Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
VincentVG #98625 üzenetére
Ez a normál működés.
Ha optikán nyomja ki a hangot akkor mutatja a TV-n hogy néma, hiszen az azt jelenti, hogy a TV hangszórója néma - ettől még optikára kitolja a jelet - én is így használom.
A másik opció is szerintem nagyon hasznos, főleg az esti órákban amikor már párom mellettem alszok, szóval amikor optika + TV hangszórót választasz, mert így szimultán mindkét kimenetére kiteszi a hangot és ilyenkor este én szerintem rohadtul jól jön, hogy nem kapcsolom be a nagy erősítőt, hanem csak felnyomom a TV-n a hangot 7-8-ra ilyenkor már hallom a dialektust cserébe nem dübörög a mélynyomó. Legjobb setting!
Ha meg nappal van, TV-t lehúzod nullára, a Denont meg maxra és kész
-
blakey
titán
válasz
VincentVG #98625 üzenetére
Ha csak optikai kimeneten akarsz hangot, akkor teljesen normális, hogy a TV hangszórói nem szólnak, illetve a DAC miatt érdemes PCM-re állítani.
Optikai+TV hangszóró esetében jól működik, mindkettőn lesz hang. Hangerőt nem tudsz állítani az optikai kimeneten, azt a fogadó eszközön kell állítani. -
Black Dragon
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest