZTES, AKI ÖNMAGÁT LEGYŐZTE (pl.: javított az idején, megdobta élete legjobbját, kijutott a kezdés előtt hét nappal az olimpiára, stb). Hogy ez mire (és főleg miért) volt elég, az más kérdés.
A kajak-kenus életben történtekről a meglátásom az (és gondolom nem én vagyok az egyetlen aki ennek hangot ad), hogy az élet Rozsnyóiné Kati nénit, a "kibírhatatlan pokolfajzatot" igazolta, és az a majom, aki a helyére lett ültetve, egy balfasz, aki jól teszi, ha eltakarodik arról a helyről.
Nem az a jó edző és szövetségi kapitány, aki jól nyal, hanem aki a legtöbbet hozza ki az emberből. Tessék már végre megtanulni.
A fiúk mindent megtettek, sajnálom, hogy a Kozmann úgy gondolja, ahogy, remélem lesz még szerencsénk hozzá.
A pólósoknak ezúton gratulálok, 8 éve minden alkalommal, ha rajtuk a világ szeme, nagyszerűen játszanak.
Hogy nem annyi érmet hoztunk, amennyit vártak, az lényegtelen. Amikor megmondták, hogy mennyit költöttek az olimpiára, és meghallgattam egy sport-közgazdász véleményét (amit az idő igazolt), érezhető volt, hogy ez az olimpia nem a kicsikről szól. Mi is kicsik vagyunk. De minden negyedik évben lehetőséget kapunk, hogy naggyá nőjünk. Majd ha észreveszik, hogy a teljesítményben mérhető, és nem a bírók dilettáns döntésén múló sportokban lehet eredményesnek lenni (lövészet, íjászat stb...) akkor ismét lehet alkotni. Addig viszont, amíg a foci az érték, addig meg kell elégedni ennyi éremmel.
Tegnap volt szerencsém egy szakedzővel beszélgetni, aki annak adott hangot, hogy:
- az edzőink már kiöregedtek, nem tudnak megújulni.
- az edzés módszereink nem abból állnak, hogy kielemezzük a lehetséges ellenfeleket, és azokból készüljünk fel, ( vagy ha mégis, akkor azt nem jól csináljuk), hanem a sok alapozás, és iskolázás megy ( lásd kard és párbajtőr, ahol egy ember "lebalettozta" a klasszikus vívást, de győzött)
- egy csapatnak önmagát kell legyőznie, minden alkalommal, ha önmagán túlnőve kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt, elégedetten mehet haza, mégha vereséget is szenved a (pillanatnyi formát tekintve) jobb csapattól
Nem mindenben értek egyet ezzel a három pontba összeszedett vélemyénnyel, de érdemes elgondolkodni rajta...
Üdv:
Barbikenje -
syC
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére

-
RoyalFlush
őstag
-
laci666
senior tag
Szomszédaink közül csak a Románok meg az Ukránok előztek meg,szerencsére a Szlovákokat megelőztük
Az is furcsa hogy a sógorok-nak egy aranyuk sincs.A Horvátok-nak is zéró (a magasugró leányzójuk nem nyert
pedig mintha ő lett volna a nagy esélyes)
A Szerbek-nek is 0 arany.A Szlovénoknak 1 arany.
Végül is ha így körbenézünk akkor még elég jól is végeztünk. -
laci666
senior tag
Hát igen vissza gondolva régebben minden szebb és jobb volt, nyári táborok,foci versenyek,nyaralások és még sorolhatnám milyen jó kis mókák voltak.Sajna változik a világ akkor még 4000-5000Ft volt 1 hetes Szigligeti tábor ma meg már 20000FT-tol kezdődnek a nyári táborok,és ezt sajna nem tudja megfizetni sok szülő. Így meg ki kerülnek az utcára lézengeni.
de nem akkarom tovább offolni a topicot abba is hagyom. -
shankeesham
tag
Köszönöm Schmitt és Gyenesei magasröptű elmélkedéseit. A tököm kíváncsi rájuk és a magyarázkodásukra. Legalább mai napot ne rontsák el, ha visszaérkeznek, akkor majd ráérnek egymásra dobálni a sarat.
-
vagamo
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Pedig még 1 arany és megelőzzük a Románokat
! [link]
Azért olyan rossz helyen nem végeztünk, nem kis ÉOrszágokat előztünk meg! Én azért elégedett vagyok!
Szép volt Fiuk/Lányok

-
venember83
nagyúr
Nagyszerű zárás volt ez, így már csak más az utóíze az egésznek. Nagyon szép volt fiúk, gratulálok Kásásnak, Benedeknek, Kissnek, Szécsinek és a többieknek, illetve az egész edzői csapatnak!
Csak undorító, hogy már elkezdtek politizálni mindkét oldalról. Ünnepelni sem lehet, mert már rögtön jön a mocskolódás, hitegetés, ígérgetés, kormányprogram stb.
-
vagamo
őstag
válasz
laci666
üzenetére
De a szülők is tehetnek róla! Mert a legtöbbje (bocsánat) de sz@rik a saját gyereke nevelésér4e, mert úgy is felnő majd magától! A szülő feladata, hogy azt a szerencsétlen gyereket egyáltalán érdekelje a sport, itt a nyár a legtöbben pedig csak az utcán lézengenek!
Engem nyaranta beadtak úszótáborba, levittek a szúnyog szigetre kajakozni, elmentem focizni és sokat futottam persze csak mikor kergettek, cseresznye és más gyümölcs lopásért
! De szép idők voltak azok a nyári szünetek!(#4156) venember83: és felelősséget egyik sem vállal
nem úgy mint a Sportolóink! 
-
Racecam
nagyúr
És azt is látni kell, hogy nem ők lettek rosszabbak, hanem a világ kosárlabda sportja fejlődött annyit az utóbbi időben, hogy lassan "felérnek" hozájuk. És ebben nagy szerepe van annak a nyitásnak is, amit az NBA tett először Európa, majd az egész világ felé, egyre népszerűbbé és ezzel arányosan egyre színvonalasabbá téve ezt a csodálatos sportágat mindenütt.
-
laci666
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Annyiban igaza van hogy sport minisztérium nincs,nincs ami kézbe tartsa a magyar sportot.
Abban is igaza van, hogy a gyerekeknek sportolást kell biztosítani,így hogy iskolák szűnnek meg vonódnak össze tanárokat rúgtak ki és rúgnak is ki így nem lehet megoldani az ifjúság sportolását heti egy tesi óra az édes kevés,napi egy testnevelés órát kellene tartani,hogy sportoljanak a gyerekek és ne számítógép és ilyen szarságok előtt üljenek nap mint nap. -
vagamo
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Pedig Ők a KIRÁLYOK : Globetrotters Imádok a mécseikre/előadásaikra járni mikor itt vannak!

Tivusok? Ti Amerikai állampolgárok is vagytok?
-
Tényleg, nem vette föl valaki HD-ben a vizilabda döntőt?
(meg esetleg a montenegro elleni elődöntőt)Szívesen elraknám ezeket a gyűjteménybe,
persze némi honoráció fejében
előre is köszi
-
szilu84
tag
most az önkormányzati és területfejlesztési miniszer magyarázza a bizonyítványt

-
szilu84
tag
sajnos télleg egy gólon vagy tuson vagy egy bírói döntésen mentek el érmeink

-
Integra
titán
schmitt épp analizál az egyesen.
kíváncsi vagyok, hogy ő milyen következtetéseket fog levonni... -
shankeesham
tag
Már csak a záróünnepség maradt hátra. Most kicsit furcsa lesz, hogy befejeződtek a játékok, mivel hozzászoktam, hogy nap mint nap követtem a sporteseményeket, a magyar érdekeltségeket; örültem a sikereiknek és búslakodtam a "kudarcainkon", de ezután kicsit hiányérzetem lesz. Visszazökkenünk a régi kerékvágásba, de ez így van jól, ennek így kell lennie. Négy év múlva újrakezdjük.............................
-
nézem a kosarat, jó a meccs nagyon,
de valahogy az amcsik nem szimpik...
nagydarab kígyúrt kopaszok, hihetetlen agresszív arcuk van :- (
mint a francia fociválogatott -
Fulmi
senior tag
SZEP VOLT FIUK ott a vizilabda ARANY
4 ev mulva fiatalokkal jon a 4ik zsinroban 
-
kaliber
aktív tag
Szép volt "Kemény" legények!
Kemény Dénes mondta: Azt szeretné látni, hogy ne az "ifjak" mutassák meg az "idősebb" (Benedek, Kásás) játékosoknak, hogyan kell játszani egy olimpiai döntőben.
-
skylaner
senior tag
Azért a spanyolok jó feljöttek az amerikaiakra. Most nézem az ismétlést.
89-91 az usának 4.negyed 8 perc vissza. -
Depression
veterán
Élmény volt nézni, köszi fiúk!
-
Integra
titán
ehh, csak történelmet írtak a srácok, nagyon nagy volt

mondjuk nem üvöltöztem semmit, mint 4 évvel ezelőtt, mert féltávnál noha picit volt para, de aztán érezni lehetett, hogy megvan a meccs..
ami azért nem baj, mert 4 éve majd infarktust kaptam.
és nagy riszpekt az amerikaiaknak, mert az elején semmivel sem voltak gyengébbek mint mi, az emberelőny helyzeteiket meg sorra beszórták..
egyik másik lövésük akkora volt, hogy csoda, hogy a háló nem szakadt.zsír!!!

-
gV
őstag
Szép volt fiúk!!

tiv61us: a szerbeket is megvertük volna efelöl ne legyen kétséged

-
shankeesham
tag
válasz
tiv61us
üzenetére
Gratuláció a fiúknak ehhez a teljesítményhez és a bírók is korrektül fújtak, így, ahogy ígértem most megkövetem tiv61us kollégát, mert ezen a mérkőzésen senkit nem támogattak, hanem hagyták a srácokat mindkét oldalon vízilabdázni. Gratuláció az amerikaiaknak is, jót tesz a vízilabdának, hogy az élmezőnybe kerültek.
-
LOTR
addikt
ezek után, hogy a pólósok megvédték a címüket már mindegy is, hogy előtte milyenek voltak a magyar szereplések, jó olimpia volt, megérte nézni

gratulálok mindenkinek -
Gambit
őstag
Fú, nagyon király meccs volt. És tényleg jól nyomták az amcsik is, nem kell szégyenkezniük.

-
(Kolombusz)
veterán
Gyönyörű volt fiúk!
Nekem a legjobban mégis az tetszett, hogy a magyar zászló az amerikai felett volt.

-
KÖSZÖNJÜK SRÁCOK!!

-
Face8814
őstag
Közben azért csendesen megjegyezném, hogy a kosár döntőben szvsz szenzációs meccset játszott USA meg Spanyolo.
Az amcsik bedarálták őket, megérdemelten nyertek.
És most kövezzetek meg nyugodtan, de nem láttam a vízilabda felét, mert leragadtam a kosármeccsnél. Be kell hogy valljam, nem nagyon szeretem a vízilabdát ( nem is nézem csak 4 évente ), de azért a kosármeccs időkérései és szünetei alatt át-át kapcsoltam rá, de valahogy nem köt le ez a sport. Mindazon által nagyon örülök hogy megvan zsinórban a 3. és Köszönjük FIÚK
-
nike_
addikt
Tisztelet.
Molnár is már majdnem pityergett a Himnusz alatt. 
-
AMD Power
titán
Én nem vagyok nagy vízipólós de ez a meccs nagyon jó volt!

Még 1x Gratulálok nektek fiúk!

-
borsi
tag
Gyönyörű, jól felépített mérkőzés, magabiztos játék! KöszönjüK!

És külön öröm, hogy a világ csendőreit győztük le. Csapatjátékokban nem sokaknak sikerült ezen az olimpián!
-
Motion_Blur
félisten
Megkönnyeztem a himnuszt, nem bírtam de jól is van ez így
Benedek, Molnár arca...pfff ez leírhatatlan. -
hobizoli
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Egy masik forumban irtak.

hobizoli
-
Kephamos
addikt
Most keltem, így lemaradtam a meccsről, viszont az eredmény tetszetős.

-
Motion_Blur
félisten
Annyira tetszett a 4. negyedben ez a macska-egér játék

#4103:
ezt ki sütötte el? Mezei? -
peterszky
őstag
MEKKORA MECCS VOLT!
SZÉP VOLT FIÚK!!!!!!
-
hobizoli
nagyúr
Na....Palika megint tudja hol kell seggelnie
...
kadossmile:hobizoli
-
Makaveli
senior tag
VS.
14 : 10
Szép volt fiúk! -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
hogyne tudnam innen ered a nyomjak Krahacsot
ja amugy canadai es mintenegroi biro volt
elvileg mindketo ellensegunk
kiallitasi arany 10-10
megmondom oszinten aszittem a janyok nyernek a fijuk nem
tartottam a szerbektol...
nadehat amerika elintezte oket
mi megnyertuk a kosarat, meg tan a roplabdat is a vegere
kellett ez a vegere nekunk is
az tok mindegy hanyadikak vagyunk az eremlistan
7-8 arany nekunk kijar, most ennyi sikeredett -
hobizoli
nagyúr
Idézet:
"Ehhez a sporthoz nem elég kétméteres karú áramvonal ufókat nevelni a laborban
"![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hobizoli
-
bagyulajuve
addikt
Szép volt fiúk, szép volt fiúk, szép volt fiúk!!!!

-
Gabeee
tag
Éremtáblázaton a 21. helyen állunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az úszók között több ember lesz szerintem, akik Cseh Lacin kívül megmutathatják. Ő akkor még mindig csak 26 éves lesz, Gyurta 23. És ugye pillangón Cseh bőven ment Phelps-el...anélkül, hogy arra nagyon rákészült volna. Szal jó lesz az
Cselgáncsban is vannak tehetségeink. Boxban nem nagyon látok sokat, súlyemelésben fene tudja (de szóba került az is, hogy azt le is veszik a játékok programjáról).

C.döntös 
Ebben a sűrű mezőnyben egy kis szerencsével elcsíphető lett volna egy jó helyezés. A másik Berki Krisztián, iszonyat mérges voltam, hogy nem egy ilyen kvalitásokkal bíró ember kapott indulási lehetőséget a nemzetközi szövetségtől.

nem úgy mint a Sportolóink!

kadossmile: