- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
-
AL
addikt
Szia. Nekem az elődje ( GZ950 ) van, képbeállításoknál csak a fényerőből vettem le és szintén az egyéni módot használom. Ha nem találod élethűnek a képet egyenként állítgassad a beállításokat és meglesz a Neked tetsző. A GZ gyári beállításai olyan tökéletesek, hogy a fényerőn kívül máshoz nem kell nyúlni ( ilyen tévém még nem volt ), remélhetőleg a HZ is ilyen jól sikerült. Jó szórakozást ! Üdv.
-
Gigicuci
senior tag
Ha sokat nézel filmet, világos a szobában is használnád, keveset játszol akkor inkább a Panát választanám. (sőt, választottam.
)
Ha nem lenne külső lejátszóm, kéne a HDMI 2.1, a magic remote kényelme és nem zavarna a Panához képest tükröződő képernyő akkor a CX-et.
(Igazából a Pana távirányító és a menü nagyon retró. De a többi jó tulajdonsága ellensúlyozza eme kis hiányosságát.)
-
junior19
senior tag
Pc-ről is lehet, akár ezzel is. [link]
Itt sok mindent megtudsz nézni.
Vagy az AVSHD709 lemez anyagát letölteni, s az mehet a médialejátszóról.
Ezekkel megtudod nézni nincs-e pixel hiba, ellenőrizni tudod a különböző képprofilokat, neked melyik tetszik, s azután mehet ahogy írtad, tévéműsor, filmek. -
junior19
senior tag
Szerintem a gardróbba teljesen mindegy, mindkét modell jó oda. Talán még egy gyengébb lcd is.
Bocsi, de ezt nem tudtam kihagyni, elég magas labda volt.
Ahogy írták már előttem is, a felhasználásodra jó mindkettő, s ha már ott a pana, inkább lecsekkolnám azt, nincs-e valami nyűgje, s akkor maradna. S így akkor nem kell a visszaküldéssel sem bajlódnod. -
Ijk
nagyúr
Technologoabol adódó, mivel az oled lcd-hez hasonlóan sample and hold szemben a crt és plazma impulzusos megjelenitesevel. Emiatt vibrál a crt és a plazma. Lcd-nel már van BFI, amivel fekete kepkockak bevonásával vibraltatjak a képet, de ott is probléma a nagy fenyeroveszteseg ezért is inkább interpolacioval kombinaljak.
Aki lcd-hez szokott azt nem zavarja, ellenben aki crt-t vagy plazmat használt annak szembetűnő probléma szokott lenni.
Nekem lcd-n nagyon zavaró, főleg ha még a panel is egy lasabb régebbi típus vagy VA. Oled valaszideje jobb, az legalább valamit segít de nem sokat.
Ha valakinek plazmaja volt és nem használ interpolaciot annak az tűnhet fel hogy allokepnel baromi szép a kép, de mozgókép mégis homalyosabb a négyszeres felbontas ellenére is.speederiii: 24p-ben kikapcsolt interpolacioval mindketto. Bármelyik film pl. Amikor a kamera pasztazza a tájat. Plazman éles képet látsz viszont kicsit ugrál, oleden folyamatos de homalyosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Minecraft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest