Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 3D nyomtatás
- Videós, mozgóképes topik
- LG LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nikon DSLR topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
euronics szállítás így volt:
-este jön email, hogy majd értesítenek a szállítás napjáról
-másnap délelőtt 10:15kor jön sms, hogy "ma szállítjuk"mint magánszemély hogy/kivel tudok tv-t szállíttatni emberi áron? a régi, szintén 65" tv-t kellene elvinni ~100 km-t...
A cégek 4-5ezer körül kínálnak szállítást, de én nem találok közelítőt se.[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
Tegnap megjött a 65CX, nagyon tetszik a VA paneles Sony után. Hibát még nem kerestem rajta, nem is biztos hogy akarok keresni, amíg nem jön szembe.
Euronics-ból van, gyári 2 év garival elvben. Viszont nincs kitöltve/lepecsételve a gar.papír. Elég a számla, vagy mindenképp kell a kitöltött papír és verjem ki belőlük?
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
Blackfriday-re akartam várni, de nem bírtam tovább, euronicsnál ma picit olcsóbb lett a 65cx, így ráugrottam.
Sony 65XE9005-ről váltok. Bármennyire is jó TV és elégedett lennék a képével szemből, a VA panel betekintési szöge a használati szokásaim mellett kevés
-
WiZARD
addikt
válasz BomiBoogie #50927 üzenetére
Miért nem veszel zenehallgatásra chromecastot, vagy valami hasonló filléres eszközt?
TV meg marad arra, amikor nézed is.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest