- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackó1984
tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Nem.
Az A az a típus, utána csak az első számjegy számít igazán.
Vagyis a 2-es. Ez jelzi az évet, ami ennél 2022.
A második számjegy az évjáraton belüli különböző verziókat jelenti, pl. hátlap színe, tartóláb dizájnja, stb.Vagyis 65A2…, 2022-es, 65 colos, A szériás.
65A1…, 2021-es, 65 colos, A szériás. -
alaves
addikt
válasz
Janos2015
üzenetére
Mivel jelentős különbséget nem láttál, továbbá ha elég a 60 Hz, mozgásjavítót nem használsz (vagy ha használsz de nem zavarnak a 'töredezések'), elég a kevesebb fényerő, lassabb webOS, akkor (bár én nem szoktam ajánlani ezt) lehet hogy a nagyobb méret lesz a jobb (65A1).
-
Gtaati
őstag
Helló!
Ma küldte a MediaMarkt a félelmetes BlackFriday ajánlatából az ízelítőt
Lg 65A13 419900Ft, ja hogy most is annyi náluk... Már előre rosszul vagyok az egésztől, vicc az egész... -
alaves
addikt
válasz
God MonXter
üzenetére
Philips 65OLED705. (65A1-et még véletlenül sem).
-
Joshi
titán
válasz
torma1981
üzenetére
Amikor én vettem a Sony 65A1-et 1milláért, akkor az LG 65B7 normális üzletben 950k volt. Az Emagnál volt azt hiszem ~850k körül, de onnan én semmit nem veszek. Az LG 2018 óta áraz keményebben, de meg teheti hiszen minden panelt ő értékesít, még az enyémet is pedig Sonym van.

ui.: néha ki lehet fogni jó Sony/Pana akciókat is, csak figyelni kell a netet.

-
Joshi
titán
válasz
ribarszki
üzenetére
Én anno a győri ExtremeDigitálba vettem egy 65A1-et, de ott ki kellett bontani és megnézni a tévét a későbbi reklamációk elkerülése érdekében. Elvileg ha nem sérült a doboz és látszólag nem volt újracsomagolva, akkor nem lehet gond. Igazság szerint elég csak lehúzni róla a dobozt és szemügyre venni a kijelzőt, tévé sarkait.
-
sakal83
addikt
Nemeteknel elkezdodott a tuzijatek. 1000eurotol dobaljak mar az 55os oledeket. Van 65a1 1800ert
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
Erről van tapasztalata valakinek ?
Sony Bravia KD-65A1

-
Joshi
titán
válasz
janos666
üzenetére
Nem kell ennyire sarkítani, a Sony és Panasonic soha nem az olcsóságáról volt híres. Amikor én vettem a 65A1-et milláért, akkor az LG 65B7 egy normális üzletben 950k volt. Szóval már 2017 novemberében se volt számottevő árkülönbség a kettő között. De az évek alatt szerintem mindenki tudja, hogy csak idő kérdése egy-egy combosabb akció legyen akármilyen márka. Ki kell várni és mindenki veheti akár a Sony Pana tévéket is.
Az LG érdekes gyári beállítással adta az OLED tévéit, nem csoda hogy elszaporodtak az átlag userek között a beégés problémája. Én már több mint egy éve használom az A1-et, de teljesen rendben van. -
Joshi
titán
válasz
Interceptor
üzenetére
Mindenkinek mások a szokásai. Én a 43"-os lcd tévét monitornak és a hálóba tévének vettem. Persze a hálóban ritkán nézünk tévét, de ha éppen szükséges akkor ott van. A nappali az nappali, arra van a nagy tévé ami egy 65A1. Ez inkább filmek és esetleg sorozatok, nem feltétlenül tévé adásból származóan. Na meg a sport.
ui.: egyébként én Samu Q7fn tévét akartam monitornak, de az jelenleg min 55"-os méretben van csak.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Faresz29
üzenetére
Szerintem is, ha van rá keret, akkor 65". Filmekre, főleg 21:9-re jobb lenne, mint az 55". Alul-felül még lejön a fekete csík miatt a képméretből!
Ami most van 50", nem sokkal lenne nagyobb az 55-ös!!! Pár nap és ...
depiciAvland-nál Sony 65a1 750e/65af8 850e ... nem rossz.
-
Joshi
titán
Nincs mit. Ha konkrétan érdekel a téma, akkor le tudom mérni a Sony 65A1 fogyasztását amit bekalibráltam 120cd/m²-re. Szerintem normál használat mellett meg áll 250W alatt, de mondjuk HDR-nél azért átlag meg lehet a 350-400W is. Természetesen minden tartalom függő, és ugye most a csúcsokat írtam.
Viszont azt se felejtse el a tisztelt user(most nem rád gondolok), hogy a plazma csak FHD volt míg az OLED-ek 4K-sak. Több pixel több energia. Mondjuk ebbe nem vagyok biztos de ez lenne a logikus.
-
törölt tag
válasz
Tengri
üzenetére
Ebben a kategóriában a legjobb vétel szerintem még mindig az 5 év garanciás 65B7, Euronicsban elvileg még van 750 ezer forintért. Ha fontos az interpoláció, akkor én a Sony 65A1-et nézném meg, Media Marktban most az is 750 ezer forint.
Az LG C8V és Sony AF8 kapcsán nézegesd meg ezt a témát.

(A többi mellett számomra egyáltalán nem szimpatikus az A8. Biztosan jó tévé, de a felsorolt négyből utoljára választanám.) -
Pro Koryak
addikt
"Amire te gondolsz az a nyomtatott paneles verzió, arra még várni kell néhány évet."
Nem, arra céloztam, hogy már idén is hanyatlik az lcd piac = elfogadható képminőségű nem igazán van + szinte az összes ips paneles."Ősztől kezdett normális ára lenni az OLED-nek, az 55”-os idei modellek ára is 350-450 körül fog kifutni."
Hát, már most 600e az 55b8, hol van még a novemberi, valamit is érő akciósorozat ill. a jövő évi kifuttató időszak.Az is érdekes, csak az lg-nél látni ezt az ívelt síkképernyőt. Tök mindegy 55" v 65".
A te sony 65a1-eden tuti nincs ív. -
Joshi
titán
Az általad linkelt német bolt gyári LG garit ad? Érvényesíthetem Magyarországon is? Erre konkrétan nem válaszoltál.
Nem tudom hogy honnan veszed ezeket a drasztikus áresőket, de az idő mindenképpen megmondja az igazat. Hozzáteszem legyen igazad és legyen olcsó az OLED. Egyet viszont szem előtt kell tartani, ahhoz hogy az OLED olcsó legyen az LCD-nek is olcsónak kell lennie. Nekem még mindig sántít a jóslatod, és az elmúlt évek irreállisan magas bevezető áraihoz nem hasonlítanék semmit. Egyébként se tuti hogy a most bevezető árhoz képest ugyan olyan mértékben fog csökkenni a tévék ára mint az elmúlt években. Egy közel 2millás 65A1 árat simán meg lehet nyesni akár 50%-al is, ugyan ez 1.1millánál már kizárt.
-
Joshi
titán
válasz
torma1981
üzenetére
Élőben egy 65A1 azért tekintélyt parancsoló, nyilván a hátradőléses megjelenés furcsa mert nem vagy hozzászokva. De egy dizájnlakásban nagyon jól mutat hidd el. Ja és nagyon minőségi a megjelenése, nem véletlenül írtam hogy egyáltalán nem a B7 vagy C7-el kell összehasonlítani.
-
Joshi
titán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Valószínű ez a max érték amit ki lehet belőle préselni, a Sony 65A1-nek is kb ez a max fogyasztása.
Az én beállításaimmal a Blue Planet II HDR módban a következőket fogyizza. Ez a részletes beállítás.
A fogyasztást átlagolni kellene mint plazmánál, mert ugye a képi információtól függően változik a fogyasztás. Mindegyik esetnél próbáltam lefotózni a max értékeket. A tévé gyári lejátszóját használtam pendriveról, de az Oppo-val is alig fogyasztott többet.
Ez egy sima TV adás 25-ös fényerőn (50 a max), egyébként 60-120W között mozgott.
Nagyjából ilyen képnél fogyaszt a készülék ~150-180W-ot. Gondolom a max érték minden maxra húzva teljesen világos képnél értendő, de ilyen nincs. Én átlag olyan 150-200W-ot saccolok HDR módban, SDR-re meg ~100W-ot. Nyilván függ a beállítástól is. Ja és ez 65W-os OLED, azért egy plazma ennél jóval többet evett.
-
Joshi
titán
válasz
baluka
üzenetére
Örülök hogy segíthettem. Az 55A1 szerintem rossz választás volt, na nem azért mert rossz készülék, hanem az ár/érték aránya miatt. Amikor én vettem a 65A1-et, akkor az LG 65B7 50ezerrel volt olcsóbb, nem is volt kérdés hogy melyiket vegyem. Viszont az is igaz, hogy időközben az LG 65C7 akcióban volt 720ezer is. Szerintem annyival nem jobb a Sony mint amennyivel drágább. Ezt nem azért írom hogy rosszul érezd magad, csak infóként. Ami a Sony mellett szól az egyértelműen a kiváló LG panel(szinte biztos hogy válogatott paneleket kap a Sony és Panasonic), ahogy olvasom az LG-kel azért vannak gondok.
-
Joshi
titán
-
Pro Koryak
addikt
válasz
daneel_hu
üzenetére
Az lehet, de ha most pl. a sony 65a1 ára 1,1misi, akkor nyáron nem kérhetnek érte 1,6misit, mert senki vagy krva kevesen fogják megvenni. Ugyan ez pl. a pana 65ez1000-re is fennáll. Hiába csak az lg gyárt panelt, ezek a tv-k már egy éve "készen" vannak.
Plusz több gyártónál lesz egy alsóbb kategória pl. lg b8, pana fz800, philips 803, sony a8
Szerintem az alsó kategória nem nyit 700e ft-nál magasabban.
-
Joshi
titán
A feltekerhető OLED-ről már nem is beszélve.

(#9569) Pro Koryak Én csak azt akartam mondani, hogy egyetlen gyártó se tartja meg 1-2 évnél tovább az aktuális modelljeit. Ma ez van holnap meg az. Szerintem a tévégyártók simán azt csinálnák, hogy megrendelésre gyártanának készülékeket ahogy az autóiparban is van. Csak hát tévéből muszáj pufferre gyártani, szerintem csak a puffer eladásáig lesz A1. Viszont idén nagy eséllyel ki lehet majd fogni 7-800k-ért egy 65A1-et.
-
Joshi
titán
Nem kell itt drasztikus különbségeket felhozni, én egy Sony 49X8505b IPS-ről váltottam Sony 65A1-re. Nem mondom hogy nincs nagy ugrás, de azért nem drasztikus főleg ha nem csak a feketét nézzük.
A Sony Dolby Vision frissítése már régóta fent van a hivatalos Sony speckókban is. Ez nem hírérték, inkább csak késés ugyanis decemberre ígérték.
-
Joshi
titán
válasz
Bubukain
üzenetére
Ahogy nézegettem az árakat a B7 mindig olcsóbb mint a C7, ha azonos áron beszerezhető akkor nyilván C7.
A Sony 65A1 akciósan 984 000 Ft
Az LG 65B7 ~950 000 Ft, ahol nagyon olcsó azokkal a boltokkal vigyázni kell.Egyébként az árukereső nem jól mutatja az árakat, mert a Euronics-ben is 984 000 Ft a Sony 65A1.
-
Joshi
titán
Nekem egy Sony 65A1 van, tesztek alapján hajszállal jobb mint az LG B7 vagy C7. Egyébként a B7 olcsóbb mint a C7, legalább is nagyobb a választék B7-ből. Az én javaslatom az, hogy ha min 50ezerrel olcsóbban tudsz venni LG B7-et akkor azt, ha nagyjából egy árban van a Sonyval akkor inkább Sony-t. Sonynál figyelj oda a kialakításra, ugyanis nincs klasszikus értelemben vett talpa. Ha falon lesz, akkor is eltartja a hátlapja a faltól a kialakítás végett. Ha konkrét kérdésed van a Sonyról kérdezz bátran.
ui.: egyébként az LG B7 és C7 között csak dizájnban van eltérés, műszaki szempontból teljesen egyformák.
-
Akos_
újonc
Sziasztok!
Szeretném a segítségetek kérni.
Tv vásárlás elött állok. Sikerült leszűkítenem a kört 2 típusra, de itt megakadtam, nem tudom melyik lenne a jobb választás.
- Lg Oled 65C7V
- Sony KD-65A1BAEPElőre is köszönöm a segítséget!
-
Joshi
titán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Én hiszek neked, de nem véletlenül vitték akkor le a Philips árát. Békeidőszakban hasonlítsd össze az egyes gyártók árait, ott szinte minden kategóriában az LG a legolcsóbb. Természetesen ezzel nem azt akarom mondani hogy az LG a legrosszabb. Egyébként olvasni kell a teszteket, aztán mérlegelni hogy kinek mennyit ér egy adott széria/kategória. Ha a Sony 65A1 1,2 milla lett volna biztosan nem veszem meg, de szerintem helyette LG-t se vettem volna. Jó ok kicsit Sony fan vagyok, de szerintem most egy LG 65B7-el is elégedett lennék.
"A Sony hivatalosan nem erősítette meg soha hogy milyen panel van az A1-ben" - kapd le a hátulját, derítsd ki
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Annyira nem izgat a dolog.
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
Minden nap tesztelgetem a Sony A1-et, és ma kipróbáltam a BFI-nek mondott valamit. Nem tudom mi a gond, de annyira vibrál a kép hogy élvezhetetlen.
Van amikor néhány pillanatra abbahagyja, de aztán ismét vibrál a kép. A fényerővel nem játszottam. A HDTVTest oldal alapján próbáltam."More exciting is black frame insertion (BFI) which can be activated by setting [Clearness] to “High” under the [Motionflow] “Custom” submenu. By inserting black frames between the original video frames, BFI refreshes our retinal persistence and reduces motion blur without introducing interpolation artefacts and soap opera effect, but there are at least two well-documented downsides due to how BFI works.
The first is drop in light output, which we don’t think is a problem on the Bravia 65A1. With [Brightness] and [Contrast] set to “Max” and [X-tended Dynamic Range] to “High“, peak white on a 10% windowed pattern measured 185 cd/m2 with BFI enabled, which is eminently usable in all but the brightest rooms. Lowering [X-tended Dynamic Range] to “Medium” still generated 125 cd/m2 which is more than sufficient for watching in a very dim environment.
Owners are more likely to be put off by the Sony A1′s BFI because of flicker – at least that’s what we initially thought when we put up a 24fps full-field white raster which came across extremely flickery. However, sending a 60fps video signal to the display reduced the flicker. To our eyes the 60Hz flicker wasn’t bothersome at all, but sensitivity threshold does vary from one individual to another. Unfortunately the flicker became more noticeable with the 50Hz sports broadcast prevalent this side of the pond in the United Kingdom and Europe… you lucky Yanks."
-
Joshi
titán
EDigitálnál Black Freeday alkalmával nem valószínű hogy lesz Sony 65A1, persze az se érdekel ha valahol lesz 800-ért.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pont ma teszteltem a pixeleket a Paintben készített 3840x2160-as képekkel és hibátlan a készülék. Fater most ment el, nagyon nyűgös és kritikus az öreg, de a HDR demo videóknál nem nagyon tudott mondani semmit. Csak bólogatott.
-
Joshi
titán
Szerintem meg amikor kijött a ZD9 akkor még sehol nem volt az A1, kétlem hogy valaki otthonra LCD-t vesz OLED helyett azonos áron. A győri MM-ben van 65ZD9 és 65A1 is, néztem a képét mindegyiknek, de egyértelműen áll leejtősebb az A1.
Visszatérve az 55"-os méretre. Ha nekem számít a pénz, akkor biztosan a legolcsóbbat venném. Viszont az 55"-ért 600+ pénz is nagyon sok. Akkor inkább kinyögöm azt a 2-300k-t de legyen 65"-os. Ez a saját véleményem, nézetem.
-
Joshi
titán
Nem lehet kapni 65"-os Philips OLED-et sehol és 55"-at se nagyon, a Panasonic 65EZ950 pedig 1.35 milla az 1000-es szériáról ne is beszéljünk. Ugye a Sony 65A1 is már csak az EMAG-nál kerül 1 millába mert amúgy most az Extreme Digitál is felvitte 1.15-re. Szóval vagy LG vagy Sony ha elsősorban az árat nézzük, de az LG is inkább a milla környékén van ha normálisabb boltot nézünk. Holnap már BF van, de ezeket a tévéket nem hinném hogy drasztikusan leáraznák.
Árukereső
LG 65B7
Sony 65A1
Panasonic 65EZ950
Philips 55POS9002 ez a kistesó -
Joshi
titán
Üdv a klubban egy Sony 65A1-el. Már csak imádkozom, hogy az elkövetkezendő két évben ne legyen gazdasági világválság.

-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Nem értettem félre semmit, soha nem hittem hogy valami/bármi ingyen lenne. Ha valamit megvettem azt azért tettem mert kell, hogy az most megéri vagy nem éri meg engem nem nagyon izgat. Annyira azért nem vagyok skót hogy sajnáljam magamtól a jó cuccokat.

Inkább arról mesélj hogy te az LG 65B7-et vagy a Sony 65A1-et vetted volna?

-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
-
-
Joshi
titán
Mi a véleményetek a SONY KD-65A1BAEP-ről? Ha decemberben lesz az MM-ben 0% THM, akkor megvenném 1 milláért.

EMAG 999.900 Ft
Media Markt 1.000.000 Ft
Extreme Digital 1.149.990 Ft itt van 0% THM -
junior11
veterán
SONY KD-65A1 OLED review [link]
-
Partz
senior tag
A 750 nit csúcsfény, teljes világos felületen viszont 150 cd/m2 körül mozognak a jelenlegi oled tévék. Eltérőek a vélemények a BFI-ről. A Samsung első és egyben utolsó S9C oled tévéjén pl volt, hasonló 120 Hz-es panelvezérlés mellett. Ott is volt akit zavart világos tartalomnál és volt akit kevésbé.
Egyre több tesztet olvasni a Sony új oled tévéjéről. [Link] [Link]
Beárazták már itthon is a japán oled tévéket, jövő hónaptól állítólag kapahatók lesznek.
Sony KD-55A1 - 1 200 000 Ft
Sony KD-65A1 - 1 750 000 FtPanasonic TX-55EZ950E - 1 200 000 Ft
Panasonic TX-65EZ950E - 1 700 000 Ft
Panasonic TX-65EZ1000E - 2 200 000 Ft -
Piftuka
veterán
válasz
antistati
üzenetére
"Az egyik oldalon dicsérték a Sony 65A1 -et LG E6-al szemben, mondjuk igazat megvallva be kellett volna rakni legalább egy B7 is az összehasonlításba, hogy tisztán lássa az ember, hogy a 2017-es panelhez mennyit ad hozzá a Sony technológiája vagy egyszerűen a 2017es OLED panel verte meg a 2016-osat....???"
Szerintem nekünk magyaroknak nem szabad ilyen híreket nézegetnünk.
Ebből is kiderül, hogy míg nálunk a házimozi rajongók azon tanakodnak, hogyan és miből tegyenek félre egy "csodás, minden korábbinál jobb képet adó" 2015-ös OLED modellre...Addig ezek ott nyugaton évente cserélgetik a vadonat új OLED-eket is. Ha kijön az újabb modell, valami plusz, a korábbi években nem látható hasznos extrával, akkor áttérnek arra. Esetleg a korábban vásárolt mellé vesznek egy olyat is otthonra...
"Sony OLED A1 shadow detail better
LG E6 is the black into a no details - SAMSUNG promotereknek ez volt mindig is a vesszőparipája, de akkor az A1 nél ez is megoldódik
"
Mindamellett szerintem ez egy nagyon rég óta fennálló problémára mutat rá! Én évekkel korábban írtam a plazma TV topic-ba, hogy mennyire zavaró a saját CCFL, vagy IPS paneles készülékemhez képest, hogy azoknak a bizonyos - egyébként vitán felül - "kifogástalanul mély feketéknek" semmi részletessége nincsen.
És ez az OLED esetében is így van. Baromi jó a fekete szint, de ha valósághoz mérjük, akkor az árnyékos részeknél a kontúrok egyáltalán nem látszanak. Egy összefüggő fekete felületet látsz a képernyőn ott, ahol a valóságban a tárgyak körvonalai látszanak.
A fenti képen ez remekül látszik, kiemelten a vezetőülés oldalánál és a kerekeknél. A "nem kontúros" OLED képén a felnyitott ajtó mögött egy összetett, teljesen fekete valamit látsz.
Az új technológiával pedig látszik, hogy van ott egy ülés, és még a műszerfal is "feldereng". Éppen mint a valóságban, amikor kint az utcán, ilyen fényviszonyok között, ilyen távolságból annak a bizonyos autónak az irányába elnéznél. Látszik a felni összes küllője, az apró részletek...Erre jelenleg - éppen a technológia jellege miatt - csak a hagyományos LED TV-ék képesek. Cserébe persze sajnos szürke a feketéjük...
Summa summarum: ez ismét visszamutat ahhoz a beszélgetéshez, hogy jelenleg nincsen "tökéletes" televízió.
A jövőbeli fejlesztés szerintem egyértelműen a kontúrok javítása, teljesen valósághűvé tétele kell legyen az OLED televíziók (de bármilyen új technológia) esetében.
-
antistati
tag
válasz
Partizan182
üzenetére
Az egyik oldalon dicsérték a Sony 65A1 -et LG E6-al szemben, mondjuk igazat megvallva be kellett volna rakni legalább egy B7 is az összehasonlításba, hogy tisztán lássa az ember, hogy a 2017-es panelhez mennyit ad hozzá a Sony technológiája vagy egyszerűen a 2017es OLED panel verte meg a 2016-osat....???
Sony OLED A1 shadow detail better
LG E6 is the black into a no details - SAMSUNG promotereknek ez volt mindig is a vesszőparipája, de akkor az A1 nél ez is megoldódik
http://www.microsofttranslator.com/bv.aspx?from=&to=en&a=http%3A%2F%2Ftv.zol.com.cn%2F629%2F6297537_all.html%23p6297537
-
antistati
tag
Preorderben 2999 eur a Sony 65a1 es Oled... szerintetek melyik lenne a jobb az Lg 65b6 ossal összevetve vagy ha egyárban lenne Lg 65b7 el?
https://www.smarthomeonline.nl/sony-kd-65a1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lg 65A13 419900Ft, ja hogy most is annyi náluk... Már előre rosszul vagyok az egésztől, vicc az egész...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

depici

Ebből is kiderül, hogy míg nálunk a házimozi rajongók azon tanakodnak, hogyan és miből tegyenek félre egy "csodás, minden korábbinál jobb képet adó" 2015-ös OLED modellre...
Vhiktor