Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Tényleg nem volt semmi értelme azon kívül, hogy a Kodachrome-ot (is) használták a második világhàborúban a fotósok és az utólag színezett fekete-fehér fotókat is sokszor ahhoz a színvilághoz igazították.
-
daneel_hu
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Fogalmam sincs mit szeretett volna - én (sem) tudom.
Abban viszont biztos vagyok, hogy olyat filmet akart csinálni ahogy a moziban kinéz - és olyan is lett.
Pont leszarja hogyan néz ki plazmán, oleden, blu-ray fhd lemezen, vagy 4K HDR-ben.
EZEN csak mi csámcsogunk itt.(BTW... nem láttam ezt a filmet, de a többi alkotását már igen)
Lehet szeretni, nem szeretni a filmjeit, de abban biztos vagyok, hogy több ilyen alkotó kellene amerikába (is) mint NOLAN.
Aki mer kísérletezni és újat létrehozni.
Abban is biztos vagyok, hogy egy ilyen volumenű alkotásnál huszadrangú a film színvilága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hardcore café
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor