Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
turika86
aktív tag
Sziasztok!
Most akadtam rá az interneten, hogy a 65b8pla as tv-met egy alaplap cserével fel tudom pimpelni 65c9pla-ra... esetleg volt már közöttettek valaki aki ilyet elkövetett?! (örülnék a 120hz es támogatásnak illetve a 2.1hdmi nek a ps5 höz)
Tényleg csak elég kicserélni az alaplapot+wifi modult+távirányítót?!Köszönöm
"Time is the fire in which we burn"
-
turika86
aktív tag
Ha már itt vagyok, megkérdezném,hogy most mi a best buy oled tv amit ajánlatok?(ár-értêk szempontjából)
-
turika86
aktív tag
Sziasztok!
Lg-s fórumtársaktól kérdezem, nálatok működik az lg content store?
Mert a ma vásárolt új c1 es tv-n semmilyen app nem hajlandó működni mert frissíteni kellene, de mivel a store nem működik így nem jön össze...
Előre is köszönöm"Time is the fire in which we burn"
-
turika86
aktív tag
Sziasztok!
Ma bekerült végre nekem is az új alaplapom a 65b8 ba... Végre egy hét kényszerpihenő után újra üzemel!
Szerelő amúgy dicsérte az LG-t szerinte ezekkel van a legkevesebb gond.. (független szervizes hozta házhoz az alaplapot)
Remélem most egy darabig minden rendben lesz...(1honapos kijelző, 1 napos alaplap)"Time is the fire in which we burn"
-
turika86
aktív tag
-
turika86
aktív tag
Lg szervíz partner hívott, új alaplap rendelése folyamatban... Egy hónapos panelhez most egy új alaplap... Lassan már csak a talp marad az eredeti a b8on...
Amúgy eddig a garanciális ügyintézésre nem lehet egy szavam sem."Time is the fire in which we burn"
-
turika86
aktív tag
Sziasztok!
Úgy látszik nincsen eddig nagy szerencsém az b8al... Múlt hónapban kaptam új panelt a beégett folt miatt, ma pedig szerintem megadta magát az alaplap....
Egyik pillanatról a másikra elnémult a hang, majd ki be kapcsolás után már kép se nagyon volt, illetve lassul akadozik, újraindul...megint bejelentettem lg nek... Egyelőre várakozó álláspont..."Time is the fire in which we burn"
-
turika86
aktív tag
Ma orvosolva lett nekem is a folt a tv-n, hétfőn adtam le LG nek a hibát, ma reggel.9kor jött meg az oled panel 11re meg volt a csere...
Most minden újra happy!"Time is the fire in which we burn"
-
turika86
aktív tag
Nem tudom h beégés lehet e. Mert amúgy alapból észrevehetetlen. Csak a labdarúgó mérkőzések alatt a zöld gyepen látszódik(ott is leginkább a kamera mozgások miatt) Szóval egy sima filmnél tv képnél nem látszik.... Nem használtam monitornak játszani szoktunk rajta, de nem is olyan helyen van ahol akár egy hud is beéghetne... Érdekes...
-
turika86
aktív tag
Én megcsíptem egy 65b8at 350ert, igaz kiállított darab volt. Holnap meglátom mit tud... Amúgy mire érdemes figyelni?!
Köszi előre is a válaszokat."Time is the fire in which we burn"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest