Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kratos75
csendes újonc
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Köszi a választ!
valahogy én is így gondoltam.... Anno a Panasonic plazmámmal sem kellett sokat bíbelődni beállítások terén.. -
Kratos75
csendes újonc
Holnapután jön végre a Panasonic JZ1500-as.... úgy hallottam egész jók a gyári képbeállitásai is... nyilván nem hibákat szeretnék keresni, csak hátradőlni és élvezni a képet
vagy tudtok valami tippeket mire érdemes figyelni? Disney+, PS4, JimJam fog rajta menni
A közeljövőben kalibrálva is lesz majd a tv.... -
Kratos75
csendes újonc
Fél vesém eladva, így a 65 collos Panasonic JZ1500 megrendelve...(Panasonic plazmát fog váltani) pro és kontra jöhet arcok
-
Kratos75
csendes újonc
Sziasztok! Panasonic fan vagyok ugyan, de most gondolkodóba estem.. szóval a jelöltek Panasonic JZ1500 és a Philips 806, 65 collba .A kisfiam miatt pár SD meseadó, meg persze Netflix, HBO Max, Blu Ray filmek, minimális játék PS4-en... Csak a képminőség fontos, a többi nem nagyon....de ugye a két jelölt között van 200 ezer (vagy több) különbség árban. Akik rendelkeznek az alábbi modellekkel, vagy tudnak adni tanácsot, hát ne tartsatok magatokba
-
Kratos75
csendes újonc
válasz
Pro Koryak
üzenetére
A Panasonic felé hajlok egy picit...és természetesen jz1500, mert a jz2000 lehet (biztos) hogy jobb hangot tud, de a házimozim hangjához képest akkor is csak zajos tücsök
szóval a hang nem fontos, pláne több százezer pluszért -
Kratos75
csendes újonc
Februárban talán összejön az oled vásárlás.. szóval Panasonic jz1500 vs. Philips 806 a két jelölt. A kisfiam miatt lesz bőven Telekom iptv adás, illetve blu ray filmek, meg persze Netflix. Csak és kizárólag a képminőség számít, más nem. A tapasztalatokra lennék kíváncsi, érvek esetleg ellenérvek (van ilyen?) Panasonic plazmáról váltok majd
-
Kratos75
csendes újonc
Panasonic HZ2000 tudom tavalyi modell...vagy Sony A90J ? 65" colos lenne a méret! Csak a képminőség érdekel, semmi más! Mivel a kisfiam Nick JR és Jim jam màniás, így Telekomos SD adások is mennek majd a tv-n
én picit a pana felé húzok....de aki bármelyiket használja az elôbbi modellekből, kérem a segítségét! Köszi
-
Kratos75
csendes újonc
válasz
Pro Koryak
üzenetére
JZ 980 915papír,Jz1000 961 píz, és a JZ 1500 bizony 1 millió és még 42 ezer a 65 colos méretben....ezek voltak az árak tegnap az Emag-on...
-
Kratos75
csendes újonc
válasz
Skyhunter
üzenetére
A JZ2000 külföldi oldalakon is 3900 euró, az bizony meg alsó hangon is másfél millió....a JZ1500 3200 euró az átszámolva is Milla fölött van... én HZ2000 felé hajlok mert azt már láttam, hallottam, de a Sonyt is csekkolom majd ..amúgy Panasonic fan vagyok, de majd meglátjuk... csak a képminőség számít semmi más, ebbe szerintem nehéz lesz megverni a panát....
-
Kratos75
csendes újonc
Srácok ahogy tegnap is írtam malacpersely feltör, üres sörösüvegek visszavált, egyik vese elad aztán irány a MALL.hu. A Panasonic JZ2000 1459990 pénzért vihető
valószínűleg ez körül lesz majd a hivatalos ára is... szóval részemről ez egy füstbe ment terv, sajna... Marad a gyüjtögetés Hz2000-re
-
Kratos75
csendes újonc
-
-
Kratos75
csendes újonc
Sziasztok! Vágom hogy a legjobban 4k forrásnál mutatja be egy oled tv a tudását! Nálam is Netflix 4k filmek és blu ray filmek fognak rajta megjelenni majd. Viszont tv-t is nézünk jócskán a Telekom felkonvertált HD adásait illetve egy két SD tartalmat! Nyilván Panasonic JZ szériát vennék vagy Hz-t..De egyelőre annyi pénzem mist nncs. LG kizárva, viszont most baromi jó akció van a 65" Philips 805-re! Fél Milka az euronicsba! Valami vélemény a tv ről, valakinek? Az a lényeg hogy a ,,sima,, HD adásoknál se vérezzen el a tv, bár tudom hogy ez jelfüggő... Szóval Philips lenne...vagy várják a JZ szériára? Köszönöm
-
Kratos75
csendes újonc
Sziasztok! Ha lenne zsozsettám Panasonic Hz2000-et vennék, de mivel nincs, más alternatíva kell... szóval pro és kontra Philips 805!! Erről írjatok légyszi tapasztalatokat! Tesztekben jókat írnak róla...LG köszi ne ajánlatok, rengeteg rosszat olvastam róla, valahogy semmi kedvem több százezres tv-n panelt cseréltetni... bocsánat a kijelentését az LG tulajoktól!!
-
Kratos75
csendes újonc
Sziasztok! 65" oled tv-t szeretnék venni a közeljövőben! A jelöltek philips 805, Sony A8B, vagy A9G, vagy Panasonic..Igazából Panasonic ból bármilyen modell!! Lg ről sok rosszat olvastam. Keret véges 700 lenne a max. Sajnos így a Panasonic Hz1500,Hz2000 kizárva
.. tv nézés, blu-ray filmek és Netflix re kellene a tv...hogy milyen operációs rendszer van a tvn, nem érdekel, mint ahogy a HDMI 2.1 sem..csak és kizárólag a képminőség!!! Egyéni tapasztalatokat írjatok légyszi! Segítsetek! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung A17 mobiltelefon
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
valahogy én is így gondoltam.... Anno a Panasonic plazmámmal sem kellett sokat bíbelődni beállítások terén..
vagy tudtok valami tippeket mire érdemes figyelni? Disney+, PS4, JimJam fog rajta menni
A közeljövőben kalibrálva is lesz majd a tv....
már 12 éve... amúgy tökéletesen meg vagyok vele elégedve....csak a képernyő mérete kicsi....
.. tv nézés, blu-ray filmek és Netflix re kellene a tv...hogy milyen operációs rendszer van a tvn, nem érdekel, mint ahogy a HDMI 2.1 sem..csak és kizárólag a képminőség!!! Egyéni tapasztalatokat írjatok légyszi! Segítsetek! Köszönöm!
Vhiktor