Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mini PC
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
Szerintem már az sincs rendben, hogy miután polírozó szerrel ledörzsölte a képernyőt egyáltalán megfordult a fejekben, hogy garancia keretében kifizetteti.
Értem, hogy nagy pénz, de azért ne akarjuk már szándékosan átb...ni a másikat és velük kifizettetni a saját hibát. A 32 napon ugrandozni meg egyszerűen koktél cseresznye a tejszínhab tetején.
Az meg, hogy ez alapján itt még tömegesen le is minősítik a Samsung garanciát különösen furcsa.
(Amúgy a szakvélemény szövege alapján a dörzsölésnél is nagyobb hiba volt idejekorán kiírni ide a teljes sztorit) -
Szerintem meg teljesen rosszul látod a dolgokat, senki sem védi a Samsungot, itt egész egyszerűen arról van szó, hogy a felhasználó egy oldószerrel próbálta tisztítani a kijelzőt, ami enyhén fogalmazva is egy b*lf*sz dolog volt részéről, amit ő is elismert! Továbbá amit feletted is ír Celtis kolléga, a megadott határidő az a garanciális hibák javítására vonatkozik, nem pedig egy válaszra a Samsung részéről! Ergo itt és most ebben a helyzetben, semmi sem indokolja a felháborodást, és a Samsung nem támadható semmilyen formában, és nekik van és lesz igazuk, bármennyire is fájó dolog ez bárkinek!
apszi-majd odafigyelek ezentúl, mert úgy látom egyre "érzékenyebbek" az emberek, ha már egy kicsit nyersebb és őszintébb stílusban, ír vagy mond valamit az ember...de igen ez most világ szinten érzékelhető, sajnos! Soha nem is titkoltam, hogy eléggé nyers és őszinte ember vagyok, volt is ebből a való életben is elég sok nézet eltérésem, de kb mindig lesz*rtam, 100x inkább ilyen legyek, mint egy sunyi képmutató f*sz👍
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Facebook és Messenger
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LG OLED 65 BX - 120Hz, 164cm, 4k - pixelcsík
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor